176

Анонимен

преди 9 години

до 310Такива сте комунистите... комара прецеждата а камилата пропускате. Ако алтруизъм значи да Убиваш чужденците, значи такива алтруисти като теб трябва да ги затварят или в лудницата или в затвора, за да ти пръснат алтруистичния ***!

175

Анонимен

преди 9 години

До -10единственото нещо което крепи тъпата америка е точно петрола и на мен ми е интересно когато свърши какт ти искаш какво ще стане от тъпата ти бленувана Америка

174

до 310

преди 9 години

Умнико,ама научи правописа,после ни давай акъл.И докажи,че в Петербург има краен шУвинизъм,аз пък твърдя,че има алтруизъм.А ти от тухлено апартаменче ли пишеш?

173

Анонимен

преди 9 години

До AZмного точно казано

172

Анонимен

преди 9 години

До 309Малоумен българино...В Русия имало демокрация казваш..властта не биела народа??? Падат в момента демократични ракети върху хората там и ги трепят наред. И само не казвай, че Украйна не е Русия. Все едно Мисури да не е САЩ. Няма друга нация на земята, която толкова често да избива собственият си народ, както великата майка Русия.

171

Анонимен

преди 9 години

Абе ***, не ви ли е срам да говорите точно вие за расизъм?!! Идете в Петербург, ако ви стиска. Най-расисткия град в света с най-много убийства на хора, които не са чисти руснаци. Това не е расизъм всъщност...по-лошо е. Краен шувинизъм. Ама докато пишете смешните си коментарчета от скапаните си панелки, кракът ви не е стъпвал по света, за да проверите дали трудовете на другарят Маркс са вярни.

170

Анонимен

преди 9 години

хахаха а пък руското общество не е разделено по финансов признак а? Има хора на власта, билзки до Путин и ***, който им изкарва милиардите, докато мизерства. Точно пък Русия да *** за човешките права!!! Ще пукна от смях. Да си гледат гражданската война, дет си я разпалиха сами и обвиняват Америка, дет е на другия край на света.

169

От ЮАР

преди 9 години

Москва да си погледне безправните мужици, дето са 90% от населението!

168

Анонимен

преди 9 години

До -10 295 когато америка е градила републиката си не забрави ли че афроамериканците са били роби

167

AZ

преди 9 години

ПРАВИЛНО , ЧОВЕКА Е АБСОЛЮТНО ПРАВ . ТО В САШ АКО НЯМА ПОЛИЦЕЙЩИНА ТЯ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ ЗА 4 ДНИ

166

Анонимен

преди 9 години

295Изглежда по история имаш слаб 2. Когато Русия е била империя, САЩ не са съществували изобщо. Да не ти разказвам по какъв начин и от какви индивиди е била основана.

165

-10

преди 9 години

Когато Америка е градила република, в Русия още са били крепостни селяни, така че другарите да седнат и малко да понаучат от историята и да не се надяват само на нефта и газа, щото рано или късно ще свърши и ще трябва да си зададат въпроса - а сега накъде!

164

-10

преди 9 години

Москва тръгнала да дава съвети за човешките права в Америка!!??? Смях, смях. В Русия такъв термин не съществува!

163

-10

преди 9 години

Ха така.Няма само краварите да дават оценки на случващото се в другите държави.Кефят ме руснаците,че започнаха да бият янките по главите с техните собствени камъни.А иначе им е точно през оная работа за американските ***.-----Единственият американец в последните 50 години, който избяга в Русия при по-добрата социална и икономическа системи, за който съм чул беше един дето открадна от правителството на САЩ поверителна информация и я разпространи. Но пък защо обратния поток е доста препълнен?

162

Анонимен

преди 9 години

286.Капитализма загрубява !Класовата дискриминация е на лице , по- голяма от расовата !Хората са ядосани .. Но още не могат да го пренесат в класова борба. Но правителството се е подготвило да арестува .. Много добре !!

161

Анонимен

преди 9 години

Ha-ha-ha-ha. Da se sravnqt kolko amerikanci jiveqt v Roshata I kolko rushnaci v USA.

160

Анонимен

преди 9 години

293. Сега конфликта се смята , че е на расизка основа .. Много е противоречиво , има и от други щати , които изразяват конфликта като класов , но е още в зародиша си ?За класов конфликт ли е въоръжена националната гвардия ?!

159

жулиен

преди 9 години

Защо само Москва, всеки непредубеден човек знае,че в америка съществува една псевдо демокрация,обслужваща богатия,арогантния,простоватия тип надменен американец,който смята че целия свят му принадлежи.

158

Анонимен

преди 9 години

Тоя па руския какво сега се прави и пропагандира. Ами може ли *** да трепят полицай и ти да стоиш със скръстени ръце. Да се радват руснаците че нямат ***, ама и при тях един ден може да стане объркано - москва се пълни с всякакви изчадия мюслими, и дано някой ден не се наложи военен час и около кремъл.

157

Анонимен

преди 9 години

А не е ли време да обявят официално дискриминация на руските и български олигарси,които ограбват своите народи.Може би това ще бъде един малък жест към световния мир.Що са ги приютили в своите обятия.На зло куче-зъл прът.