110

Обама мама

преди 9 години

До АнонименАми как защо източването на информацията от черната кутия става за минути а прослушването за едно денонощие но вече нагаждането и МНИПУЛИРАНЕТО в техен интерес защото холандците са най-големите гъзо-близачи на САЩ може да им отнеме около месец :)

109

Анонимен

преди 9 години

Одисейчо, още като написа 2-та (република) и трябваше да се замислиш:)))

108

Анонимен

преди 9 години

Щатите да си мълчат,щото Аляска и тя може да излезе на дневен ред.

107

Анонимен

преди 9 години

Сръбски доброволци кандидатстват за доброволци в Новорусия. Политикус, 16.08.

106

до одисей 1 169

преди 9 години

живял съм и бях студент в Москва. Украйна не може да плати само разходите на СССР за Чернобил защото са *** подлеци и крадливи и бедна страна от природни ресурси. Верно имаха някаква военна промишленост и до сега но руснаците не е искат вече.

105

Башар ал Асад

преди 9 години

Путин ще смачка укрофашизоидните плъхове !!!!!!!

104

м радев

преди 9 години

за населението никога не им е пукало,те си го избиват и правят с него каквото си искат. обаче много им е важно милиардите и имотите на запад да си ги запазят. за това аз съм склонен да мисля,че в този капан ги вкара нечия чужда агентура и по логиката кой има интерес стигаме до китай.защото запада няма интерес,той също ще претърпи загуби.запада имаше интерес на времето с Афганистан.чак след години писаха че членове на политбюро на СССР са били британски и американски агенти

103

пенсионер

преди 9 години

Още 60- те години американците казаха на руснаците : не искаме в континента Америка на юг от нас комунисти : Куба , Никарагуа , Чили ......защо трябва сега руснаците да търпят Украйна на която всичко подариха : през 1991 г. а и да търпят американците.

102

Анонимен

преди 9 години

САЩ да си гледат простотиите които са сътворили до момента и да престанат да манипулират хората по света. Те са причината за страданията на милиони хора по света включително и в Украйна. Това че Меркел излезе отново от небитието не означава че тя има собствено мнение. Да си стоят мирно в кошарите и да си пасат стадата. Самите те вкарват бракуваната си военна техника в Украйна барабар с дрогирани килъри. Укрите ще се осъзнаят и ще им бият шута по зловонните мутри!

101

pastoral

преди 9 години

кейтлин хейдън - американската маяма нолова. казва много смешни неща, от които нито едно не може да потвърди. онзи ден четох някъде нещо за това, че всички клоуни и смешници били сто процента склонни към самоубийства, но има и изключения, и те са главно в американското правителство.

100

Анонимен

преди 9 години

е то е ясно,че войната почна не за защита на правата на руското население,защото то си живееше спокойно.руско население има и в балтийските държави и в Казахстан и централна азия а и на никой в Москва не му пука за правата на руското население. или са видели че губят контрабандата през одеса или китайската агентура ги подхлъзна здраво. единствения печеливш от конфликта е китай

99

do159

преди 9 години

Интернета в Русия няма да се забрани а ще се контролира! Нормална практика по света! Радвайте се че Путин е на власт иначе досега Украината нямаше да е има! Колкото до САЩ те произвеждат войни и тероризъм за да печелят милиарди чрез военно производство и търговия!

98

156

преди 9 години

има и друго обяснение,а то е че главата на руската мафия е в държавното ръководство и ФСБ-кгб. офицер от кгб отговарящ за узбекистанската връзка,нарко канала от Афганистан до Петербург стана президент. руската мафия се интересува от каналите през одеса.войната в източна украйна е за контрол на пристанище одеса и контрабандните канали там . става дума за милиарди или Свиленград умножен по 1000

97

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1 Аха, сега не искат да се изказват!!! А само час след катастрофата огласиха света че сепаратистите с помощта на руснаците са свалили самолета!!!

96

ukrainec

преди 9 години

До м радев Да беше попитал по рано бе човек--Путин се казва този който забърка тази каша-в момента забърква нови каши-кани се да забрани Интернета в Русия !

95

153

преди 9 години

тази държава на практика никога не е управлявана от руснаци.първата династия са рюрюковичите,скандинавските основатели на русия от племето рос от сегашна Швеция.в руска делегация посетила Константинопол византийски хронист изброява 11 души всички със скандинавски имена.следва татарско робство и династията романови,тя е монголо татарска и немска.иван грозни сам пише че е с татарски произход. а например Екатерина велика е германка.след 1917 до сега се управлява от хазарски юдеи

94

Анонимен

преди 9 години

А американците не въоръжават ли украинците? И защо така нашите американски братя замлъкнаха за малайзийския самолет? Спотаиха се нещо след като се оказа, че е взривен от изтребител и доунищожен с 30мм оръдие! Това беше становище на австралийски експерти.

93

м радев

преди 9 години

за мен остава загадка кой набута русия в този украински капан. дали тъпите им политици или китайската агентура в Москва. защото това е в пъти по лошо набутване от афганистанската катастрофа. да посееш омраза между два близки народа за 100 години напред,да загубиш влиянието си в украина,да изхарчиш милиарди ресурси,да влезеш в изолация от цял свят и в конфронтация със запада и изхарчени нови и нови милиарди. путин лошо настъпа мотиката

92

светлото бъдеще

преди 9 години

Пияните наемници ,които свалиха самолета вече са ликвидирани по нареждане на кремлин/***...Сега той ще отговаря сам в съда в Хага по обвинения във военни престъпления, включително убийството на 80 деца на борда на самолета..

91

148

преди 9 години

точно. руските територии са московското княжество от 14-ти век.всичко друго е агресия и империализъм.