156

Анонимен

преди 9 години

Щом русофилите вият на умряло, значи България е на прав път! *** ***, като не ви харесва в Европа марш всичките в Сибир!

155

никой си

преди 9 години

Червените *** виете най-много покрай енергийните далавери. Особено когато интереса на руският ви господар пропадне. Музика за ушите на всеки нормален гражданин! :)

154

до 207

преди 9 години

И тук ли същият ***-пост? Не ви ли плащат да ги пускате разнообразни и поне исторически коректни? Или ти си от тия евтините, за по няма и 10 копейки на пост?

153

Анонимен

преди 9 години

БЪЛГАРИТЕ -ТОВА Е НАРОДА КОЙТО ИМАШЕ ВСИЧКО,КОЕТО Е ПОЖЕЛАЛ,ТЕ ВЯРВАХА ЧЕ СВЕТЪТ Е ОТКРИТ ЗА ТЯХ,ТЕ НИКОГА НЕ СЕ СЪМНЯВАХА В ПОБЕДАТА СИ,ТОВА Е НАРОДА КОЙТО СЕ УЧУДВАШЕ СВЕТЪТЕНОИДИЙ 486Г.19.08. ПРЕД ЦИОНИСТКОТО ПОСОЛСТВО НА САЩ ОТ 17 ЧАСА,ВОЙНАТА ЗАПОЧВА

152

Анонимен

преди 9 години

Служебното правителство ще падне до месец, заедно с проционисткия продажник и антибългарин Плевнелиев, запомнете ми думите. Ще започне гражданска война не на етническа основа, а на антиевроатлантическа, ако продажниците не проявят разум и не се дадат без бой. Авантюрата България член на ЕС и Нато свършва, то и без това ние не сме легитимен член на ЕС, както и на Нато, защото бяхме приети БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, което нарушава конституцията на страната ни и Лисабонския договор за присъединяване.

151

Анонимен

преди 9 години

БГ е първа във всички глупости НО може да влезе и в ГИНЕС.Ако тиквуна спечели ще е първия премиер свален 2 пъти за 2 години.1 за цената на тока2 за липсата на парно и топла водаХа кажете че България не остава следа в световния политически океан.

150

Анонимен

преди 9 години

Украйна няма да е самааа в Студа без Парно и топла Водааа.

149

Stamat

преди 9 години

Referendumi:1. BG vun ot ES!2. Da za iujen potok!

148

Stamat

преди 9 години

Prodaljavaite da du**te na ES pa da vidim kude 6te mu izleze kraq ;-)

147

Анонимен

преди 9 години

Липсата на природен газ е погром за цялата икономика на България. Първо софиянци ще изреват като им врътна кранчето на топлото. Колко училища и градини са газифицирани!? Колко хора ще останат без работа поради затваряне на предприятия!?

146

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСобственият добив на газ е мечта за всяка държава.Само определени хора са твърдо да купуваме само и единствено от Русия на тройни за Европа цени

145

Анонимен

преди 9 години

Кога най-сетне ще ликвидираме всички политици, бе хора????Отдавна е ясно, че трябва ново поколение управляващи!*** не направиха 1 нещо в интерес на България!

144

Анонимен

преди 9 години

Продажна ***. Ибриците на обонго вече надават вой за шистовия газ.

143

Анонимен

преди 9 години

Цялото това служебно е пълен *** , а министърката на собщенията няма и нормално више - завършила била касичка със специалност "лидерство". Пфу плюнки нещастни, някой не е ли завършил специалност "кралство и царство".

142

Анонимен

преди 9 години

Мама ви Тиквунеста с КОФИ ли ще го носите тоя газ , ТА сте се нагъзили на пиндосите.

141

До-187

преди 9 години

Кой от тези 240 мекерето които хрантутим милее и го прави за държавата.....никой,само интереси прокарват на всякаква *** арабска, турска, еврейска,педофилите от Брюксел,а забравих и стожера на мира USA

140

$?!

преди 9 години

***! Всичкото си го заслужаваме, защото сме подли нещастни създания, ей като тоя щонов..

139

Анонимен

преди 9 години

какъв автогол! заради Гейския съюз и оня, Обамата, сме готови да се наведем още по-надолу, та да им е по удобно..

138

Анонимен

преди 9 години

БЪЛГАРИТЕ -ТОВА Е НАРОДА КОЙТО ИМАШЕ ВСИЧКО,КОЕТО Е ПОЖЕЛАЛ,ТЕ ВЯРВАХА ЧЕ СВЕТЪТ Е ОТКРИТ ЗА ТЯХ,ТЕ НИКОГА НЕ СЕ СЪМНЯВАХА В ПОБЕДАТА СИ,ТОВА Е НАРОДА КОЙТО СЕ УЧУДВАШЕ СВЕТЪТЕНОИДИЙ 486Г.УТРЕ ОТ 17 ЧАСА ПРЕД ЦИОНИСТКОТО ПОСОЛСТВО НА САЩ,ВОЙНАТА ЗАПОЧВА,ВСЕКИ НЕДОВОЛЕН ДА ЗАПОВЯДА

137

УнIaн

преди 9 години

США испытали беспилотник в паре с истребителем18.08.2014 | 21:32Northrop Grumman и ВМС США впервые испытали палубный беспилотник X-47B совместно с пилотируемым самолетом истребителем F/A-18 Hornet.