49

Аню Ангелов

преди 9 години

най-възрастния бг генерал, изритан от Военното разузнаване поради глупостта му и служебна непригодност. Опитите на такива като него и Шаламанчето да затрият последната работеща структура не водят до нищо добро

48

национал

преди 9 години

Щом червените *** са недоволни, продължавайте все така, г-н (член на БКП от 1977г. и доскорошен червен ***) Близнашки и г-н (синче на видня ортодокслаен комунист от ОК на БКП Благоевград Асен Плевнелиев) Плевнелиев!На прав път сте.

47

До 43

преди 9 години

До ГЕРБСПЯ се уточнете! Сега ГЕРБ с БСП ли ще е, с ДПС ли ще е или с РБ? Щото всичките сте ревнали срещу ГЕРБ, че ще е с някой друг, пък те искат да играят соло.Тролите ли? Тролите ли, тролчета мамини сладки?

46

ОСТАВКА

преди 9 години

Имам само един въпрос: Защо при обявяването на всяка ОПРОНА ТОЧКА на червените милиционери, тя става новина 1 по всички сайтове и медии? Нали бяха на ДПС?Единственият извод е, че Делян, ДПС, БСП и всички издънки на "дясно пространство", начиналистически герои и други *** - всичко това е едно цяло, което работи само и единствено за запазване на статуквото...Принципно не е много сложно за разгадаване, но те разчитете, ч с такъв интелект разполагат само малка част от хората...***!!!

45

СИН ПАТЛАДЖАН

преди 9 години

искам да съм червен домат, ама като не ми узрява ТИКВАТА

44

ДО МЕРЖАНА

преди 9 години

Защо Волен като предава България на руснаците и Страхил като предаде и унизи България пред сирийския диктатор няма последствия? Защо се замълча за тези действия?

43

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАДа видим колко хора ще събереш! Червените бабички от "контрапротеста" и Мишо Шамара. Я има 20 човека, я не.

42

:-)

преди 9 години

Щом червените *** са недоволни, продължавайте все така, г-н Близнашки и г-н Плевнелиев!На прав път сте.

41

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

ПРОТЕСТЕН МИТИНГ НА 8 СЕПТЕМВРИ НА КОАЛИЦИЯ АНТИ-ГЕРБ: КАТЕГОРИЧНО НЕ! НА ВРЪЩАНЕТО НА МУТРИТЕ НА ВЛАСТ!НЕ НА МАФИЯТА,НЕ НА МОНОПОЛИТЕ,ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МЪЛЧИМ!!!

40

ТИКВАТА ГЛЕДА УМНО

преди 9 години

и рита топка, щото знае, че паричките му не са във фалиралата банка.

39

ГЕРБСП

преди 9 години

''Трябва да се противопоставим на задкулисието в България. Необхдоимо е да се пресече интимното взаимодействие между олигарсите и държавниците'' - каза Плевнелиев и влезе в стая 209 на граднхотел 'Виена'.

38

шопето

преди 9 години

Не президентът, а мафията бспдпсатака са заплаха за националната сигурност и въобще за физическото оцеляване на народа. Сега идват и подкрепленията им Бареков и агент Гоце със същата цел.

37

Всеки шоп

преди 9 години

трябва да мина на проверка с ШОПОМЕТЕР дали е истински ШОП или скрита американска ***

36

Анонимен

преди 9 години

Този е толкова нагъл и безочлив, че изглежда е обучен лично от Станишев. За такава дарба трябват частни уроци!

35

Шоп

преди 9 години

Всичко бесепарско и русофилско трябва да се измете от коридорите на властта. Ако може и да им се създадат подходящи условия за заминаване на възток.

34

МАХЛЕНСКИ ДиМОКРАТ

преди 9 години

Искам лЮстрация на Черния човек в Белия дом

33

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 30Веселин Иванов е назначен от ГЕРБ, но не е сменен от БСП-министъра Ангел Найденов заради добрите му резултати.Въобще направи ли си труда да прочетеш статията. После като ти кажат че си платен драскач, зомби, *** ... се обиждаш.

32

Неграмотниците

преди 9 години

от УСА амбасадата поне да не пишат за пУмийни ями, ами да вземат да си измият устите, яе от *** на краварски *** не миришат много добре

31

Тошко

преди 9 години

И все пак руския външен министър нарече България (разбирай БСП) - Троянски кон! Човека може би е запознат с троянския край и тамошната ПЪРВИЧНА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ. А "Южен потоП" вече "усвои" вече доста пари от бюджета чрез "сводника" СтойнеФ!

30

демократ

преди 9 години

БСП трябва да бъдат съдени за ограбването на държавата(фалита на държавни предприятия стана под тяхна диктовка.всички директори-БКП на държавни фирми получиха инструкции как да фалират и източат предприятия и банки).Сключват постоянно сделки с руската мафия и даже под прикритие на църквата.Затова станаха толкова набожни ***.Помните ли Кремиковци,Белене,сега ЮП всичко е схеми на крадене.Нали са социалисти защо имат най-много милионери?