34

Анонимен

преди 9 години

единственото гарантирано в тая скапана държгава е че няма нищо гарантирано

33

Анонимен

преди 9 години

Уж Цв.Василев каза, че акционерите щели да оправят нещата а вече цял месец откато БНБ им предостави тази възможност те я отхвърлят. мажоритарният акционер в Бромак ЕООД, не е проявил никаква инициатива пред БНБ за оказване на подкрепа Освен това не е търсено обсъждане нито на текущото състояние на институцията, нито на необходимия финансов ресурс за възстановяването на дейността на банката Фондът на Оман, пък искал парична подкрепа от страна на БНБ. Третия акционер ВТБ Капитал, , още в края на юни обявил, че няма интерес към подпомагане на КТБ. И какво стана? Акционерите да не ги занимав

32

Анонимен

преди 9 години

Фонда няма пари за гарантираните в ктб какво остана за другите б

31

Анонимен

преди 9 години

Нека да се върнем в недалечното минало по време на безконтролното създаване на банки през 90-те години. Дали тогава не беше подобна позицията на БНБ? Пак банковия надзор беше пропуснал, че една банка дава кредит на друга за попълване на уставния капитал, а пък другата банка дава на трета, тя на четвърта и т.н. Сега пак БНБ и банковия надзор не са си свърщили работата и са разрешили КТБ чрез фирми да закупува свои акции и така да вдига капитала си.

30

???

преди 9 години

До ВЧЕРА се чакат предложения за бъдещето на банката, става ясно от писмото изпратено ДНЕС.

29

:-)

преди 9 години

До Анонимен 28Ти под дюшека ли си криеш парите?Я си кажи адреса! :-)

28

:-)

преди 9 години

Сетила се Мара да се побара! И сега, за една седмица срок акционерите да намерят пари.Искров, Искров!

27

ГРАЖДАНИн

преди 9 години

ЗА КОЙ ли сетен път се убеждавам как бавно но мъчително БГсе ограбваТакова чудо не помнят старите поколения от 13 вековната история на БГ.

26

Анонимен

преди 9 години

В България само мазохистите си държат парите в банките

25

Анонимен

преди 9 години

"Шапшали",но банковия фалит е като вълна.След първата следва,втора,трета и така... Няма случей ,в който само една банка да фалира и да не повлече след себе си други.Една завлича,друга,втора-трета и така не се знае къде ще му излезе края.Така,че Пеевски не е проблем само на КТБ.

24

Анонимен

преди 9 години

Какъв е смисъла от БНБ,когато е очевадно,че тези хора или не искат или не могат да си вършат работата.Защо служебния министър мълчи.Нали е голям мъж и силен комунист.Става дума за мерки и уволнения.Чакайте да си платя данъците.Май ще трябва да се съдим с тази държава.Не може държавата само да иска и да взема(краде) от собствения си народ.Това и в най-дивия капитализъм го няма.

23

бургазлия

преди 9 години

Братя бг кажете ми какво сигурно има в БГ след БНБсе отказва да гарантира сигурна гаранция на вложители до сто хиляди евро .кво остава за останалите тези на фирмите.Да се замислим преди да отидем до избирателната урна на предстояштите парламентарни избори за 43НС.За водачи на листите са тези депутати от 42НС

22

Анонимен

преди 9 години

Ако не ме лъже паметта Станишевото правителство приложи антикризисни мерки върху фонда за защита на депозитите, намали вноските на банките и увеличи сумата на защитените депозити - иначе казано наду балона до спукване и след 6 години балона се спука.

21

Най-добре

преди 9 години

Найстина ще е най-добре да закрият БНБ. И много милиони, които потъват в нея за заплати, луксозни коли, почивни станции и прочее придобивки да се насочат към здправеопазване и образование.

20

Анонимен

преди 9 години

ктб беше ударена от бнб и прокуратурата.как да очакваме от бнб че работи за решавана на проблема като бнб е част от проблема. какво му пука на искров с 30 000 лв месечна заплата за вложителите в ктб

19

Анонимен

преди 9 години

Гарантираните по закон влогове,всъщност вече не са гарантирани.Няма да отворят банката.Делата ще се точат в продължение на десетки години.Държавата ще Ви дължи,вие няма да плащате данъци и в един момент,кво става.Анархия се нарича това.Стойте си в къщи по време на избори.Пак ДСП ще Ви окрадът.

18

Анонимен

преди 9 години

Как е възможо да съществува Държавен Гарантивен Фонд,а парите да са недостатъчни.Това означава,че държавата в лицето на БНБ не спазва законите.Нали,при фалиране на КТБ ще започнат да фалират една по една и сругите банки.Това разбирате ли го или вярвате,че КТБ е частен случей.Дръжки.Незабавно всички от БНБ да бъдат уволнени.

17

Анонимен

преди 9 години

пълен абсурд

16

Маджо

преди 9 години

Разбрахте ли сега къде живеете? Гарантираните влогове всъщност не са гарантирани!

15

Българин

преди 9 години

БНБ знае само да чака. Нека някой ми подскаже,тя някога нещо вършила ли е.