265

Анонимен

преди 9 години

Руснаците като видат фъстъци и питат това боб ли е? Щото си произвеждат всичко!

264

Sorry

преди 9 години

Русия бавно и сигурно се превръща в КНДР.

263

sallaadin

преди 9 години

Въпросът ми не е много по темата ама, питам къде е световната общност, да защити правата на местното население в град Фъргюсън - САЩ от полицейското насилие и своеволия и ще наложи ли санкции, щото да не се стигне до борба за независимост на американския щат Мисури?

262

Анонимен

преди 9 години

До БългаринНапротив,точно Русия се одумва най -много тук.Нещо си се объркал.Не им пука на руснаците.Медведев го каза каквото трябва ще бъде направено(включително и санкции касаещи автомобилната индустрия)Да му мислят триполовите.

261

Българин

преди 9 години

Ако защо не кажете какво ще стане ако Западът спре износа за Русия на части за комплектоване на леки коли и камиони и на медицинско оборудване. Цялата автомобилна индустрия на Руссия ще умре, а болниците ще престанат да функционират. Защо,вие журнналистите не коментирате последствията за Русия от ембаргото,а от сутрин до вечер информирате само за последствията за западната икономика! Не ви стиска ,нали! От страх или защото ви плащат добре с рубли!

260

Данко

преди 9 години

Ха,ще има още една по-голяма северна корея.

259

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ"ЗНАЕШ ЛШ КОЛКО ДОСТАВЧИЦИ ЧАК МЕРКЕЛ ДА КАЖЕ ЩЕ КУПУВАМЕ ОТ ВАС !"I KOLKO SA BE?

258

До ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

2 - През 1953г.Германия се съгласиха,че замразяват обезщетенията и че ще се занимават с този въпрос след обединението й. След 1991г.обаче,Германия отказа да направи това с аргумента,че тя ще продължи да предоставя финансова подкрепа за европейската интеграция.От всички страни кредиторки само Гърция е обжалвала пред съда за отнетите й военни репарации,а на 14.03.1942г.Гърция дава на Германия ПРИНУДИТЕЛЕН заем 200мил.златни марки,които и до ден днешен не е върнала.Така,че не ми я хвали Германия!

257

Анонимен

преди 9 години

Готови да ходят пеша и гладни и болни в името на майка Русия.

256

До ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

1 - А ти си спомни как Германия не върна на САЩ заема,как спасяваха Германия с план"Маршал"и как фалирва на няколко пъти,като не плати на никого."Германското икономическо чудо"не би било възможно,ако през 1953г.заемодателите на Берлин,с благословията на САЩ/които не можеха да си позволят да загубят Германия в началото на Студ.война/одобриха"подстригването"на 50% от дълговете й и удължиха срока на погасяването му с 30год.Едва тогава герм.икономика успява да расте и да се наложи в Европа.

255

Анонимен

преди 9 години

Те са карали токова време на боя за обувки върху филия вместо вотка, че ги боли фара за целия свет.

254

hahah

преди 9 години

има запитвания от европейски компании, готови да изнесат производството си в Швейцария, за да могат да изнасят в Русия.

253

Рускиня от Сибир

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯНе страх ми от зимата и от нищо (? извините за грамматику). Я библиотекарка, заплтата ми 1200 $*** есть)))

252

Анонимен

преди 9 години

До Ластун от БостанНац.гвардията са военни части, работата става дебела ,а "свободните"родни медий са пас.Къде са борците за човешки права -Огнян Минчев ,Иво Инджев и стотици други НПО ***?

251

Анонимен

преди 9 години

338, точно така. И да развият и модернизират селското стопанство, което е от първостепенна важност за безопасността на Русия.

250

Бостан

преди 9 години

Продажните медий нищо не пишат за бунта в Мисури,защо така .Днес губернатора е извикал Националната гвардия да се разправи с мирните демонстранти.Сега е момента Лавров и Медведев да отидат и да раздават бисквити с призиви са сваляне на Обама и подкрепа за бунта от целия цивилизован свят.

249

Хан Крум

преди 9 години

До АнонименТи недей да знаеш много," западняко" ! Празна кратуно! Никой няма да ходи никъде,кратуно! Това си нашия дом и на всички трябва да е добре,ПОНЕ като по тошово време..*** си като ***- не знаеш нищо,ни за България,нито за запада / който е свършен,вече / А ТИ,МАРШ В ХАМЕРИКА,ТАМ ЩЕ ТИ ДАДАТ 100 кг ДОЛАРИ! КОЛКО ПОВЕЧЕ СТОИШ,ТОЛКО КИЛАТА ДОЛАРИ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ! Ае,къш!Останали сте малко,алчни за хартиики..приготвили са ви и концентрационни лагери- ще спите,ядете без пари!

248

Анонимен

преди 9 години

335, пише го в заглавието, написах го и аз в пост 6, но чукча е писател...Повтарям: Русия няма намерение да налага санкции, ако...

247

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯТи пак стигна до Германия и се нас** вече. Разбрахме те, че си млад, "умен", преуспял, богат, красив и всички ти завиждат.

246

Анонимен

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВТо затова и е цялата дандания сега. Украинците (Яценюк) иска да продава газовия сектор на САЩ и Европа и ако това стане, Южен поток няма да го има. Също се борят продавача на газ за ЕС да е Украйна (не транзит като сега), а не РФ. С две думи РФ продава на Украйна, а те вече товарят европейците както намерят за добре.