338

до Щирлиц

преди 9 години

Не знам какво ще усети Потрошенко, но Путин вече усети много осезателно четвъртития. Видя ли го как ходеше като изклатен в Минск и се чудеше по кой коридор да поеме, добре че Лукашенко го водеше за ръката иначе щеше да му потроши огледалата и скъпите вази в резиденцията му.

337

до 436

преди 9 години

Нека съм зле. Важното е че казвам истината. А ти като ръсиш руски лъжи и опорните точки на тъпака Путин, това не е ли пресвещена простота и простотия в услуга на руския фашизъм.

336

Анонимен

преди 9 години

до 435 Само като ти прочете коментара човек и му става ясно колко си зле?! О свещена простота!

335

ruseborn

преди 9 години

Не мърси името на баба Ванга, еврогей!

334

ruseborn

преди 9 години

Говорителката на Държавния департамент Джен Саки заяви, че Русия е изпратила още танкове и друга бронирана техника на територията на съседката си. Тези набези са знак, че вероятно е започнало контранастъпление под руско ръководство в източните градове Донецк и Луганск, заяви тя. ......................................................................................................Тези най после разбраха за кво става дума. Слава на братушките, слава!

333

Путин

преди 9 години

до 430Неграмотен и обремененси ти!!!

332

Обикн.Българин

преди 9 години

Идва Голямата война, не усещата ли, *** янки и *** западноевропейци си играят с огъня, дразнят мечката, ама изкочи ли мечката от бърлогата Европа тясна ще им се види! Та се чудя как ще треперат у нас и как ще пълнят гащите, разните западнеещи се гадове! Но куршуми ще се намерят за всички, какво мислите че няма да има кървава разплата за 22-те години разруха и унищожаване на всичко българско, на икономиката, на държавата ни, заради *** запъдни мераци на група софийски ***!

331

Анонимен

преди 9 години

Как ще живеят от тук на татък путиовците и техните чеченски убиици . Колко невинни хора избихте ,колко деца,жени изклахте. Цял свят ви мрази и ненавижда. Та вие *** се обградихте отвсякъде със смъртни врагове бяха ви до вчера братя .Няма мир ,няма православие няма братство . Мъст за мъртвите Украински деца ще има и на всяка цена . Такова падение не е имало във цялата история на проклетата русия .

330

проруска

преди 9 години

Ако това беше вярно до 4 часа знамето на РФ да се вееше на Върховната Рада, ***!

329

Анонимен

преди 9 години

GOLYAMO NESTO SA AMERIKANTSITE!TAKA IZVARTYAHA NESTATA, CHERUSNATSI VOYUVAT SRESTU RUSNATSITE= GLUPATSI!RUSIYA VECHE E INVALID!

328

rambo

преди 9 години

аз подкрепям русия защтото не искам фашистите от киев да върнат газовите камери и да вкарват в тях израелци *** или всички който не са фашисти.да кажем не фашистката киевска хунта която щте иска чиста арииска раса а болните и недъгавите щте ги прави *** в газовите камери.аз не искам нов бухенвал с концентрациони лагери на киевската хунта.не искам и освиенцим който киевските фашисти връщтат.

327

st

преди 9 години

Комунистите са много долни хора много.

326

China_People

преди 9 години

Интересното с китайците е че те нямат нужда от "зелени човечета". Там седят около 60 мил. несъществуващи от мъжки пол, следствие на режима на раждаемост. Те нямат документи за раждане, не са ходили на училище и деюре не съществуват. Китайците се отказаха от АК50. Ако дадат на тия фантоми по един празен с щик и ги пуснат през границата, само като кажат - "Там има жени!" Те патрони ще си намерят сами по пътя!

325

Анонимен

преди 9 години

Рублгария - в Белене, да строят реактора си !

324

417

преди 9 години

съгласен съм,следва процеса на разпад в русия

323

Анонимен

преди 9 години

Е, крайно време беше нещата да вземат правилна посока!

322

Анонимен

преди 9 години

съжалявам и украинския и руския народ.тази война е за контрабандните канали на одеса и за реитинга на побъркани застаряващи политици. всичко,разбира се е прикрито от пропагандата за патриотизъм,перверзно имперско величие и дивотии от 18-19-ти век

321

Анонимен

преди 9 години

като не им достигат руски младежи за пушечно месо да им пратим наште русофилчета да им сцепят г-зетата.

320

Старши майор

преди 9 години

До АнонименМа, верно ли, бе?????????????

319

Анонимен

преди 9 години

русия е федерация от много народи и народности. в Кавказ вече почти няма руснаци.там управлява кадиров и построи най голямата джамия в света. за сега слуша заради големите пари от Москва. в поволжието руснаците са малцинство, от астрахан до казан и на север мюсюлманите искат халифат. в Сибир руснаците също са малцинство,преобладават народи от тюкски монголски кореиски произход.за руската армия недостигат младежи от руски произход