16

ицо

преди 9 години

Забележете я Калинчето Крумова какво се е нахилила,натопорчила и нагиздила,все едно е на сгляда в някое родопско село....Аман от бастуни и кухи к....тии около тях бе,ей не се начекна тва момиченце бе?Според вас дали си е избрала вече партия и политическа ориентация,че тя нейната до сега е като нея може би-ПОВРЪТЛИВА.

15

Анонимен

преди 9 години

Я надявай престилката и марш в кухнята да спряташ гулаша. За друго не ставаш.

14

Анонимен

преди 9 години

Спомнете си какво донесе управлението на симеончо благодарение на мандатоносителя(к**одържателя ) весела драганова!

13

Анонимен

преди 9 години

Веске,Веске,ако имаше 50-70 хил. гласоподаватели /?!?/ защо от доста време си извън парламента?Другото ,което ми се ще да попитам е кои точно идеи ти се харесаха,защото аз от ББЦ ,до сега нито платформа съм видял,нито идеи съм чул.Само изказвания в пожелателен характер и демагогия

12

силвия

преди 9 години

Де що вампир е имало в политиката се събужда.

11

vlado

преди 9 години

Еиии, Бравос Вескее. Пак на Парламент ли ти замириса *** кака, ама ти наяване нямаш бе жено.Пак ли мандатоносител или сега по скромно само патерица. Веске, абе защо не те помня с ни6то забележително, освен 4е беше от време на време в леглото на царя. При *** нямаш шанс скумрио вмирисана, защото при *** ври от свежа плът и си аут. Веске засрами се, отиди на моста на Витиня, затвори о4и и смело напред, направи поне нещо полезно за себе си и за нас.

10

Дедо

преди 9 години

Ужас, и това са бъдещите политици на България...Те и старите за нищо нестават, ама новите пък хептен...

9

Куроландес

преди 9 години

Българи, оставете ги тия Бареков, Мареков и не знам какви си още.Гласувайте за мен и за другаря Борисов - ние обещаваме да ви доунищожим през този мандат, тъй като през миналия малко не ни достигна.

8

ico

преди 9 години

50 000 - 70 000 бройки щяла да донесе, се едно некви овце брои да я *** в наглата. Докато тези си правят гнусните сметки, нещата ще ескалират... не автобуси ще се трошат по протести а глави.

7

До 5

преди 9 години

Прав си, класическа двойка от точно определени нашенски среди. Той - селски ерген със самочувствие, базирано само върху факта, че се е родил с чурка /с друго не може да се похвали и хич не му идва на ум, че още три милиарда човека имат същата анатомична даденост/. Тя - селска мома, която, види ли ерген, грейва в усмивка с подтекст "Вземи ме, бате, вземи ме".Но такива просто няма как да се справят с днешните проблеми на България. В тяхно си дворче и къщурка, на село, сигурно биха се справили :)

6

Анонимен

преди 9 години

ако жените гласуват за тази и тези,по добре да сме без жени

5

Смешно е, Веселке!

преди 9 години

Как е възможно в наше време, в Европейския съюз, човешки същества да се обединяват въз основа на пола си и на тази база да правят ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ?!?Има нещо сбъркано още в самото название на партийката ти, създадена изкуствено и под режисура.Възниква въпросът не колко гласа ще получиш, а кой и защо би гласувал за вас:- по поръка (както едно време младежите ежегодно получаваха "комсомолско поръчение");- поради слабоумие;- случайно пусната от някого бюлетина, за да се каже че е гласувал

4

Анонимен

преди 9 години

Бареков и Калинка са страхотна двойка. Чудя се защо не се вземат. Млади, красиви, образовани - такива българи ни трябват за да ни извадят от блатато, а не като недоучилите Цоко и Боко.

3

до №1

преди 9 години

До ЧЕСТИТО!Пич, това не е сватба. Разбери го. Вие от БСП-то колкото и да викате по форумите "Честито" и колкото и да викате в парламента "Горчиво" пак си оставате бита карта. Пък дали се обичат и ще се вземат не такива като теб фенове на СерГейчо СтанисШев(отзад) ще решат. Повече ти отива да преценяваш такива като СерГея отколкото българските жени - независимо от коя партия.

2

Анонимен

преди 9 години

Сега вече комунистите от БКП-БСП-ГЕРБ го загазиха яко !Успех на новата коалиция !

1

ЧЕСТИТО!

преди 9 години

щом са обичат да са вземат. ДЪРТИЯ ЛЪЖЕЦ от Мадрид явно вече за нищо не става. И ТИКВАТА не му върви на жени. Може да е обърнал резбата. Кой остава младия ЛИЦЕМЕР БАРЕКОВ, той поне се има с богаташите и може да си позволи да се къпе с шампанско за 300$. В буквалния смисъл. Само тия стари чанти нещо са закъснели. НЕ СТАВАТ