36

за 44

преди 9 години

....и дрозофили ----като Мишо-винарката!!!

35

ТАКА Е В ПАРТИЯТА!

преди 9 години

*** , вече го ..............абортираха!!!!

34

АНТИОВЦА

преди 9 години

Ей той този Миков се изживява като ПРЕЗИДЕНТ на НАЙ-БОГАТАТА ДЪРЖАВА в Европа. Какви букети, какво чудо. Само сакото му дето НЕ Е ЧЕРВЕНО и КОСАТА МУ.

33

ГЛАСУВАЙ НАРОДЕ

преди 9 години

ГЛАСУВАЙ ЗА МИЛИОНЕРИТЕ ОТ ПОЗИТАНО-20!ВАШИТЕ ПАРИ СА ... В ТЕХНИТЕ БАНКИ!ВИДЯХТЕ ЛИ ,КАКВО СЕ СЛУЧВА С "НАИВНИЦИТЕ-ВЛОЖИТЕЛИ" ОТ КТБ!????ПОМНИТЕ ЛИ КАК ИЗТОЧИХА И ПРЕДИ ПАРИТЕ ВИ??!!!ТЕ СА "СОЦ-МИЛИОНЕРИ" С ВАШИТЕ ПАРИ !!!!!!!ТЕ ЩЕ ВИ ПОСТРОЯТ "СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ-КАПИТАЛИЗЪМ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ!!!!

32

Анонимен

преди 9 години

смешници същите к.....

31

ПAPTИЯ=МАФИЯ

преди 9 години

Смърт на партиите!!! Само Мая Манолова да казва кои ще са депутати! Ама ха!

30

Кво стаа ве.....

преди 9 години

*** , да не е пометнал....??!С Гейчо , много време се пекоха на плажа сами ....Така е, като се праят на "въздържатели " пред Мишо Наздравето!Мишо, много мрази лоша компания на масата!!!!!!!!

29

Заключение

преди 9 години

Познати,по-познати,най-познати,ама омръзнахте не ти,ей

28

СЕЛЯНКА

преди 9 години

Вигенин не само е изпаднал ,а и пропаднал та чак ми е жал ,раждала мома трудно си намира свестен ерген.

27

Анонимен

преди 9 години

И червените имат малко срам - евала, че не приеха Вигенинчето!!! Срам за България е това недоносче, не става и за чистач във външно.

26

БЕЗПАРТИЕН

преди 9 години

Докога партийните *** ще ни редят листите а на народа не му остава никакъв избор .....ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАИЦИЯ а прикрита диктатура...няма разлика от преди 1989 тогава се назначаваха от бой-Тошо а сега от Миков и Борисов преди назначенията се съгласуваха със съветското посолство днес с хамериканското......А ГЛАСА НА НАРОДА Е ГЛАС В ПУСТИНЯ

25

тролгеносен

преди 9 години

До БибиАма само това ли?!?!? Ти не знаеш ли, че Бойко купи Байконур а Цветелина Cape Canaveral !! Бебетата не са за продаване!!! Цветанов ги яде пържени! А Ваньо Танов в шеф на българския клон на Ку-Клус-Клан! Цецка Цачева има осем публични дома в Лас Вегас а Дилян Добрев отговаря за нелегалния износ на лед за северния полюс! А пък мръсника Вежди Рашидов продаде панагюрското съкровище на марсианците!!! Алчник! От там са му милионите в КТБ! И последно....М. Миков спря алкохола. И Мая не е ***

24

Tодор Живков

преди 9 години

Другарки и другари, Гласувайте с бюлетината на БСП и с преференция за десетия в листата. Това е новият и честен комунист!Предайте моето желание на всички партийци и симпатизанти!

23

Анонимен

преди 9 години

Мише хайде да поркаме.

22

Биби

преди 9 години

ГЕРБ от кога започнаха да се занимават с трафик на хора и новородени бебета за органи ли ще ги продават,сега ми просветна защо ГЕРБ си купи кораб и смени шефа на митниците с Ало Ваньо!

21

социолог

преди 9 години

Другари, измислете нещо по атрактивно, а не като папагали да повтаряте едно и също цяла година. Никой не ви слуша, а още по малко да ви вярва. Ето ги последните изследвания на световната агенция " Керкенез ". ГЕРБ 53 % , БСП 8 % , ДПС 5 % РБ 3 % и другите партии по 1-2 %. Това изследване е правено само в големите градове , без селата и *** махали.

20

Анонимен

преди 9 години

До До СКАНДАЛ !Майчето ще и окапят зъбите от вувузели на Бойко. Белким се смили и не я прати в сливенския.

19

До СКАНДАЛ !

преди 9 години

И какво стана с Майчето кажи бе, промит мозък-платен.

18

Анонимен

преди 9 години

Стига с тези Дъбовци,Стоиловци,Вигенинци и други подобни ***.Браво на тези от Благоевград,отхвэрлили Вигенин.Крайно време е да се слушат редовите членове(

17

До СКАНДАЛ !

преди 9 години

То и Майчето бъркаше амфетамин, с брат Галев и какво стана.