124

Анонимен

преди 9 години

Не се притесмявай за Кавказ, Кавказ ще бъде винаги с Русия. След като Путин размаза финансиранеитеот ЦРУ Islamic International Brigade които започнаха чеченската война с целта да правят Кавказки Емират, а легендарният им водач Емир Хатаб умря като куче вече никой не помисля за Кавказ защото знае какво ще му се случи. А в Чечня има 75 хиляди бойци мюсюлмани коити само чакат знак от Путин и са готови да тръгнат навсякъде за Русия.

123

Анонимен

преди 9 години

До лисугерАБЕ ЛИСУГЕР СИ .КОПАЙ И МЪЛЧИ. КОФТИ,ЧЕ ТИ КАЗВАМ , АМА СИ ТЪПИЧЪК.ЛЯГАЙ ,ЧЕ СТАНА КЪСНО!

122

Анонимен

преди 9 години

в русе няма mcd и е супер! имаме си нашите баници и сме добре.тая гадост според мен не се яде.Нещо пържено,замразено,произведено незнайно къде.Май рашъните не са толкова ***

121

ФРАНКО

преди 9 години

Яценюк: Украина не сможет прожить без российского газа Об этом заявил на встрече с журналистами назначенный Верховной радой премьер-министром Украины Арсений Яценюк.Взе да им идва акъла, ама на вас кога ще дойде или влезе по-дълбоко, че да се сетите

120

Анонимен

преди 9 години

"Всеки, който някога е виждал тоалетните в болниците в руската провинция, може да се досети, че това твърдение е доста невероятно."Интересно Макдоналдс се сравнява с тоалетна в провинциална болница...Голямо сравнение. Имам чувството, че германците са се пообъркали.Ясно е, че искат да принизят Русия, но все пак в тоалетните не се яде. Или пък са искали да кажат, че Макдоналдс прилича на тоалетна?

119

nikonik01

преди 9 години

Така е всякакви такива вериги за бързохранене, коли-моли, молове и т.н. могат да източат здраво много пари от една държава като платят най-ниския плосък данък и най-ниските заплати в европа. Ама нали имало работни места , стой та гледай.....

118

франко

преди 9 години

Америкосите си унищожават своята техника , която бе пленена, затова и бомбят А това са мноого $. писано бе за това вече. *** е този , който си мисли , че въдворяват демократия

117

Анонимен

преди 9 години

Ок, американците са извършили ДО МОМЕНТА над 180 полета на F16 Falcon jetfighters поразяващи цели на ИДИЛ. КОЛКО ПИТАМ ВАС, РУСО(***)ФИЛИ НЙЕДНИ, МИГ-ове пратиха руснаците и Путин?---Хе хе - Путин трябва да оправя батака който причиниха американците в Ирак и Сирия и Афганистан? Той ги изчисти ислямските терористи в Чечня, Русия няма никаква работа в Ирак. Впрочем от полетите на F16 няма особена полза, обонго и нато едва ли могат да направят нещо срещу ислямизацията на европа.

116

Анонимен

преди 9 години

Русия е огромен пазар, а Путин ще го затвори. На ти Украйна, на ти санкции!

115

Муса

преди 9 години

До ФранкоИДИ прониква в Сирия като част от въоръжената опозиция срещу правителството на Башар ал-Асад Много си сдухан Хулио , ако не знаеш ,че Русия поддържа Башар. Е кой е виновен сега ? Аман от разбирачи

114

американецо

преди 9 години

До ФранкоДухут на исляма в шише не стои. Ако не отидеме ние тех да смажеме, ше дойдат те нас да заколят като агнета. Понял товарищ?

113

Горубляне

преди 9 години

До АнонименСвършиха батко, ама от нивите земахме по 2 апартамента на етаж със сестра ми и сега си прибирам 800 евро наем на секо първо число. Ти обаче работиш за рубли, та затова тебе еврата те не интересуват.

112

Франко

преди 9 години

До хулиоа кой размъти Ирак и Сирия Къф У..търсят там ?

111

Питер

преди 9 години

Да Пълно е с тях. Русия е нещо като Щатите за мексиканците и латиното. 2-3 млн. се изсипват всеки ден само в Москва да поработят, вечерта някъде спят по 10-15 в подмосковието и пак и пак ..

110

Анонимен

преди 9 години

Ами ако всичко им е наред и спазват нормите и законите на Русия - какъв е проблема, защо се притесняват тия Макдоналдс. Като са отишли в Русия бизнес да правят и да печелят трябва да спазват руските закони иначе аут, никой не е умрял за макдоналдс.

109

Анонимен

преди 9 години

До Горублянесвършиха ли парите от нивите на баба бе кравар

108

Анонимен

преди 9 години

Нито една борба не си заслужава,ако лишаваш хората от собствената им свобода на избор

107

55

преди 9 години

Правилно го е писал човека,ако не бяха Макдоналдс рашите нямаше да видят чиста тоалетна...

106

Анонимен

преди 9 години

До 55Фобиите са болестно състояние на мозъка и с тях се занимават психиатрите. За филия никъде в медицинските учебници няма да прочетеш, че е болест. Обаче фобията е!

105

55

преди 9 години

До ИлкоРусофилията също !!! Посети лекар !