236

един БЪЛГАРИН

преди 9 години

" Взгляд: Маршрутът може да се окаже Турция Гърция Италия Австрия "Ако "Южен Поток" заобиколи България тогава всички вие - родните предатели форумите и родните политици, европейските икономисти, провокативните медии като "Взгляд", ЕС, САЩ и включително руските олигарси ЩЕ ГНИЕТЕ В АДА. Само се опитвате да прецаката България и българите.

235

овчоландия

преди 9 години

Явно нещата вървят не към "ако",а "когато" нещата станат така.Тогава Булгаристания ще получи един голям диверсифициран американски ***,с още по-голям гуй.Още повече,че Турция с монополния кран в ръцете си,ще може да прави,каквото си иска - да диктува цени на газа,или резултати от избори.Но овцете от овчоландия ще бъдат "щастливи" с наврян американски в задното си отверстие.За това няма да бъдат виновни политиците,защото те са такива,каквито ги правят,а тъпия умрял *** народ,с ла*на вместо ум.

234

Анонимен

преди 9 години

Vultus parumper officium

233

трезво мислещ Бг

преди 9 години

Ако това се случи и "Южен поток" заобиколи България това е равносилно на национално предателство и всеки оплюл проекта трябва да бъде разстрелян на площада пред народното събрание.

232

*****

преди 9 години

Анонимния ,Украина като спре газа за Европа в кофи ли ще ни го носят ?Какви жици ,какви комший какви 5 лева бре хора.Както винаги ще бъдем от женската страна.

231

titi

преди 9 години

SHTE GO DUHAME . IGRAEM PO SVIRKATA NA AMERIKANCITE

230

Анонимен

преди 9 години

истината е че пропагандата не дава резултати, уж бсп ,уж тва онова, обаче накрая пАтока е спрян.това е радващо за българия, отърваме се от хищника лека-полека...

229

софиянец

преди 9 години

До брей 376- Е- щом не виждате нищо лошо в това- живейте, както намерите за добре! Само ми е интересно- ако ВСИЧКИ бг. граждани са наясно, че във форумите вече пишат 99% или 100% платени коментатори - кого и за какво ще убеждавате и манипулирате: D Т.е.- онова, заради което Ви се плаща, вече няма да произвежда необходимият ефект и ще отпадне нуждата от платени коментатори:)

228

Анонимен

преди 9 години

сега след като няма да има южен паток очакваме доставките за европа да стават с кофи , които ще се предават от ръка на ръка.

227

софиянец

преди 9 години

До брей 372 - "...пари требат.." Ами да бяхте учили, да бяхте овладели някаква професия, някакъв занаят, вместо по този долен начин да си изкарвате хляба, а? Нямаше да е лошо, нали?

226

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 370 Проблема е, че нашето общество беше позабравило онези комунистически пропаганди и май вече сме позагубили усета за тези неща...Лично на мен това нашествие на руски скакалци - манипулатори ми е крайно неприятно, особено когато днес един руснак написа във форума на дир. бг под една статия " България на колене пред русия".Все пак - както се казва:" И това ще отмине"...

225

Анонимен

преди 9 години

много неприятен момент беше когато от германското разузнаване казаха че рашата искала да фалира българия за назидание на други държави.питам се , защо не ги фалираме ние с ЕС, нека да видим *** танкове яде ли?

224

Анонимен

преди 9 години

те нека си тролят, на изборите се вижда че народа не е толкова глупав, навремето тея пропагандни методи минаваха, ама сега след като има много които живеят на запад , трудно ще стане с такива плоски манипулации...

223

Анонимен

преди 9 години

не разбирам за какво е на българия тоя паток, ще ни дадат пари на заем да построят своя газопровод от които ще чакаме пари след 25 години, ми тва си е чисто заробване, а иначе що американците имали да връщат заеми.поне връщат това което са похарчили за себе си :)

222

софиянец

преди 9 години

366- Ето- това е причината да се изпишат многото глупости и руски лъжи- odkb-csto.org/presscenter/detail.php?ELEMENT_ID=3495одкб е руската система за колективна сигурност, създадена след разпада на варшавският договор - през 1992г. - с цел - отговор на съществуването на нато. В нея членуват 6 държави- odkb-csto.org/documents/detail.php?ELEMENT_ID=126

221

софиянец

преди 9 години

До 362- Освен това- ако зададете логичен или професионален въпрос, масово след Вашият коментар се появяват коментари като 364- или Ви обиждат, псуват, гаврят се с Вас и т.н. с цел да се откажете да зададете нов подобен въпроса , да спрете да пишете във форума или друг коментатор да не му обърне нужното внимание.Това не са обикновени хора - обичайните коментатори в бг. форуми, а диста от тях даже не са и българи - вече спряха и да се прикриват.

220

опетков

преди 9 години

Много неграмотност и глупости са написани по темата. Както се вижда руснакът е впрегнал всички средства за шантаж, изнудване и подкуп. Поредното активно мероприятие с лъжи на килограм. Понеже виждам и конкретни ***, искам само да им кажа, че и в момента през България се транзитира руски газ за Турция и Гърция и Бг печели от тях 150 млн лв годишно. Не са направени интерконекторите и помпите за обратно движение на газа. Така че газа за Бг не зависи от ЮП.

219

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 362- Не се впечатлявайте от руските ***. От 25.06.2014г. одкб е създало подразделения за информационно- психологически операции - т.е. започва масирана инфовойна чрез коментари на свои коментатори във форуми на неприятелски за рф държави. Изведнъж всички бг. форуми масово се напълниха с всякакви псевдоспециалисти- най- вече по международно публично и конституционно право, които внушаваха всякакви манипулации и лъжи в бг публично пространство...

218

Анонимен

преди 9 години

Най доброто е, че поне няма да минава руската газ през България. Може по скъпа газ да купуваме, но да не е руска. Крайно време е да се каже на по младите. Русия винаги са искали да ни държат под робство. НЕКА КАЖЕМ НЕ НА РУСИЯ, НЕ НА КОМУНИЗМА.

217

Анонимен

преди 9 години

не мога да разбера в българия българи ли живеят или руснаци ?дайте жокер