67

до 113

преди 9 години

а до претролирането ти към новия десен месия остава малко над един мандат. Сталинка! Сталинка! :-)НДСВто се разпусна, и предвища какво ще се случи с твоята любима котерийка.честита пирова триумфация. :-)

66

Анонимен

преди 9 години

а в будистките листи как е подредбата, има ли въобще дискусия? :-)

65

тролгеносен

преди 9 години

Броите ли дните до трудовата борса, тролчета червени? Остават 45........Утре ще са 44........

64

Анонимен

преди 9 години

БСП е национаолна партия национални предатели,като Вигенин.***.Без мен и близките ми.

63

ист

преди 9 години

Борбата за първото място в листите за новия парламент е безмилостна и жестока, защото втория в листите няма шанс да влезе. БСП ще вкара само 24 депутата.

62

Бивш член на БСП

преди 9 години

Много сме, леви сме и милионери сме. Това е лявото в България. Затова никога няма да имат моето уважение ръководството на БСП. Как може въобще да уважаваш хора, които се подиграват с пенсионерите. Гласувайте за нас, а после увеличение с 4.50 лв. на месец. Е хайде да изкара само един месец Станишев и Миков с 200 лв. пенсия. и тогава ще гласувам за тях.

61

лява листа

преди 9 години

ПиандеМилионер -свинарГейКуха лейка костинбродска

60

до 102

преди 9 години

особено в листите на десницата от гроппппп :-)

59

Бай Иван

преди 9 години

Кой ще краде след 5-ти октомври - БСП + ДПС + ББЦ или ГЕРБ + РБ + ДПС ??? Някой от тези партии трябва да са на власт, за да ви крадат, защото вие така искате мнозинството българи. Все някой от старите крадци трябва да е на власт, за да продължи да краде.

58

до 100

преди 9 години

радвам се че си честен, в тия 25 години включваш и периода 2009-2013. Истината винаги си пробива път... :-)

57

ЕвроЦенител

преди 9 години

Ей, тия червени гейове, няма отърва от тях.

56

политолог-историк

преди 9 години

историята на твоя тролизъм гробарски е трогателна. Тя предизвиква съжаление и безумно отвращение, жалко че Алеко не е жив да те опише до прадядо ти.

55

Анонимен

преди 9 години

25 години беше фактор и видяхме до къде стигнахме. Ае сега малко да не е фактор а? За да може да се случи нещо добро в тази държава.

54

ДС-то

преди 9 години

Гласуваш за коалиция "БСП - лява България", получаваш ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ БСП/ДПС/АТАКА!

53

Анонимен

преди 9 години

Като ви гледам дилемите, истините, лъжите и алтернативните решения, и ми е много мъчно за отечеството ни.

52

avg

преди 9 години

Има само една партия в България, която наистина си защитава избирателите. Жалко, че не е от моя етнос...

51

политолог

преди 9 години

Рева на червените *** е музика за честните Българи. Това показва, че за Държавата е много добре. Само за протокола - Цяла година БСП-ДПС-Атака-ДС -КГБ се подиграваха с над един милион избиратели на ГЕРБ. Даже онова *** Бисеров се изцепи-боли ли като ви вадят зъбките , е сега другари и депесари вас боли ли ви като ви вадят зъбките. Боли нали , е който нож вади от нож умира

50

Анонимен

преди 9 години

пРЕДВИД НИВОТО НА РОДНАТА ПАПЛЯЧ, АЗ СЪЩО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА герб и после 4 години ще и гледам сеира. Докато и измислят нов вожд. Предлагам Кри ста а зе ренегат шеф на служебния следващ кабинет Кадиев.

49

Кой най-много краде?

преди 9 години

Кои са най-добри - ГЕРБ или БСП и ДПС? Едните крадат и другите крадат, въпросът е кои най-много? ГЕРБ закриват болници, училища, общини и спират икономически проекти с цел "икономия", като в същото време лапат тези пари, въвеждат нови данъци, увеличават сегашните данъци, увеличават ток заради зелената енергия изкупувана от Цветелина Бориславова, режат бюджети и разбира се се командват от Турция и Ердоган, както и от САЩ. БСП и ДПС пък крадат до дупка изтеглените държавни заеми и турцизират.

48

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Миков е...смел.Електоратът е зад...него.Може и да е...понамалял,но животът е...такъв;все някога хората...проглеждат и няма нужда да ги...водиш.