21

Анонимен

преди 9 години

EVREITE UBIXA XRISTOS, SEGA EVREITE SAVETVAT USA KAK DA NI OGRABVAT I TERORIZIRAT I POROBQT! ZAPOCHVAME VOINA I GI UNISHTOGAVAME I USA I EVREITE !

20

...

преди 9 години

PRIZOVAVAM ARABITE, TURCITE, RUSIA ,KOREA, KITAI, JAPAN, BADETE GOTOVI ZA VOINA SEGA , OBSHTIQT VRAG E AMERIKA ! VOINATA ZAPOCHVA NA 1/09/2014 GOD ! MAXAME TERORISTITE USA ! SVETA BEZ TQX SHTE BADE PREKRASEN ! BOGOVETE SA SAS VAS

19

Анонимен

преди 9 години

PO VREMETO NA NERON, EVREITE SA BILI ROBI A USA GI E NQMALO,....SEGA USA TERORIZIRAT SVETA, ATAKUVAT I OGRABVAT VSICHKI! AKALA NA USA SA EVREITE ! ROBITE OT MINALOTO SA TERORISTI V NASTOQSHTETO

18

smaZanGuLub

преди 9 години

Нещата се обръщат хората колко и да ги манипулират започват да виждат. Онея западни големци обявиха фалита 17,3 триМегаЗергаТрилиона и война, а тяхната държава е Изрел 2. И като всичко си *** майката и се изврати цял свят, хората се пренаситиха. Борбата не е само за ресурс - борбата е да има истински хора, а не алчна ***. Имам хубаво усещане че лошотията ще се изчисти скоро : )

17

Анонимен

преди 9 години

До , 17А ционисткият режим като унищожи хим.оръжия от Сирия някъде в Егейско море, да ни каже все пак точното място къде унищожиха хим.вещества. До момента мястото не е обявено.Защо?Пука им за Егейско море, САЩ са доста далеч...

16

ЦК на либерастите

преди 9 години

Браво хубава статия !Ама на най си мир ще има.

15

Горна Малина

преди 9 години

Абе какво значи ''Ционистически режим"?Има държава на име Израел.Няма никъде в историята на света бежанци,които умишлено да се държат в лагери повече от 60 годинии и светът да ги храни.От 400,000 през 1949 г. днес са вече над 4 милиона. В Газа има бежанци от един квартал та чак в друг и светът пак ще ги храни напред за десетки години.

14

Пешо Талибанина

преди 9 години

God bless Israel!

13

Горна Малина

преди 9 години

До Анонимен 26Кога си чел Стария Завет за да кажеш.че това е Талмуда?Талмуда е сборник от книги написани преди новата ера т.е. преди христянството.Не всички са невежи за да ги будалкаш с измишльотини.

12

pastoral

преди 9 години

"Палестинската страна настоява тези бежанци да не се връщат в бъдещата палестинска държава, а в Израел. Израелците категорично отхвърлят това искане, тъй като това би означавало край на еврейския характер на тяхната държава;" въпросът е към водещите световната политика евреи от неолибералната централа (в т.ч. и бхк): европа губи ли европейския си характер с насила гонените от земите си люде, или интеграцията на европейците към ислямистките "ценности" трябва да продължи на всека цена?

11

Анонимен

преди 9 години

Интересно, от къде такива ционистки настроения в България?

10

Анонимен

преди 9 години

Римската империя е по-близо до наше време, и е исторически по-реална от митичната страна на еврейте, както и Велика България, империята на инките и Османската империя са били реални...Но всички знаем, че е невъзможно възстановяването на тези държави. Израел е просто един експеримент на Великобритания, който се държи на "системи" и "изкуствено дишане" от САЩ. Лошото е, че много хора страдат и се създава международно напрежение.

9

лупи

преди 9 години

Чух го това нещо от един израелец и съм склонен да повярвам,че е така. Той каза така: Ако арабите приберат оръжието, на другия ден ще настъпи мир. Ако Израел прибере оръжието, на другия ден няма да го има Израел.

8

pastoral

преди 9 години

нещо трябва да се е случило. второ четиво за днес с "неудобни" истини. но, стават и грешки, дето има една дума. може би от утре ще си влезнат пак в "релсите" и ще имаме правото да четем обичайните статии на пропагандна основа. само не ми стана ясно защо точно сев. корейският режим трябва да открие привързаност към неща, които са доказано вредни ( без музиката произлезла от робите черни на плантациите бели) за здравето поне толкова, колкото е и самият севкор. режим. омразата идва от гоненията.

7

Анонимен

преди 9 години

Прочетете малко Талмуда(еврейската библия) и вижте какво мислят за Христос и нас християните. Ще ви се изправят косите! После прочетете историята на Израел за последните 60-тина години. Тогава можете вече да направите заключения кой крив, кой прав и кой е потенциално по-опасен за световния мир.

6

Джак Спароу

преди 9 години

Поредната порция софистика и лъжи от израелската пропаганда. Всичко се преобръща надолу с главата. Пак искат да повярваме, че расистите-агресори, неведнъж извършвали военни престъпления и заграбващи територии в нарушение на международното право, са невинните агънца, на които точат зъби палестинските вълци и страшният Иран, който от незнайно колко века никого не е нападал. За разлика от "богоизбрания" Израел. (Що за бог би си избрал такива нагли ***?)

5

Анонимен

преди 9 години

НЕ РЕВИ ЗА ЕВРЕИТЕ НЕУТРАЛЕН ЗАЩОТО МНОГО СКОРО ЩЕ ГЕПНАТ ЕДНИ 110 000 КИЛОМЕТРА И ТОВА СА НАШИТЕ СИ ТЪПЧО

4

Anti-U$A

преди 9 години

Всъщност най-важната истина е пропусната:Ционизмът е най-тежката, най-зловещата форма на нацизъм и фашизъм от всички фашистки режими в историята.През 1975-та с резолюция на ООН с 3397 подкрепена от целият социалистически блок, начело с СССР, ционизмът е признат за форма на РАСИЗЪМ и расова дискриминация! Против гласуват САЩ и компанията им от западните ***.След разпада на СССР, през 1991 година, резолюцията е "прегласувана" под диктата на Империята на злото и отпада...

3

st

преди 9 години

До zeus Ираелците са умни хора ама нали се сещаш тези със *** да да тези същите където е..а м.....и и клаха дядо ти преди са луди фанатици.

2

Анонимен

преди 9 години

САЩ И ИЗРАЕЛ САТАНИТЕ НА СВЕТА А НАЩЕ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ ИМ ЛИЖАТ *** ДА ГОРЯТ В АДА ДАНО