13

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно никой сериозен експерт не е алармирал за подобно развитие, само Тиквун от село Банкя е наясно с финансите хахахха

12

Тази синилна баба

преди 9 години

Е, щом и синилните баби почнаха да обясняват, че няма страшно с финансовото положение -- значи здраво сме я закършили.

11

Анонимен

преди 9 години

Естествено, че не са верни твърденията на ГЕРБ, неслучайно идват само от тях, а не от ЕС, кредитните агенции, експерите... Герберските *** са толкова жалки "изберете нас, за да не фалира държавата" хаххахахах *** *** ***.

10

Анонимен

преди 9 години

Eвала Боце! Тегли дефицит майка, запълвай дупки, наливай ликвидност. Падежирай, падежирай.Изпълни го тоя Лисабонски договор, да ти завиждат всички и да удариш Европа в земята. Викай фонда да прави бюджета и да стабилизират. Покажи им и гюмеджийската Боце. Набризгай ги с пръски и ги разцепи като паровоз. У бря бря...уба.

9

анонимен

преди 9 години

Професор Вучкова е един от най добрите финансисти в държавата и всичко което казва е истина.Но какво знае тя виж Владо Горанов-голямия финансист,Павловата и тя най големия финансист заедно с вожда си Борисов-все"капацитети" слушайте тях и ще си патите.Никои от тези "специалисти" не разбира от финанси,просто са едни кариеристчета но вие им вярвайте,ще ви докарат пак"кризата" и "затягането на коланите" естествено за народа не за тях.Хората които се провалиха преди година пак ще ни управляват-блазе

8

До социолог

преди 9 години

Господине, кой, кой създаваше напрежението и нарушаваше реда през последната година? Кой плащаше за протестите, окупациите, на платена мрежа, "ранобудните, красивите и умните", които правеха всичко възможно за да пречат за развитието на държавата. И въпреки всичко имаше растеж макар и малък в икономиката за първи път от 5 г. По времето на ББ също имаше въоръжени обири на банки, убийства, за първи път атентат на наша територия, отвлечен автобус и др. За това преди да си давате мнението помислете

7

avg

преди 9 години

Кога най-накрая ще се търси някаква отговорност на Борисов за неговите изказвания, и всяване на паника?! Абсолютно некомпетентен във всяко едно отношение, вижте какво стана при неговото управление. Тия кучета дето много лаят, не хапят. Жалко, че бай *** е късопаметен и обича сеирите и пак ще си го избере.

6

Анонимен

преди 9 години

за какво ни е Бойко пак да идва на власт като ни обещава същото както при Дянков т.е. да си стягаме коланите ,а пък той да е на власт.....не може ли да обещае нещо,което се случи в Унгария примерно ...и не само там,където правителствата с подходящи мерки подобриха положението на народите си...че то всеки може да бъде министър председател с такова мислене...както и всеки може да бъде банкер...раздавайки безконтролно кредити на приятели....а ние овцете ще му се покланяме като на БУДА....да ама не.

5

социолог

преди 9 години

Драги сънародници гласувайте за когото си искате. При управлението на ГЕРБ имаше ред, спокойствие и ниска престъпност. Държавата беше финансово стабилна , строеше се и Държавата се развиваше. При БСП-ДПС-Атака имаше убийства, грабежи, въоражени обири на банки и невъоражено ограбване на КТБ и всички гадости за които се сещате. Избора си е Ваш, но след това да не започнете пак ежедневните протести , защото гладът ще е голям.

4

Мартин

преди 9 години

Хахаха не съм виждал човек да агитирва предизборно като Бойкоглу с думите "Няма пари в държавата , няма и да има " и още по ненормалното е че има хора които го подкрепят ?!?!?!!?! ахахахаха е не знам но тия са болни ахахаха чуйте само "Няма пари в държавата , гласувайте за мен , скоро няма да има пари в държавата"

3

Анонимен

преди 9 години

Тиквун отново помпи страх от фалит на държавата и не виждана инфлация! В случая с банките не успя,дано и сега не успее!

2

<><><

преди 9 години

Не знам от АТАКА защо си очернят живота като се опитват да променят сценария в тая държава ......виждат че файда няма ....май тук в България действа фразата "Мачкай за да те уважават" .....тоя народ не става за друго освен на негов гръб да си напълниш джобовете :) с 1-2 думи като "Вервайте ми" и си оправил поколенията до 9-то коляно :) пък той народа така или иначе ще си съди картофи и пасе овцете :) Бойкоглу обаче не му стигна като Симеончо 1 път ами сега и втори иска ..той е от най-наглите

1

Анонимен

преди 9 години

Гласувайте за Бойко - ще има ново стягане на коланите/глад до дупка за народа/ и нови заеми за него - да благодарим ва американците дето му общаха власта.