213

ххх

преди 9 години

До софиянецЕдин човек. Хубаво, сигурно има още 10-20-100, ако искаш. Как това превръща останалите 160 000 автоматично в "престъпници" ? Видно е, че значителен брой хора бягат от там, за да не станат курбан. Останалото са догадки, въз основа на един репортаж и един човек.

212

софиянец

преди 9 години

До Психиатър "...Тоест извън съдебна зала не можеш да докажеш дори..." Мога, но не искам! Кой си ти, че да ти давам личните си данни,м? А номера на банковите ми сметки да искаш случайно, или номерата на нотариалните ми актове, а? Нещо по-сладко ти се е прищяло, а?:) Попитах те само- ГОТОВ ЛИ СИ В СЪДЕБНА ЗАЛА ДА ЗАСТАНЕШ ЗАД ТВЪРДЕНИЕТО СИ, ЧЕ СЪМ НЕНОРМАЛНА:) Ти НИЩО не отговори- значи НЕ СИ ГОТОВ, а твърдиш, че си много ВЕЛИК психиатър:D

211

софиянец

преди 9 години

До ххх "...1) Това е нонсенс 2) Какво общо има с бежанците не мога да разбера?.." Из статията "...Облечен с бойна униформа, нейният съпруг признава, че е воювал в редиците на проруските сепаратисти..." ТОВА Е ОБЩОТО! Ако Вие сте сляп, то аз не съм.

210

към софиянката

преди 9 години

Обвинителят трябва да докаже обвинението - ЗАПОМНЕТЕ ТОВА, а не обратното

209

Бру

преди 9 години

До софиянецТук конкретно разглеждам случаите кой е виновен и кой не. Ако смятате .че някой е виновен докажете, а не бомбете, ако някой е невинен не обвинявайте без доказателства. има хора, на които домовете са разрушени, раотните им места не съществуват, детските градини и ясли разрушени..е какво да правят в Донецк или Луганск? А ако утре се случи нещо такова с Вас..ще обърните ли адвокатската лопата ?

208

ххх

преди 9 години

До софиянец"Както и да е по-важен е другият въпрос- защо ПРЕДИ възникването на днр и лнр КОЙТО И ДА Е БИЛО УКРАИНСКИ ГРАЖДАНИН не е подал сигнал/ жалба до украинската прокуратура- т.е. не е тръгнал по ЗАКОННИЯТ ПЪТ"1) Това е нонсенс 2) Какво общо има с бежанците не мога да разбера? А ти защо не вземеш да отговориш на въпросите, които ти задават?Как така от един човек реши, че 160 000 бягат от страх пред закона? А останалите, които са потърсили убежища в Западна Украйна, Беларус и Полша?

207

Психиатър

преди 9 години

До софиянецТоест извън съдебна зала не можеш да докажеш дори, че си специалист по наказателно право. И ти също си анонимен ник в нета. И лъжеш като разпран/а. Не можеш да докажеш дори, че си жена. Смешен/а си вече. Ти си просто един анонимен никой, като всички нас. С тази разлика, че си се вьел/а много насериозно. Събуди се!!!.

206

софиянец

преди 9 години

До Бру 242- :) И на Вас нещата с правният принцип за невиновност не са Ви ясни, но поне не претендирате като един друг ник , че ги разбирате нещата:) Както и да е по-важен е другият въпрос- защо ПРЕДИ възникването на днр и лнр КОЙТО И ДА Е БИЛО УКРАИНСКИ ГРАЖДАНИН не е подал сигнал/ жалба до украинската прокуратура- т.е. не е тръгнал по ЗАКОННИЯТ ПЪТ, ако е считал, че е извършено престъпление от лица от украинското държавно управление?

205

Бру

преди 9 години

До АнонименТая софиянец, так аи не разбра,че тя трябва да даде доказателства за невинност и едва след това да решава кой виновен, кой невинен, макар че в голяма степен това зависи от денюжките, мънитата и колко корумпирана е властта.

204

Психиатър

преди 9 години

До софиянецВ момента коментираме твоята компетентност извън наказателното право, remember. Не се измъквай от въпроса. Очаквам конкретен отговор на конкретен въпрос.

203

софиянец

преди 9 години

До Психиатър 238- "...докажи, че си компетентна по нещо извън наказателното право..." Това се доказва с официални писмени документи - диплома за завършено образование и т.н. В СЪДЕБНА ЗАЛА.:) Извън нея, личните данни, описани във въпросните документи, съставляват лични данни съгласно Закон за защита на личните данни и не съм длъжна да ги предоставям на анонимен ник във форум:)

202

софиянец

преди 9 години

234- Какво стана сега? Как така велик психиатър като теб, който МОМЕНТАЛНО , САМО СЛЕД анализ на писмената реч на едно лице, без да се е срещал с въпросното лице, може да му постави диагноза, не иска да защити поставената от него диагноза в съда?:D Нещо не се връзват нещата с претендираната компетентност в областта на психиатрията,м ?:)

201

Психиатър

преди 9 години

До софиянецОк, докажи, че си компетентна по нещо извън наказателното право. Докажи, че диагнозата ми е грешна с медицинска терминология и професионални знания. По твоята логика, вече няколко души могат да те съдят за клевета, Моше.

200

Анонимен

преди 9 години

До софиянец236A - клевети, казваш. Как ти звучи това. 1000 души бягат от горяща сграда. Инервюират ги,50-60 казват "Ами страх ни беше от огъня и избягахме". Един казва "Абе имах проблеми с полицията и бегах, да не ме хванат" . Адвокатка се изтъпанчва и отсича - тия 1000 всички са престъпници до доказване на противното. Добре звучи, а?

199

софиянец

преди 9 години

До Психиатър 234- Хахахха - ами ако мога да я оспоря?:) Ще се явиш ли в съдебно заседание- щото най- добре ТАМ да се оспорват "диагнозите" ти, които де юре са КЛЕВЕТА ?:)

198

ххх

преди 9 години

До до Бранник рускиняМуйо, тоя ник дето си го сложил. Бранник е бил дядо ми - ти си нек'ъв *** закичил се с нещо неподобаващо.

197

Психиатър

преди 9 години

До софиянецНе, разбира се. Просто ти поставям диагноза, която не можеш да оспорваш. Тъй като си напълно некомпетентна в сферата на психиятрията. И както си ли, освен от наказателно право, от нищо друго не разбираш.

196

Анонимен

преди 9 години

До софиянец"няма как да оборите моите аргументи" - ти нямаш такива, г-жа.

195

Анонимен

преди 9 години

До софиянец"Това е недоказано твърдение" - недоказано твърдение е, че и ти не си член на ИДИЛ, какво стана с тея барети? Това е много порочна практика. Много по-радикално е твърдението ти, че 150 000 души бягат от страх пред закона, отколкото че сред тях има (един до сега официално), който се е бил на страната на сепаратистите. Или и ти караш на принципа "Липсата на доказателства не е доказателство за липса"? Апропо, Ръмсфелд с тоя аргумент нападна Ирак през 2003 г.

194

софиянец

преди 9 години

227 От кога психиатрите започнахте да разбирате от наказателно право- обща и специална част или понеже съм ви трън в очите и няма как да оборите моите аргументи, е най- добре да бъда обявена за луда и психически неуравновесен човек?:D