94

Анонимен

преди 9 години

Не може да стоят на границата КАМИОНИТЕ да ги взимат тея несметни БОГАДСТВА и ДАРЕНИЯ!КОГАТО ТИ ПОДАРЯВАТ не се прави на на БОГАТ и ВЕЛИК !!!ПОМОЩИТЕ СА ЗА СЪПРОТИВАТА а тя е ВЕЛИКА КАТО СССР !!!НАТО СА ЧЕКИДЖИЙ...

93

софиянец

преди 9 години

Що се отнася до еврогейовете - ВСИЧКИ русофили и руснаците от мъжки пол, влюбени в путин, са ГЕЙОВЕ! КАК СЕ НАРИЧАТ ХОРА ОТ МЪЖКИ ПОЛ, ВЛЮБЕНИ В ЛИЦЕ ОТ СОБСТВЕНИЯТ СИ ПОЛ- ПУТИН? ГЕЙОВЕ, САМО ЧЕ РУСКИ :D Няма какво да се сърдят русофилите- това е положението:) Ако президент на рф беше жена- разбирам да сте влюбени в нея, но да обичате МЪЖ и да твърдите, че ДРУГИТЕ са гейове - това е ЛАТЕНТЕН ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ:)

92

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 134- путин също е ЕВРЕИН. СЛЕД КАТО МАЙКА МУ Е ЕВРЕЙКА, ЗНАЧИ И ПУТИН Е ЕВРЕИН, А НЕ ЕТНИЧЕСКИ РУСНАК! Ако харесвате путин, значи харесвате един ЕВРЕИН, А НЕ ЕДИН ЕТНИЧЕСКИ РУСНАК:D

91

Анонимен

преди 9 години

До ВеселякаА Русия не са ли *** бе?Утре ако влезна неканен в къщата ти и без позволение, а насила... кво ше говориш?

90

Анонимен

преди 9 години

Моля евреите да спрат да пишат.

89

Анонимен

преди 9 години

Утре ако турците влезнат у нас без да питат, друга песен ще пеете!!!

88

KAMO

преди 9 години

OTNOVO prikanvam plovdivtcani poglednete na iztok v nebeto Cte vidite ne obitcaini svetlini.Molia spodelete

87

свако

преди 9 години

коментар 135 се отнася до 41, а не до 44 "До мисли преди отпуска".

86

свако

преди 9 години

До МИСЛИ ПРЕДИ ОТПУСКАДо 44. А кой ще те пусне там? Така че прибирай обратно компотите в килера, връзвай коня и готви туршии за през зимата. Че и ти не знаеш как ще я прекараш, дали няма и да останеш без работа. Така че се запаси и с дърва)))

85

Анонимен

преди 9 години

ФашисТката еврогейска антибългарска, антиславянска и антиправославна *** ЕС трябва да се разтури ВЕДНАГА, АМА ВЕДНАГА и ще бъде разтурена , запомнете ми думите. Абе, защо не квичите срещу международния военнопрестъпник Натаняху, който изби за 30 дена 2500 човека от, които 400 деца в Палестина, защо не квичите стещу другия еврейн Парашенко, който избива мирни хора над 2000 човека от, които 100 деца. Ммака ви *** фашистка, отивате на майната си, запомнете го и го разберете. Няма да ви търпим

84

ZANO

преди 9 години

AKO NIAKOI OT PLOVDIV E NA LINIA V MOMENTA DA POGLEDNE NA IZTOK V NEBETO I DA VIDI KAKVI SVETLINI IMA//

83

gost

преди 9 години

Не мога да разбера защо някои хора се прават на ударени с мокър *** по главата и ЗАЩИТАВАТ РУСИЯ В ТОЗИ СЛУЧЕЙ,ВСЕ ЕДНО МАКЕДОНИЯ ИЛИ ТУРЦИЯ НА НИ НАТРЕСАТ 200 ТИРА ПРЕЗ ГРАНИЦАТА ЕДИН БОГ ЗНАЕ С КАКВО БЕЗ НАШЕ СЪГЛАСИЕ.

82

ruseborn

преди 9 години

До БранникЕЙ, МАЛЪК фАШИСТ, НАТО може само да напада, да изброявам ли: Виетнам, Либия, Ирак и то с Еврогейска помощ, Оо, Тонга също им помогна, В Гранада бяха американците много силни, в Панама безупречни а в Афганистан имат същи успех както сега в Ирак и навремето- в Виетнам. С Русия, е там евреите са яли дебелия много пъти...

81

да споделя

преди 9 години

Чета информацията и не мога да разбера,тези откачени ли са или нас мислят за откачени? Явно масовата публика отново е подложена на нов медиен социален експеримент.Това е като при онзи метод, когато задават въпрос и не е важно дали ще отговориш да или не,важно е как ще реагираш емоционално. Сега се вижда,че ЕС ни правят тест за дебилност.

80

Брат

преди 9 години

Никога не съм предполагал, че европата ще падне в очите ми толкова ниско. Толкова ниско, че чак до абсолютната нула.НИЩО НЕ ГИ ОПРАВДАВА, НИЩО. Абсолютно неадекватни действия още от "кифличките" на майдана, че до това, да си позволяват да заплашват Русия, задето е вкарала храна на хората.Гледах кадри, една майка плачеше, децата и, едното на 2,5 а другото на годинка СЕДЯТ ТРИ ДНИ ГЛАДНИ. И ТОВА В ЦЕНТЪРА НА ЕВРОПА.Боже, това са отвратителни гадове, които нямат нищо общо с цивилизацията.

79

Пламен Петков

преди 9 години

До БранникИзвинявай,ти от лудницата ли пишеш.

78

ES SS

преди 9 години

Цялата хунта да бъде осъдена-10години да живеят в България на социални помощи!

77

проруска

преди 9 години

Военен съд за Порошенко и отрепките около него, незабавно!!! ЕС и украинското правителство да не се правят на ощипани! Хората умират от глад, а те се правят на интересни. Ето това са новите "демократи". Нещастници!!!

76

Еуро7кептик

преди 9 години

"От МКЧК обаче уточниха, че автоколоната не е придружена от техни сътрудници поради липсата на достатъчно гаранции за безопасността им"Може би страхливците от МЧК чакат някакви особени гаранции във вид на финикийски знаци?Безкрайното лицемерие и на тези номенклатури,циничната им жестокост и притворство ме карат да се питам: Това ли са стожерите на човеколюбието и хуманността???

75

Патриот

преди 9 години

Ес хвани ме за шнура гнусен лицемерен антибългарски съюз!