32

Анонимен

преди 10 години

Не на нас тезиПо-малък Фашист да "продава" бизнеса си на по-голям Фашист... пясък в очите на простолюдието само... мафиози - на ислямистите ще ви дам всички

31

Бай Михал

преди 10 години

До Анонимен--23;Много си далеч от истината.Германците платиха на Ленин 70 милиона марки да дестабилизира русия и да я извади от ПСВ.Той го направи. Превзеха зимния дворец ,охраняван от 150 жени.Жертвите са 5 убити и около 50 ранени.Ленин подписа и Брест-Литовския договор,в ущърб на Русия.Направи териториални отстъпки на Германия и Турция.

30

Маркс

преди 10 години

Дермократът (как звучи само) Прошенко се готви да бяга, мм?

29

!

преди 10 години

Нямам какво да кажа освен: winter is coming

28

Янукович

преди 10 години

Тоя, цяла Украйна разпродаде, та някакъв умрял бизнес щял да продаде.

27

Анонимен

преди 10 години

Каква изненада! Откъдето дошло там отишло.

26

Анонимен

преди 10 години

Този ще се скрие точно толкова колкото и Саакашвили. Грузинците са го пуснали на Интерпол.Няма вечни приятели, има вечни интереси. Така постъпват западняците.

25

КуРти

преди 10 години

Тоя мишок си мисли, че в Америка или някъде по "демократичния" свят ще се скрие от дългата и справедлива ръка на КГБ, хЪ-хЪ-хЪ наивник!

24

Анонимен

преди 10 години

Жидобендеровец

23

Анонимен

преди 10 години

До 20можеш ли да дадеш линк да прочета по-подробно?

22

Анонимен

преди 10 години

Това се казва патриот, а не като нашите олигарси - бивши номенклатури и офицери от ДС, които използваха високото си положение в обществото за да заграбят милиони от държавата и сега са мултимилионери, но пак не се отказват да ръководят задкулистно политиката в БГ за да слагат свои хора на отговорни постове, които да им осигуряват още години безпроблемно крадене!!

21

pastoral

преди 10 години

"Порошенко е избрал инвестиционната компания Ротшилд за продажбата на активите си". тук трябва да се признае, че и в "природата" на "бизнеса" нищо не се губи, но не си сменя и собственика. интересно е коломойски на кого би прехвърлил "активите си". предполагам на usa for afrika. все пак, войните в европа си имат цена, цена както на политици, така и на "санкции", които не зависят от ес и неговите политици и политички, още по-малко от техните уж избиратели. "самите богове" хахахааа...

20

Анонимен

преди 10 години

Явно най-доходният бизнес е да си " политик ".

19

BG

преди 10 години

Абе общо взето Пеевски и Ц. Василев в едно минус шоколада.Ама друго си е пазар 40 милиона, не като БГ 6 милиона с половината пенсионери и безработни.И само какво случайно съвпадение, че точно Ротшилд банката купува активите.

18

бай иван

преди 10 години

абе не знам, ама едни чуждестранни граждани някъде през месец май се хилеха на някакъв руски материал, в който пишеше, че ротшилд гласят новия президент на украйна.хилеха се от сърце на тая нескопосана руска пропаганда.сега ще им пратя материала, щото аз се хиля в момента.ще ги питам нормалните хора как ще обяснят случката, щото аз явно съм ненормален. или поне за такъв ме водеха.наздраве. днес ще се посмея добре.

17

Анонимен

преди 10 години

До 16.Какво се чудиш на злобните чугунени глави.Такива са *** и русофобите и няма да се променят

16

Анонимен

преди 10 години

До до 6Всъщност, има си срок, в който трябва да го направи, ***. Ти вземи да прочетеш какво трябва и какво не трябва!:-)

15

Ъц

преди 10 години

Състоянието на - ОЛИГАРХА - Петро Порошенко се оценява на 1,3 милиарда долара.Порошенко е член на Соц партията на Кучма(бивш президент на Ук).След това "прескача" в лагера на Ющенко(бивш президент на Ук).От 23 февруари 2012 г е министър на икономиката в правителството на.... Янукович! (вече бивш президент на Ук.)Днес, Порошенко е действащ президент на Ук. )))))

14

ПАТРИОТ Е

преди 10 години

душа дава ... но парите в $

13

менте

преди 10 години

толкова коментари от злобни чугунени глави на едно място не бях от една седмица.