37

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 43,къде я четеш тази статия?

36

червената шапчица

преди 9 години

Някой все пак да си зададе въпроса, защо БСП е оцелява 120 г. въпреки вътрешните брожения, които не са новост, и въпреки предателите в нея!!!

35

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

преди 9 години

Класическо правило е, че всеки е длъжен да бъде умен, а тези които са успели да достигнат върха на мъдростта се обграждат с начетени и разумни хора, както това се случва в БСП. При Бойко Борисов и двете условия отпадат налице е силно изразен интелектуален дефицит, а що се отнася до умното обкръжение не вярвам умни хора, интелигентни да се жертват да влязат в обкръжението му.

34

пенчо

преди 9 години

Битката е много проста...или мафията ГЕРБ или България !

33

Прост Гербер

преди 9 години

Медиите да престанат да се опитват от сухо л***йно, дъвка да си правят!

32

червена баба

преди 9 години

Ако БСП проумява мисията си на националноотговорна партия не трябва да допусне катастрофата Герб отново да се върне на власт. Защото ТЕ чакат, вече съюзени и, предвкусващи бленуваната власт, точат зъби, обградили плячката.

31

Анонимен

преди 9 години

А защо няма статия, че вчера правителството е взело разрешение за разполагане в България на 12 изтребители F15 и пристигането на до 500 американски военнослужещи?

30

кронос

преди 9 години

В БСП си има Устав, който всеки трябва да спазва. Месните организации не могат да налагат кандидатури.Историята с Вигенин се преекспоанира от медиите.

29

do 36

преди 9 години

Защото, както виждаш, днес.бг е червена медия и аудиторията и е червена и предимно русофилска. Та не трябва да им се разваля рахата.

28

Анонимен

преди 9 години

Намалете волюмето на напрежението, моуя ви, коуеги!

27

ХА ХА

преди 9 години

Цялото ви БСП-лява българия е една голяма карикатура! А миков е едно петно от червено вино върху нея! Ха ха!

26

Анонимен

преди 9 години

Хората не искат Вигенин, той пак им го натрапва! Ако Нинова не му е симпатична, да си каже в прав текст!

25

Пешко

преди 9 години

Впрочем защо няма статия, че Русия е "смекчила" контрасанкциите си, поради недостиг и липса на заменяемост за млада сьомга, арпаджик и картофи за разсад или нещо от сорта?

24

Пешко

преди 9 години

До до Пешко:)))

23

nedkodd

преди 9 години

микуф някой пият от мъка,други пият от радост ТИ ПИЕШ ОТ СУТРИНТА И ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН,ха наздраве!Забравих да ти кажа др.микуф,че много голям зор ще бъде да влезете,че и да вземате решения в следващия Парламент!?!?!?

22

220 Vолтов

преди 9 години

Напрягате се взаимно Мишо , един дава назад ,друг напред и се получава напрежение ,ама това е нищо ,като ви напрегне избиратело на изборите тогава ,че усетите как влиза у г........о ,ама няма да ви е хубаво

21

Анонимен

преди 9 години

Другарю Миков, стига сте се оправдава с Борисов, дайте да видим ние какво ще правим на тия избори, че ГЕРБ пак ще ни отнесат като куцо пиле домат. Ама тоя път ще ни бият с много.

20

Пешко

преди 9 години

Ако активността на изборите е над 50% в парламента ще са само герб, рб и дпс, като последните я вземат 20 депутата, я не. Половината гласове за кутевци ще се разпределят между, както следва: бюрек ага парти (ковачки и поробените миньори - горе доле 50 000 души), Волень Сайдерович Ефенди парти (*** - към 50 000), АБВ парти (тука може към стотина хил да отидат), НФСБ-ВМРО (около 20-30 хиляди разочаровани кутевци-псевдо патриоти). А нито една от тия няма да влезе

19

!

преди 9 години

Тоз Миков какво мънка? Попиляха държавата, назначаваха си техни хора навсякъде, за да им подписват договори и да крадат държавните пари, сега се прави на загрижен!Ай сиктир, както казват коалиционните партньори на БСП.

18

Другари турци от БСП

преди 9 години

Другари турци от БСП, отивате при НДСВ и Атака извън парламента и под 4 %.