138

dragunov7.62

преди 9 години

Колкото е виновна Русия за конфликта толкова и САЩ , проблемът е че правителството на Украйна играе по свирката на някой без да се интересува от мнението на народа , както става и при нас но без бомби. Нас ни избиват по мирноинтелегентен начин .

137

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен264----Толко си заблуден,че не си струва да спорим......Просто си свали гащите от главата и може би ще прогледнеш...........успех в свалянето

136

Анонимен

преди 9 години

до тяИменно зaщото Укрaйнa искa дa живее тaкa, кaкто нaродa и е решил избухнa конфликтa в Донбaс и Крим беше поробен от руски войски! Именно зaщото Укрaйнa искa сaмa дa решaвa бъдещето си, русия ги нaпaднa и тероризирa, a " мирнaтa стрaнa" беше просто руски сaтелит и вaсaл! Логикaтa ти е нa особено тъпa кокошкa! Знaчи зa дa имa " мир" трябвa дa робувaме нa руските ***, СВЪРШИ ТAЯ!

135

Анонимен

преди 9 години

PITAM: Snarqdite I kurshumite ,izstrelqni ot rusnacite "umni "li sa , te kude padat?

134

терминатор

преди 9 години

Украйна докато не елиминира и терминира и последния руски терорист все ще си има проблеми.

133

тя

преди 9 години

Какво направиха от една мирна европейска страна?да се убиват хората ката кучета.Господ да накаже Америка с най- страшните природни бедствия та да забравят всички страни по света и ги оставят на спокойствие, за да живеят така както искат , а не както американците им наредят.

132

УЖАС и БЕЗУМИЕ

преди 9 години

Американската демокрация в действие--вижте я.Има много клипове в нета,които показват тази демокрация--не само в Украйна.Американската демокрация се храни постоянно с човешка кръв и плът--------това е ФАКТ..........друго няма.

131

Анонимен

преди 9 години

..абе на кой му пука за едно просто и обикновенно семейство.. важното е семейството на Фашизма да се увеличава... с още един член - Украйнамор над хората те са прости след като са бедни!Богатите хора са качествените - фашистите

130

Анонимен

преди 9 години

До Доктор Сър ПичукПо тая "здрава" логика ще си вземем Кавала, Тасос, Одрин, северна Добруджа, а може и още фантазия да се приложи - Фанагория,Я вземете да пораснете вече аман от малаумна и промита младеж.

129

Леле че народ

преди 9 години

Имало е тайно съвещание на Службата за безопастност на Украйна заради загубите в т.нар им АТО Цифрите са 12 000 убити 19 000 ранени .5000 изчезнали Не знам колко са верно цифрите,,но Кибер Беркут частично ги е потвърдило Ако продължат още 1 година така,то ще минат САЩ във Виетнам за 10 години Но дори и наполовина да са верни цифрите,то пак са много хора

128

Анонимен

преди 9 години

започва да прилича на сирия

127

Анонимен

преди 9 години

"е разрушена 1860г за построяването на ЖП линия...?!?"Много си *** Саше! :))За какво и е на властта една разрушена крепост, съоръжение, което не става за нищо. Обаче става материал за ЖП линия :))) Ако не бяха ти направили ЖП линия, щеше да викаш, че нищо не са ти направили.Забравих, че ти ще искаш да върнеш времето назад и да строиш крепости срещу танкове и самолети. Ще изправяш войска от рицари, вълшебни феи, огнедишащи дракони, стрелци с лъкове и арбалети, брадви. Много игри играете! :)

126

Анонимен

преди 9 години

Никаква жал за мужиците, подкрепящи терористи, които ги използват като жив щит! Украйна защитава територията си и е в правото си!

125

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКато толкова ти харесват турците защо не ходиш да живееш в турция бе ***! Вън турция от ЕС, ей *** никога няма да влезете в ЕС докато България е член на ЕС. България е развита европейска страна с европейски стандарт а Турция живее още в средновековието и още носят потури и жените им са зачохлени, изостанала страна като Турция няма място в ервопейсктото семейство.

124

Анонимен

преди 9 години

Руснаците могат да влязят в Украйна и за часове и да решат въпроса. А ЕС и НАТО дори няма да разберат и после като разберат ще гледат като мишки както стана в Грузия. Но какво ще прави после Русия с тези 10 милона които не искат да стават гейове и да приемат европейските ценности. В Украйна е мизерия, а тези 10 милиона имат очаквания към Русия. Путин мъдро изчаква да види какво може да предложи ЕС на Украйна - но освен мизерия нищо не може да предложи ЕС и украинците скоро ще го осъзнаят.

123

aтaкисть

преди 9 години

Гърците излезнaхa нa протести че им,привaтизирaли 30% от енерготоA ние спим докaто ни,помпят,злaтот !!!Гърците,сигурно ни,имaт зa рaдикaлни нищожествaУбеден съм

122

Анонимен

преди 9 години

"А турците защо са ни клали 500 години и сме им били роби. Вън Турция от ЕС, докато България е в ЕС Туция ще гледа Европа през крив макарон. Стани, стани юнак балкански, от сън дълбок се събуди!"Ако ни бяха клали 500 години, сега нямаше да има жив българин. Ама 500 години българина си остана българин. Докато за 50 години българите в Сърбия станаха сърби, българите в Македония станаха македонци, българите в Беломорието станаха гърци. Скапаните ни християнски съседи ни клаха и претопиха повече!

121

Анонимен

преди 9 години

Не ви ли прави впечатление, че стане ли дума за мършите евреи, и веднага започват да се сипят минуси. Това е показателно колко много евреи и техните роби пишат във форума и се представят за българи. Абе, що не си пишете имената - Моше, Абнер, Гидеон, Циганион, Юда, Калеб и тем подобни.

120

Анонимен

преди 9 години

А турците защо са ни клали 500 години и сме им били роби. Вън Турция от ЕС, докато България е в ЕС Туция ще гледа Европа през крив макарон. Стани, стани юнак балкански, от сън дълбок се събуди!

119

Хектор до 201

преди 9 години

Ей брат,наистина скоро ще се почне,ама разправата с такива огризки като твоите господари.