25

до тролгеносен

преди 9 години

ще вземете ама комбинация от три пръста с пробладаващ среден

24

До тролгеносен

преди 9 години

" На 05.08 Герб ще вземе поне 1 400 000 гласа "БАААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА , в най-пиковия момент 2009 год. , когато Простака излъга хората едва взе толкова гласове :)))))А последно знаем ,че от 1/3 гласували взе 1/3 гласове ! Ти го пресметни колко точно гласа са !:)))Като вземем и купените ....и то нищо не остава :)))

23

Ванчо

преди 9 години

Борисов няма толкова капацитет да излезе срещу Бареков.

22

Анонимен

преди 9 години

Добре, че ги няма троловете, иначе досега щяхме да сме заляти от коментари ала "Бойко тиквата ограби резерва, ограби здравната каса и тн".Трябва от сайта да помислят по някакъв начин да противодействат, ако искат да имат обективни и истински коментари под статиите. Иначе се превръща в поле за партийни войни по интернет.

21

тролгеносен

преди 9 години

И да шлякате минусчета , все тази. На 05.08 Герб ще вземе поне 1 400 000 гласа. Срещу 150 000 за БСП. А вие, тролчета, директно отивате на борсата.

20

тролгеносен

преди 9 години

Червеното *** тук иска да ни "убеди" в следното: Видите ли 1,5 милиона млади, активни, образовани, жители на големите градове са "***". Това са хората които ще гласуват са Герб. А "умните" са други -над 65 г, жители на села и паланки, ***.......

19

ВИЦ

преди 9 години

Борисов разбрал ,че имал проблеми със *** си и отишъл на лекар.Лекарят му казал:- Сваляй гащите да видим какъв е проблема!Като го видял лекарят възкликнал: - Толкова много години съм лекар , но за първи път виждам *** излизан до кокал!

18

10

преди 9 години

как може да се зададе толкова *** въпрос?!?!Наистина ли мислиш ,че манипулираш някого??

17

До 24

преди 9 години

Съвсем нормално. Налага им се да работят двойно повече поради обезценка на рублата!

16

Анонимен

преди 9 години

ама какво ,ще се тепат ли.ииии Тиква срещу Дудук.

15

НОВО !!!

преди 9 години

НОВО !!!На пазара има вече апарат ,който измерва простотията ! Мерната единица е - гербераст !Скалата е от 1 до 100 гербераста !

14

Анонимен

преди 9 години

Прави впечатление червените *** колко са безпомощни и елементарни. Псуват и обиждат като каруцари и нищо конкретно. Като че ли техния вожд в момента Мишо Миков не е обикновен пияница и ***.

13

Из Речника

преди 9 години

Гербераст - егоист, двуличник, дребен тарикат. В някои случаи може да означава и - ***, ***, ***.Използва се и за - патологичен лъжец, страхливец и доносник/продажник

12

До 15

преди 9 години

След като 45 г. ни управляваха *** и ***, съвсем нормално е след тях да дойде ерата на тикви, кавуни,дудуци,кратуни и тем подобни.Докато се формира среда,която да може да излъчи нормални,истински политически елити, ще мине време. За повече от 60 г. след Освобождението и у нас е започнала да се очертава такава социална категория, но след 9 септ. е била унищожена. Сега процесът започна отново и върви бавно.Повечето от годните и надеждните, уви, се раждат в чужбина от емигрирали там българи

11

Анонимен

преди 9 години

Пак ще е "Нов бардак със стари ***"!

10

Рени

преди 9 години

ДПС и ГЕРБ в устата се целунаха направо.

9

Анонимен

преди 9 години

комундерските клиентели здраво се хващат за гушите. Борбата "кой-кого" се ожесточава. Кокалът се дърпа настървено, а милата ни Родина навлиза в нов цикъл на безвремие. Това, обаче, не е кахър за биткаджийте. Жалка работа.

8

Петя

преди 9 години

Бареков е много секси! Той трябва да спечели!

7

мук

преди 9 години

Герб трябва да бъдат бити .

6

стефан

преди 9 години

Как може да има хора които да гласуват за *** като Бойко