9

Справедливост

преди 9 години

Абе ти ционизъм=фашизъм?Не искам да падам на твоето ниво защото те виждам колко си интелигентен,но май ти и твоите поддръжници които пишат против Израел въобще ама въобще не сте запознати с положението в района.Никой не е оставил палестинците без ток и вода,електричеството им го даваме БЕЗПЛАТНО,лекуваме ги в нашите болници,където медицината е на едно от първите места в света,имаше период преди да дойде Хамас на власт пътуваха всеки ден и работеха в Израел.

8

ЦИОНИЗЪМ=ФАШИЗЪМ

преди 9 години

Източили водата на палестинци и араби, не разрешават да се дълбашт кладенци, да се внасш цимент за строежи, да се строшт къщи - да гинат палестинците в блокада без храна и лекарства, без работа , в мизерия - ТОВА Е ВИСША ХУМАННОСТ ОТ ИЗРАЕЛ - Най-фашистката държава в света.

7

ЦИОНИЗЪМ=ФАШИЗЪМ

преди 9 години

Да убиваш деца е висша справедливост според ЮДЕЙСКИТЕ ЗАКОНИ

6

Анонимен

преди 9 години

приоритетна цел, и под цял автобус деца да се скрие пак ще го ударим! Еваларката. То няма да има кой да го замести и Хамас ще се разпадне тутакси. По същият начин ликвидираха АлКайда, но май родиха ИДИЛ. Но няма значение това.Ако некой ми посегне на най-милото, ставам камикадзе-мъченик на алах, христос, буда-атентатор-партизанин-бомбърмен и квото още се сетиш в едно. По тоя начин няма да се свърши там, не знам как я мислят тия "хора" тая работа.

5

справедливост

преди 9 години

До номер 1Кажи си адреса да дойдем и теб да светнем довечера

4

справедливост

преди 9 години

Абе не мога да разберя какви са тия пристрасни журналисти.Снощи за 11 път примирието беше нарушено от палестинците.Колко може да се търпи подобна ситуация.Стига вече,дойде време да се погрижим за тия мръсни терористи и да възвърнем мира и спокойствието в Израел.С терористи не може да се преговаря.Те разбират само езика на силата.

3

враг на е...н

преди 9 години

А кога ще доиде вашия ред бе.50 години харата ги държите в нищета и беднотия, на оня от горе вижда, но не забравя.

2

ЦИОНИЗЪМ=ФАШИЗЪМ

преди 9 години

2 - те лица на ЮДО-МАСОНИТЕ от СИТИТО и УОЛТСТРИЙТ

1

МИНЧО

преди 9 години

*** В АУШВИТЗ...И ДИМ ДА ГИ НЯМА