88

Пламен

преди 9 години

Борисов доволно потриа ръце, защото знае, че марионетното му служебно правителство ще му подсигури безпроблемно управление с тегленето на този колосален и ненужен заем

87

Стоян

преди 9 години

Финансите са просто нещо, а Бойко е най-простото

86

Финансист:

преди 9 години

Абе за финансите не знам, но че Боце е наистина просто нещо- това е абсолютна истина... и то изключително просто нИщо!

85

Анонимен

преди 9 години

Тоя десен бек пак ленти реже.

84

111

преди 9 години

Няма нужда от заеми , или да режим от ляво и дясно , много е просто боко тиквата , върнете което ОТКРАДНАХТЕ за 24 год ,разпродадохте държавата ,парче по парче ,но това е НАШАТА държава ,АКО ИСКАТЕ ДА ПРОДАВАТЕ ,ПРОДАЙТЕ ТОВА КОЕТО СТЕ НАСЛЕДИЛИ ОТ ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ ,нали знаете , че има и наказание за предателство,наближава

83

Анонимен

преди 9 години

До Бат Петко---------Бат Петко, ти бот ли си бе?Къде видя нещо за БСП, БСП умря, Станишев й направи харакири!Какво БСП, няма вече такава партия :)

82

Stamat

преди 9 години

Sega razbiram za6to mu vikat "Tikvata"...

81

Анонимен

преди 9 години

Откъде да отрежем, като не искат да взимаме дълг. Финансите са просто нещо - едно и едно прави две и ако нямаш да станат две, трябва да кажеш откъде ще вземеш другата част" Божеееее, Божке ле какво си опатихме, тези финанси си ги научил от книгата за Винету ли, а не те ли научиха че пари назаем с лихва СЕ ВРЪЩАТ, не знаеш ли мутро че борч върху борч означава да те хванат за хълбоците, ей хора внимавайте за кого гласувате и мислете за да не се оправдавате че САМО политците са виновни.

80

Бат Петко

преди 9 години

Като гледам, на Позитано са раздали опорните точки. Направо не мога да повярвам колко много *** изпълзяха. Чудя се дали и един от тези, които пишат платените мръсотии на БСП, си вярва, или просто си брои думите, за да изкара надницата

79

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен----------Ако пак ГЕРБ спечели изборите,значи всички са прости в тази държава като Тиквата.----------Ами аз като гледам, той ще спечели!Аде не се самообиждай, че и нас!

78

Анонимен

преди 9 години

Ако пак ГЕРБ спечели изборите,значи всички са прости в тази държава като Тиквата.Народ от тикви може ли да живее добре?За 25 години насадиха,че е нормално всичко да е просто и да се прави с подкуп.Системата да се уреждат все свои хора работи от времето на соца и продължава!

77

Анонимен

преди 9 години

Мисъл на деня:"Финансите са просто нещо: Ако нямаш за 2, откъде ще вземеш" Б. Борисов

76

джо

преди 9 години

Нищо не са 1,3 млрд. лева, мутро, ти нали открадна 4, бръкни в джобчето и плати! Откога пожарникарите разбират от финанси? Това е проблема на тая държава, повечето хора работят не това, за което са учили.

75

локи

преди 9 години

Пожарникарят Борисов стоеше на безопасно разстояние и безучастно наблюдаваше как държавата гори, а задълженията му се погасяваха...

74

ПАЗИ, БОЖЕ ОТ ПРОСТИ

преди 9 години

*** ГЛАСУВАТ ЗА БКО,ЗАЩОТО ГИ ЗАБАВЛЯВА, А УМНИТЕ, ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ, КОМПЕТЕНТНИТЕ СА СКУЧНИ ПРОСТИТЕ МУ ИЗБИРАТЕЛИ. АМИ НЕ ЗНАМ НАС ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ЛИ КОМПЕТЕНТНО И ОТГОВОРНО ИЛИ *** ЩЕ НИ ЗАБАВЛЯВАТ. АМИ ДА ИЗБЕРАТ КЛОУНИ ОТ ЦИРКА - ТЕ СА ПРОФЕСИОНАЛНИ СМЕШНИЦИ, ЗАЩОТО ТИКВУН Е ДИЛЕТАНТ ВЪВ ВСИЧКИ ОБЛАСТИ. ЧЕ И ТВЪРДЕ ***, КАКТО Е ВИДНО ТО ГОРНОТО МУ ПРОЗРЕНИЕ ЗА ФИНАНСИТЕ.

73

Енчев

преди 9 години

Разговорите за финансовото състояние на държавата трябва да са между финансисти. Тиквата за какво се обажда, за навиване на маркуч не е ставало дума. Чак акъл дава, *** проклет!

72

Tzezar

преди 9 години

Да Борисов финансите са просто нещо, но не са за прости хора.Ако този пак дойде на власт май ще трябва да се вдига народа.Този път стига сме спали.Време е за промяна.

71

БОКО, ПСИХПАТЕ

преди 9 години

ЗА *** ЧОВЕК КАТО БОКО ТИКВАТА СА ПРОСТО НЕЩО ЗАЩОТО, КОЙТО НЕ РАЗБИРА ОТ НЕЩО ЗА НЕГО ВЪПРОСНОТО НЕЩО Е ПРОСТО. ТОЙ ТАКА И ПРОСТО УПРАВЛЯВАШЕ ДЪРЖАВАТА И Я ДОКАРА ДО КОЛАПС,НО ТВЪРДЕ УМНО ПЪЛНЕШЕ ДЖОБОВЕТЕ СИ.

70

спокойно

преди 9 години

Няма да си на власт Борисов! Ако случайно влезеш, то е станала грешка и ще трябва да протестираме. След което ти пак ще си излезеш. На теб акъла ти не стига да управляваш цяла държава. Разбираш ли ме? Цялата държава не е като пожарната или полицията. Колкото и да ти прилича - не е! В нея има хора с много повече възможности и знания от теб, при това не са с толкова тежки комплекси! Ех, ако можеше само да си го представиш...Няма скоро да забравим как нищо не направи за бизнеса, докато властваше!

69

бай Петко

преди 9 години

Ами ти бе, ***, до преди 2 месеца ревеше, че вземането на заем ще е най-голямото престъпление на Орешарски. Сега друга песен запя, сигурно да имате с какво да платите новите ракети против Русия, а когато нарязахте СС23 ти къде бля тогава. Когато осъдиха БЪЛГАРИЯ респ. тебе за убийството на Чакъра, защо като толкова си отворен не плати тези 50 000, а остави НАРОДА да ти бере срама, ако изобщо някога си имал срам??? Устата ти е като ханджийска порта!!!!!!!!!!!!!