177

Марин

преди 9 години

Цветанов, защо е толкова убеден, че ще спечели тези избори? Да не би да знае, че служебното правителство, което уж не е про-ГЕРБ настроено ( защото го бил назначил президента, а не те!), ще помогне всячески за добруването на Бойковата партия?

176

Бошето

преди 9 години

Да се приготвим за връщането на полицейщината и политическия произвол ако ГЕРБ се върне на власт

175

Весо

преди 9 години

Ако Цветанов иска да бъде полезен на страната то трябва да напусне политиката, като заедно с него трябва да си тръгне цялата партия ГЕРБ

174

БЕЗ ПАРТИИ МОЛЯ!

преди 9 години

Кога най-после ще осъзнаем, че ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ е само един, и той е САМАТА ПАРТИЙНА СИСТЕМА на управление всички други проблеми са следствия от този ОСНОВЕН проблем!!!!!!!!! Tрябва да се разпъне голямо знаме с лозунг ПРОМЯНА на СИСТЕМАТА и място пред Парламента, където да се обединят всички подкрепящи идеята за БЕЗПАРТИЙНО УПРАВЛЕНИЕ.

173

Пламен

преди 9 години

Само на Цв. Цв. да не му излезне крива сметката и накрая да не спечелят изборите. . .

172

Стоян

преди 9 години

Цветанов да не лъже. ГЕРБ е показал, че би се коалирал с всеки стига да се докопа до властта. Там единствения проблем е, че никой не е толкова луд да се коалира с ГЕРБ

171

Малко ви остана!!!

преди 9 години

Истинa е, че всички Партии са групи от бaндити, смятaйки се зa кaймaк нa обществото, зa интелигенти!? Истинa е и товa, че имaт едни същи цели дa трупaт състояние нa гърбa нa нaродa! Тъжнaтa истинa е товa, че те сa ЕДИННИ и сплотенни. Рaзигрaвaт циркове пред кaмерите нa репортерите, сaмо и само дa зaблудят хорaтa и дa спечелят време зa гонене нa техните интереси! ВЕЛИКАТА ИСТИНА е, че времето им изтичa и, че будните хора стават все повече и ПОВЕЧЕ! Вече сме единни и повече от тях!!!!!!!!! Просто е въпрос нa време Партиите да отидат в Небитието! На следващите протести, а те ще са скоро, ПАР

170

ПАРТИЕН ПАРАЗИТ

преди 9 години

След всеки фарс(измамата) наречена избори, спечелилата Партия или коалиция поема властта в държавата, а останалите партии СКРИТО я подържат, ИМИТИРАЙКИ, твърда опозиция и отново наблюдаваме стария, до болка познат пейзаж: Бразда, волове, хомот и партиен камшик. ИЗБОРИТЕ, както казваше един са ШОУ ЗА ***", ако искаме промяна на статуквото, а именно скъсване на връзката власт-капитал ... ще се наложи да предприемем действителни и доста по неприятни за статуквото действия!

169

Анонимен

преди 9 години

Тоя вампир що не е в Белене?

168

АБСУРДАН И ПАРТИИТЕ

преди 9 години

ДА ПОДКРЕПЯШ ВСЕ ОЩЕ ПАРТИИ ТОВА Е АБСУРД! Твърдя, че това, на което сме свидетели сред българската политическа класа, е нова форма на тежка психоза, която тепърва ще бъде изследвана да се бориш с думи за този, който се надяваш да те избере, да го виждаш, че е преминал ръба на средновековна мизерия, а ти да живееш в безотговорното охолство на гласувани, от самия теб привилегии, и това да не ти прави впечатление, е не само ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, но и БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ

167

Анонимен

преди 9 години

Няма друга държава в света,където един осъден с ефективна присъда политик,може да се явява по медиите и да промива мозъците на своите жертви!Обаче на вугаристанците това не им прави никакво впечатление,даже се радват кефят на подобни кривоглави престъпници!

166

ПАРТИЙНАТА БАНДА

преди 9 години

НАРОДА МОЖЕ ДА СИ ЖИВЕЕ И БЕЗ НАЛИЧИЕТО НА ПРЕСТЪПНИТЕ ГРУПИРОВКИ ПАРТИИТЕ!! Протеста трябва да е на ЦЕЛИЯ ОБЕДИНЕН ДЕМОКРАТИЧЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД, да е БЕЗПАРТИЕН и СРЕЩУ ЦЯЛАТА МАФИОТСКА КЛИКА НА ПАРТИИТЕ !

165

Анонимен

преди 9 години

kombinaciata m/u bat Cecko i Pevicata Vazelim Muslimom razda nov terminCuci-Mazokoi sha poznae koi e verijkata i koi stiska kamsicite

164

...

преди 9 години

Този път разбийте БСП и ДПС !!!!!! Може да направихте простотии за 4 години , но тези ви задминаха за година .....

163

Буда Ли

преди 9 години

Мисля че доста заблудени хора ще гласуват за Цвък и Буда!Стискайте каиша Бойчо Великолепний се завръща да довърши народа.

162

Иво

преди 9 години

Цецко бате Боко говори за самостоятелно управление ти за коалиция,ама седнете и се уточнете де,че ми идва неадекватна вашата история.

161

и Буда и Господ...

преди 9 години

...СА ОТ ГЕРБ!!ОБИЧАМ КОГАТО ВИЯТ ЧЕРВЕНИТЕ *** ОТ УЖАС И БОЛКА!ТОВА МЕ ПРАВИ ЩАСТЛИВ!!!!

160

Анонимен

преди 9 години

аЦецко ,какаво става бе.ти още ли не си в затвора.скорооо,скорооо.

159

Митата

преди 9 години

Някой чу ли нещо за проверката на 6-те апартамента на Цвинокио? Този *** шофьор си повярва, че е много знаещ и можещ.Преди години по-възрастните знаят как се следваше във ВИФ. Той има претенции за доктор на науките, както и неговия вожд.Като са били много умни да са завършили нещо сериозно. Боко чел "Винету" и на 50г посетил Народния театър с Вежди .Напуска МВР, защото не искал да напусне БКП. Демократи - смешници.

158

Анонимен

преди 9 години

Буда не може да управлява сам. Дори със 121 или 125 депутата няма да стане, ако опозицията му отвърне със същите номера с кворума. На него му трябва патерица, обаче РБ не биха били такава. Те няма да се съгласят да гласуват всеки ден глупостите му. ГЕРБ би се опитал да им разбие партията и да им откраде депутати, те ще очакват това. ГЕРБ не могат да общуват нормално с други партии, те са конфронтационни, не могат да преговарят, отстъпват или делят власт. Няма да се получи нищо.