11

Анонимен

преди 9 години

ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЪМ СЪГЛАСЕН С ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ.ВСИЧКАТА ТАЗИ И ВСИЧКАТА ПРЕДИШНА ПОЛИТИЧЕСКА *** ЗАТРИХА ДЪРЖАВАТА НИ.НЯМА ДОСТОЙНИ ЗА ГЛАСА МИ.НО ТОВА НЕ Е ДОСТАТЪЧНО - ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАТ ТОВА, КОЕТО СА ЗАСЛУЖИЛИ - ПРИСЪДИ.

10

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Боко и той...закичи политическият битак,като цвете на момина гръд.Надява се...хиляди да му...поверват че е...девствен и да го...залюбят;мечтии.

9

Анонимен

преди 9 години

Пишман политиците в България са ударени от тежка политическа градушка, опустошила държавността и институциите!Сега за пореден път ще почне здраво харчене на партийни субсидии събрана от нас гражданите за да ни убеждават или купуват отново да гласуваме за тях.Фарс тотален

8

Анонимен

преди 9 години

Матриале , готви се да избираш!

7

Анонимен

преди 9 години

Комунисти срещу Фашисти

6

Кочината - БГ

преди 9 години

"Очаква се ГЕРБ да издигне в района зам.-председателя си Цветан Цветанов"Е той не беше ли осъден на 4 години затвор ефективно??? В каква държава живеем, как така за едни закона не важи а за други важи!!!???

5

Анонимен

преди 9 години

Тези всички,АБСОЛЮТНО всички от горе изброените трябва да се сблъскат с прокуратурата за престъпления срещу държавата и народа!!!Докога ще търпиме една и съща *** да ни краде???

4

Анонимен

преди 9 години

Какъв сблусък е това. Тия се шегуватБевши комунисти и комсомолски секретари срещу настоящи социалисти.Голяма пародия.

3

ася

преди 9 години

червени ***, изтрепете се

2

Анонимен

преди 9 години

ГЛАСОПОДАВАТЕЛ ОТ СЕВЕРНА ЗАПАДНАЛА БЪЛГАРИЯ / ОТ ВИДИН ДА СИЛИСТРА/ . ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМ......? ЗА МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ ЛИ....?, ЗА ЗАЛА АРМЕЕЦ ЛИ...?, ЗА МЕТРОТО В СОФИЯ ЛИ .....?

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Знакови ще бъдат...сблъсъците на...матриала с персоните сложени на...сергията на политическия пазар.Ясно e,че стоката е...менте,макар че е със знак EU.Тази стока вече ни я...пробутват години на ред.Мирише на гнило от далеч и разваля всичко, което се доближи до политическата...сергия.Чудя се,чудя се народе,кое е останало годно за...ползване;за сега не...виждам.