109

иван

преди 9 години

и аз сам за секс джихад ама в българия.нека всичките под 25 да бъдат моблизирани да ни го докарат за секс тероризъм

108

Суека

преди 9 години

Абе защо имам чувството ,че ислямът не е това което ни го представят по медиите а това е някаква ИЗРОДЕНА негова версия ... същото както и с "КОМУНИЗМЪТ" и "ДЕМОКРАЦИЯТА" в БЪЛГАРИЯ уж по един начин трябва да е всичко а то се изражда заради "ЛИДЕРИТЕ" еничарите на власт ! За протокола аз съм атеист ,тъйче няма смисъл да ме обиждате на религия :D !

107

хахаха

преди 9 години

какви ли не глупости ще излезнат още като новини само и само за да осигурят медиен комфорт за да могат американците да не си тръгнат от близкия изток...

106

istinata

преди 9 години

Kakvo iskat ot gorkite jeni? Nalii voiuvat za moral za bog.odvratitelni sa,gadni,prosti.tva sa prosto hora koito sa izvrateni.niama liubov v isliama,niama spravedlivos.prosto niakvi tupi se zabavlivat kato karat drugite da stradat

105

Анонимен

преди 9 години

Стига сте ни баламосвали медии покварени, каква държава ще правят тези без подкрепа отвън. Кажете в прав текст, кои са им спонсорите на тези. Апък иначе мюслитата били много натопорчени, ква е тая религия, позволяваща проституцията, мюслитааааа вземете се саоизбийте. Най -добре е да им пратят сифилистична *** да се изпонатръшкат натопорчените :)))))))))

104

Анонимен

преди 9 години

"Врежи го в мен като самолет в кулите близнаци..."

103

Анонимен

преди 9 години

А пошлите вулгарки кога ще направят нещо безплатно за страната си??!!

102

партиен член

преди 9 години

Много млади бе??? 50 годишни???То явно като е забулена цялата годините нямат значение.А и може да е коза , овца др.На истинския джихадист му е все едно.Важно е да олаби жилата.Изтрещел народ.

101

Маман

преди 9 години

От *** винаги има нужда и няма излишък.

100

Ъц

преди 9 години

+ 18Айдеее и тези го удариха на ***!!!!! )))))))

99

Az

преди 9 години

Забравих!!!Ами нашите ислямистки какво чакат!!!Я по бързичко да се организират , да излизат от джамиите и при братята джихадисти в Иракна помощ.......

98

Az

преди 9 години

Оказва се , че пак за всичко е виновен Българин (Джон Атанасов).Измисли компа и сега си разменяли рецепти правели суинг направо като американски домакини!!!!Ха ха ха Голям СмяхНо сериозно религията е най опасното нещо и може би вече е късно за борба с тия ***.........

97

АНОНИМНА

преди 9 години

СТИГА ИМ ПРАВЕТЕ РЕКЛАМА ЗАЩОТО НЯКОЙ ГРАДОВЕ ЩЕ ОБЕЗЛЮДЕЯТ. ТОВА ЛИ ИМ Е ВЯРАТА?! А ИНАЧЕ СА МНОГО СКРОМНИ С БУРКИТЕ И ВСЕ В ЗЕМЯТА ГЛЕДАТ.ЕГА ТИ И РАЗВРАТА КАЛИГУЛА РЯПА ДА ЯДЕ..

96

Я

преди 9 години

Май ще доживея да видя САЩ и Русия съюзници ! Ще падне яко трепане на *** с *** !

95

Исмаил

преди 9 години

Аз се чудя защо коментират кифли която държавата им е две нули?Нямат кинти за презерватив и го перат редовно.Айде чупка ...сядайте си на средния пръст.

94

Петър

преди 9 години

За мен, въздържанието от секс осигурява най-добрия сексуален комфорт, стига човек да се научи да се въздържа!

93

Шабан

преди 9 години

Айде отвори се нова дестинация на славянките.А може би за добро да се промени малко генофона и ще се справим с демографската криза.

92

Анонимен

преди 9 години

Какви британци бе, дадохте им гражданство. пък ги и третирате и като британнци. смешници.

91

BOYAN

преди 9 години

Аз пък що си мисля че и доста овце кози камили и магарета се грижат за същия комфорт на "бойците"

90

Анонимен

преди 9 години

Какъв секс джихад е тоя секс бе !?