113

pastoral

преди 9 години

ето, четете смирнов, за да разберете какво мислят братушките ви за вас и после не се чудете защо сключват договори, които са изгодни само за определена партийна каста. сякаш смирнов не знае, кои се продадоха на американците. пак техните леки жени и мъже от бсп, които се продаваха не за пари, а за рубли..

112

Анонимен

преди 9 години

До pastoral------------Ти си *** човече, какво да ти кажа!Аз за разлика от теб слушах по ТВ условията на проекта и съм съгласен с тях!А ти с глава завряна в *** сега ми обясняваш, че от хазната щяло да се плаща ... ти *** ли си или на такъв се правиш????

111

Пагане

преди 9 години

До Сергей СмирновСовершенно верно, к сожалению

110

Сергей Смирнов

преди 9 години

Болгары! Вы ***. Но вы очень странные ***. *** ПРОДАЕТ себя за деньги. А что получили вы, продавшись Америке? Мертвую промышленность. Мертвую агрикультуру. Деградацию населения. Власть цыган. Теперь еще отказались от Южного Потока. И все это ради удовольствия сосать вонючий черный *** Обамы? Вы нация идиотов, проституток и предателей.

109

pastoral

преди 9 години

169. а вас кой ви излъга, че няма да се плащат заеми с ок 5% лихва? орешарски, който подписа тайно договор, за който само кгб знаеше. айде стига с тия *** десарски двойнодънни номера!

108

Анонимен

преди 9 години

все пак това са 3,8 млрд, аз искам да знам ползите като данъкоплатец----------------------------Кой ви излъга, че от хазната ще се плащат някакви пари за ЮП???

107

БЪЛГАРИН

преди 9 години

Стана тя каквато стана. Европа ни обра бостана . Бате купи марихуана. А Америка такова нашата мама. ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ.????

106

pastoral

преди 9 години

другия път, руският печат нека ни поясни как руски петролни фирми си плащат данъците и акцизите от дейностите си не само в бургас. тия имперски трикове на разни газпромовци, които ходят из българия, сякаш им е собственост - не нам! като искате търговски партньори насреща си, ще се отнасяте като такива. инак си завирайте тръбите там, където слънце не изгрява. капиши?

105

pastoral

преди 9 години

ако има конфронтация, то това е конфронтация на енергийната' мафия, срещу българския данъкоплатец. това е. другото е от лукановия. каквото и да ни успивате. бех е една излишна, туморна структура, която е развъдник не само на корупция, но и на изкривено партийно финансиране.

104

до 157

преди 9 години

Защо ВИНАГИ в България Всичко е в пъти по скъпо спрямо съседните страни? Аиде ти ми кажи, щом си наясно.

103

Анонимен

преди 9 години

До ПаганеНадявам се да сме винаги в Е.С. и в НАТО, и да сме в един Съюз винаги с Турция. Колкото и да се иска на мнозина, Русия е далече и руснаците ни считат за врагове. НЕ НА РУСИЯ

102

Анонимен

преди 9 години

ако вдигнат само с една стотинчица цената на газта, ще ви изринем като ла*на, скъпи бъдещи управници. Протестите срвщу тиквуня ще ви се видят като мирна разходка!

101

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 155---------------Ами колко струва проекта?Ти явно си наясно със строежите на газопроводи ...

100

do 147

преди 9 години

И какво като станем като Украйна. Нали знаеш какъв ни е управленският модел: олигархичен! Ще станем същите като Украйна. Националистични и алчни формации ще вдигнат простия, *** народ на крак и ще го вкарат в гражданска война! Русия ще отцепи черноморието и ще си прекара газопровод към Турция, Гърция и Румъния! Ето ти един възможен сценари. Ако не ми вярваш, спомни си протестите и как група бръснати наркоманчета успяйха да манипулират тълпата и как тълпата беше бита. Народът е ***!

99

Анонимен

преди 9 години

4 милиарда Евро за 10кораба железа и 22 години без такси? Язък за хубавия проект. Царе сме на осирането от алчност.

98

Анонимен

преди 9 години

Буди недоумение как на територията в тяхната си зона на търговски обмен рашките спазват тоз трети пакет демек националноста на газа и всичко останало зависи от местонахождението на месторождението и там се привеждат финансовите приходи по всякакви взаимоотношения към техни дружества на съответната територия на нацията притежаваща богатството и след туй последователно остава остатъка от посредническа,транспортна,технологична и друга регистрирана съответно в надлежащо подлежащо на контрол дейност

97

Анонимен

преди 9 години

Такава корупция, такова *** и мазане не бях виждал дори и през комунизъма. Една цяла държава ще бъде заробена, а заробителят ни нарича деградирали и ни заплашва, че ще останем на студено. Абе, българинът да не би да е някаква овца, която обича да я .... отзад. Винаги съм си мислен, че трябва да има някакво основание зад твърдението, че българинът е интелигентен. Не съм намерил такова. Има единици и те си стягат багажа и излизат навън и не се връщат. И така нацията си затъва.

96

Анонимен

преди 9 години

Българка съм и мисля за България. Точно заради това заставам зад Русия и я подкрепям. Също така, подкрепям и строежа на Южен Поток. Най-малкото, защото тогава ще имаме функциите на Украйна в момента.И се надявам, един ден, за излезем от ЕС и НАТО. Не искам чужди/американски войски на наша територия, че и да им плащам разходите. Искам си старата БЪЛГАРСКА боеспособна армия, сигурна българо-турска армия и национално самосъзнание за децата ни! Казах!---Кой е казал, че БНА е била боеспособна?

95

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 149---------------Имаш много грешна представа за този проект. Това не е подарък! Това е проект!На дали ще има промяна в цената, но ще има транзитни такси!И от печалите от такси ще се изплаща тръбата към 15-20 години!Ако евентуално се изплати, ако въобще се построи, децата ни ще имат собствена тръба, от която ще вземат такси и ще врътват кранчета!Тук не става въпрос за Путин или Русия! Защото ние тая газ от Русия ще я купуваме докато свърши!

94

КАПУТ

преди 9 години

До :-112Шоп. ШОПЕ,след като американските ти приятели купят Украинската газопреносна мрежа и сложат високи такси пренос , газта в България ще е на цената на тока от ДВАТА АМЕРИКАНСКИ ТЕЦА В МАРИЦА. И тогава ще разбереш с какво Ю.П ще допринесе за развитието на България.