18

seira

преди 9 години

До Трактор 16:ПРАВ СТЕ!САМО ГЕРБ МОЖЕ ТАКА "ДА ОПРАВИ" ТАЗИ ДЪРЖАВА, ЧЕ ДА ИЗЧЕЗНЕ И ОТ УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ!!!

17

червена баба

преди 9 години

ГЕРБ (Граждани за Ефективно Разграбване на България) - дръжте се здраво за масата, дойде ред да се плаща сметкатаНикой и нищо не е забравено!

16

кронос

преди 9 години

Още през 2009-а народът НЕ е искал ГЕРБ ЕООД да управлява (самостоятелно). Не го поиска и през 2013-а, а какво личи от всички проучвания, не го иска и в момента. Народът е дал ВЪЗМОЖНОСТ на Борисов да разбере, че трябва да се управлява не еднолично, не с тарикатлъците на Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски, а модерно, по европейски.

15

куку руку

преди 9 години

Да ви напомня когато ГЕРБ ЕООД спечели изборите през 2009 г., те НЯМАХА парламентарно мнозинство точно така, както го нямат и през 2014-а, както няма да го има и на тези избори! Тогава някои приехме този причудлив избор на народа като знак, че всички сме грешни, а Господ сам избира какво наказание да изпрати.

14

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

преди 9 години

Ако БСП проумява мисията си на националноотговорна партия не трябва да допусне тази катастрофа. Защото ТЕ чакат, вече съюзени и, предвкусващи бленуваната власт, точат зъби, обградили плячката: герберасти,реформатори,куневисти, резесета, абевета, нефесебета чакат уречения ден, за да нападнат вкупом едва дишащата страна и всеки,подобно на хищник, да отнесе своя дял от пировата победа

13

червената шапчица

преди 9 години

Трябва да се обединим, за да изчистим *** наречена партия Герб ? Явно сами трябва да се заемем, никой няма да ни свърши мръсната работа !!!

12

ИСТ

преди 9 години

Листите уж нови, ку......стари. Това е промяната на промените. Напред към нови дълбини.

11

петилетник

преди 9 години

20% нови водачи в листите. Следващата петилетка, ахъм, избори, преизпълнение на плана с 100%. Наздуаве.

10

Анонимен

преди 9 години

20% нови гладници за кокъла водачи в листите

9

До призоваващ

преди 9 години

Симпатизантите на БПС не знаят как да отстранят водачите на листите. Няма смисъл да пишеш тук, защото симплатизантите на БПС не са чували и за интернет.

8

seira

преди 9 години

БАТЕ МИШО,ЗА ДА ВИ ПОВЯРВА НЯКОЙ, ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ САМООПРЕДЕЛИТЕ КОИ СТЕ, КАКВИ СТЕ И ЗА КАКВО СЕ "БОРИТЕ"...С "*** НОМЕРА" ПОЛИТИКА НЕ СЕ ПРАВИ!!!1. С НАРОДА ЛИ СТЕ ИЛИ ПРОТИВ НЕГО?АКО Е "ДА", ТОГАВА "РАБОТЕТЕ" ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ И "БЕЛИЯ ВОТ".2. ЗА БЪЛГАРИЯ ЛИ СТЕ ИЛИ ПРОТИВ НЕЯ?АКО Е "ДА", ТОГАВА "РАБОТЕТЕ" ЗА ПРОМЯНА НА ЕС, РАВНОПРАВНО ЧЛЕНСТВО НА БЪЛГАРИЯ В НЕГО, ПРЕРАЗГЛЕЖДАНЕ НА ОТНОШЕНИЯТА НА СЪЮЗА И БЪЛГАРИЯ СЪС САЩ И РУСИЯ!ПО ДРУГ НАЧИН - НЕ СТАВА!!!

7

Анонимен

преди 9 години

Tozi iztreznia li ? Na snimkata mi izglejda trezen.

6

призоваващ

преди 9 години

Призовавам симпатизантите на БСП да отстрелят водачите на листите по начина по който ностъпиха десните с Кунева Пръмова.ЗАДРАСНЕТЕ ВСИЧКИ "ПЪРВЕНЦИ" В ЛИСТИТЕ И СТАВЕТЕ СТАНИШЕВ С ОРЪДИЕТО МУ МИКОВ НА СУХО !!ЩЕ Е МНОГО ВЕСЕЛО ДА НАБЛЮДАВАТЕ КАК СТЕ ОБНОВИЛИ ПАРТИЯТА СИ БЕЗ ДА СТЕ ПИТАЛИ ТЕЗИ "ОТГОРЕ"

5

Май Манолов

преди 9 години

Браво, Мише, пий сега една мастика.

4

Мишо Миков

преди 9 години

Ти мене уважаваш ли ме.

3

?!?

преди 9 години

Всичките 20% синове и дъщери на стари апаратчици. Мише то БСП - то да не ти е монархия, повечето от тия не стават - справка Станишев!

2

Анонимен

преди 9 години

Миче, що не направите един бангбус (бсп-бус) и отвътре да изкача Майчето? С кеф ще ходя по улиците и ще се надявам да ме прибере тоя бус.

1

Анонимен

преди 9 години

Наздрауе, Мише!