48

Анонимен

преди 9 години

Тази песен я слушаме 25 години. Ще пръднеш на фасона на купувачите. Ай стига вече лицемерие и балончета!20240

47

Иво

преди 9 години

Бакалов кой друг освен политици купува гласове, ти *** ли си или си си такъв по-природа,само палячовци слагаме да ни управляват и после пищим.

46

Анонимен

преди 9 години

Собственник на печатница член на ГЕРБ, пшечатал бюлетини за Мая Манолова?????Да започнем от Цецо направо, а ...

45

Потребител

преди 9 години

Докато системата за гласуване не се промени изцяло (като първото и най-важно е гласуването да е явно) гласове ще се купуват редовно. Освен това при доказано купуване искам да се обяви незабавно - кой, къде и за коя партия е платил да се гласува. Под незабавно имам в предвид точно това а не след като минат изборите.

44

до мартин 63

преди 9 години

като прочетох че думата сфери е станало свери разбрах че си от малцинството . Действай ....пиши

43

Мартин

преди 9 години

Лично на мен са ми предлагали масово пари ...имам и много познати от различни свери .....смея да твърдя че най-много са ми предлагали пари от ГЕРБ по 50 лв предимно ....и другите партии също ....ББЦ тук се разсипа да купува из *** села ....БСП и ДПС си ги знаем ......аз лично твърдя , че единствено за АТАКА никога не съм чул нещо подобно ....въпреки че имам и познати свързани с партията .....това си е голямата истина ...ГЕРБ И ББЦ купуват гласове се едно минават краставици да купуват

42

Сънчо

преди 9 години

Гърците са прави че носят плакати - тихо да не събудим българите. Всички в тая държава са в някакво летаргично състояние със силна липса на самочувствие и тотално самосъжаление. Как може да ти блокират парите в КТБ, да не знаеш въобще дали ще получиш дори лев и да няма гневна гражданска реакция!?!? България ще се оправи когато се събуди.

41

ХХХ

преди 9 години

Така ...какво значи купуване на гласове ....нали правите проблем ако се дават над 100 лв ? Под 100 лв като дават няма проблем нали така ?

40

info.

преди 9 години

До НАРОДЪТИзпуснал си Иван Костов нещо!Иначе всичко друго е ОК.

39

Анонимен

преди 9 години

Да бе да. Още малко да повярвам. Купуване на гласове винаги ще има в нашата изгнила държава, докато не спрат да игнорират умните хора.Колкото бай Спиро комшията ще спре да оправя съседката от трети етаж, докато мъжът й е нощна смяна пазач.

38

ak47

преди 9 години

Ще има и честни избори, ама някой друг път. Рапона никога не си е държал на думата, дреме му за народа, важното е да се излъжеш да си дадеш гласа. Ама и тия, дето още се лъжат са за бой.

37

Гогол(не е за индиан

преди 9 години

Всички мълчат срамежливо за "мъртвите" души. А именно тяхното насочване обезсмисля гласуването. Аз не познавам нито един гербераст, но те все "бият", "мачкат"... Е как става така, че сега избираме само между примерно педофили и геронтофили?

36

фют

преди 9 години

Близнашки беше организатора на събирането на подписи за референдума, предложен от Чехълчо. Оказа се, че 108 000 подписа са фалшиви и допитването отпадна. С какъв акъл народа допуска изборите да се правят от човек, който вече е изобличен в безспорна фалшификация??? Бакалов само допълва картинката, на свой няма да посегне. Европейци са на думи само, иначе са мошеници до един, начело с Лизашки.

35

Фергюсън

преди 9 години

А 11 000 милиционери могат ли да носят чувалите с бюлетини на мутрата диктатор,а бе цайс!?

34

Анонимен

преди 9 години

Няма начин да е ББЦ. *** не би направил такова нещо :) Който кърши гьобеци зло не мисли и не прави..

33

реостат

преди 9 години

И аз мога а гледам умно

32

Анонимен

преди 9 години

Информация от кухнята - ББЦ е въпросната партия.

31

СЕЛЯНКА

преди 9 години

Какви лидери какви пет лева по селата се купуват протоколи заедно с бюлетини от кметове и копоите им.

30

Колев

преди 9 години

Човека е избран за този пост благодарение на безупречната си репутация и заради пословичните успехи на СДС с купуването на гласове. Шегувам се естествено, но те започнаха първи!

29

Анонимен

преди 9 години

Толкова ли е трудно ДАНС да монтира един бръмбар в дрехите на Мая Манолова, и за 24 часа ще съберат материал за 10 съдебни дела. Защо ДАНС не следи доказаните измамници в политиката? С какво се занимава ДАНС всъщност след началника Пеевски? Май с нищо.