95

Анонимен

преди 9 години

Руската икономика е пред срив, затова търсят враг, само така могат да обединят народите и да отложат разпада на федерацията! Това са глупости, младите хора са сътворили изкуство, превръщайки този символ на човеконенавистничеството в символ на свободата, за която се борят Украинците! Пиша Украинците с главна буква, защото те са народ с главна буква, за разлика от българите, които са готови да си продадат и децата на руската тирания!!

94

pastoral

преди 9 години

петолъчката не е запазен знак/марка, а древен символ, както и преч. кръст, който също има лоша слава от погрешен начин на употр. ако трябва да бъде съден някой за замяна на "оригиналния" цвят на ссср петолъчка, това е този, който е разпоредил тя да бъде оцветена основно в този цвят, на който преди му викахме "патешки дрисък". сравнението с "пуситата" е глупаво. тогава нямаше война в х-л "украйна", нямаше икон. война ес<->рус, ис и др, и човечеството бе забавлявано с голи (безбради) "пусита".

93

Анонимен

преди 9 години

Защо няма лагер за мръсните комунисти изгорили знамето на Европейския Съюз в центъра на София??? Евала на младите хора за инициативата! Украинския народ им основанието да бъде горд със себе си, те се опълчиха срещу тирана, робовладелеца! Същия пример трябва да вземем и ние, да скъсаме всякакви връзки с САЩ и Русия, и да подкрепим обединена федерална Европа!

92

До Анонимен 105

преди 9 години

По твоята логика трябва да махнем герба на България, за да не обременяваме младежите с проблемите на предците ни!

91

Правилно

преди 9 години

Утре някои ислямисти може да окачат и полумесец.

90

Анонимен

преди 9 години

МАЛКО СА. 17 ТРЯБВА.

89

petko76

преди 9 години

в измислената държава САЩ като смениха американските знамена с бели ти празнодумецо които се криеш зад тея инициали onz ми кажи какво стана и ти какво написа в форумите

88

petko76

преди 9 години

onz e измислен профил които има за задача да плюе по РУСИЯ ,аз го залових мекерето друнка без да си докаже думите пълен мишок се креи за тея букви -onz

87

Анонимен

преди 9 години

Това е истински израз на свободата и подкрепа на свободата, а не като симулациите на тези позьорки от "Пуси Риот". И не мисля, че обикновенният руснак би трябвало да се засяга от пребоядисването на петолъчката. Все пак тя е образ на СССР и комунизма, а не на Русия - демократичната държава със свободен избор в наши дни. Все пак цветовете на Украйна не са цветове на хунтата в Киев. По-старите руснаци трябва да се отърват от това мислене, че още са СССР. Не трябва да обременяват с това младежите си

86

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНе не са луди,в Китай ако направиш такова нещо жална ти майка!И така трябва да бъде!

85

petko76

преди 9 години

До onz и тук ли се появи купено *** ахахах тоя е платен празнодумец от форумите не му се връзваите

84

Наблюдаващ

преди 9 години

До Анонимен (96)"Абе като гледам всички са въоръжени с Калашников,та не знам кой на кого е помагал..."Ако аз те застрелям с "Калашников", кой ще влезе в затвора - аз, Калашников или Путин?

83

Анонимен

преди 9 години

До ХАЛИФАТЪТАбе като гледам всички са въоръжени с Калашников,та не знам кой на кого е помагал...

82

Анонимен

преди 9 години

А какво стана с оня дето запали българското знаме на стадиона.НИЩО----------А има закон, дето съдиха Шамара по него

81

ХАЛИФАТЪТ

преди 9 години

в СИРИЯ и ИРАК прати "поздравления" до ОБАМА за "хуманитарната помощ", оказана от САЩ на ПРИЯТЕЛИТЕ НА СИРИЯ в борбата с лошия сирийски режим. НАГЛО-САКСОНЦИТЕ сега се правят на изненадани кой бил финансирал ИСЛЯМИСТИТЕ със 7 млрд $. Като че ли не са те самите заедно СА, КАТАР и други "демокрации". Че и нас забърка оня ***-предател Н.Младенов с разни мирни конфернции в София.

80

Мразя расистите

преди 9 години

и ***. Ама ***-президент ДВОЙНО

79

Анонимен

преди 9 години

И последно - някой тук не си задава въпроса каква е тази сграда на която е развят флага?? Това Не е държавна институция. Това е ЧАСТЕН имот!!+ за какво повече за говорим.... ако така се прави -всички руснаци дето живеят из Европа и САЩ (включително България) и винаги си развяват техни знамена от балкона - трябва да имат в лагер :)))

78

Анонимен

преди 9 години

А какво стана с оня дето запали българското знаме на стадиона.НИЩО.Покриха го.Така ли се пазят национални интереси.В Англия щяха да го метнат поне за,3 години в панделата..

77

Анонимен

преди 9 години

И утре когато Путин не е на власт (най вероятно и не между живите) и тръгне развенчаване на култа към неговата личност (руснаците имат огромен опит в тия работи) - тогава по точно тази "статия" от наказателния им кодекс същите тези *** и путинисти сега дето пишат в негова подкрепа , ще бъдат обявени за врагове на народа и новата им власт и ще ви пратят в лагер :)) да видим какво ще пишете тогава и защищавате

76

Анонимен

преди 9 години

В САЩ пък си имат други проблеми!Застрелват невъоръжени ***!Всяка страна с проблемите си!Само в България се толерират *** и никой не ги стреля или осъжда на лагер!