222

Анонимен

преди 9 години

чака ни нова световна икономическа криза,тая ще е много по страшна от предишната която уж свърши,тоя път няма да фалират само банки и фирми а цели държави/ пожелавам успех на *** леики от брюксел , тоя път нагазиха здраво във калта да се изразя по меко казано

221

Анонимен

преди 9 години

***, позицията се пропуква но санкциите остават :)

220

Shark

преди 9 години

Хем голо, хем голямо! Що е то? Отговор - ЕС. С една добавка - и тъпо, защото всеки греши, но само *** повтарят една и съща грешка!!! да се разпада час по-скоро дано.

219

гарабедчо

преди 9 години

И какво стана рекохме да да се оригнем в ЕС и се окъкахме. *** ни политиците ни.Сега ще им ядем говната.

218

тя

преди 9 години

Тия в европейският парламент не могат ли да мислят със собствените си глави ,та трябва да се подчиняват на някакви янки?

217

Анонимен

преди 9 години

10 те разлики в позицията на словаци и унгарци сравнена с тази на нашите мухльовци е видима нали?

216

тя

преди 9 години

Безсмислени и вредни санкции носещи загуба за ЕС.

215

Румбо

преди 9 години

САЩ насадиха Европа на пачи яйца!ЕС не могат да мръднат!Ще гледат как се скапват икономиките им и ще се чудят какво стана.Сега пък щели да агитират и другите страни да ги подкрепят,ама питат ли дали искат?Тая криза е златен шанс за много страни да дръпнат!Е,може пък САЩ чрез насилие и заплахи да ги принудят,може и да не стане,ще видим!Във всеки случай на Китай и Индия не могат да повлияят!

214

Анонимен

преди 9 години

Егати европейците,с по три висши образования и допълнителни умения и толкова езици пък се оставили на разни крадливи тарикати с африкански трети клас да ги вързват на фльонга,пълна скръб

213

123

преди 9 години

Смешно е да убеждаваш други страни да се откажат от пазар като руския. На който му идват такива идеи, не е за този пост. Това са некадърни ***, които превръщат пазарната икономика в гадна политика. Ние защо мълчим, или сме по- добре от унгарците и чехите? Русия е в пълното си право да налага също санкции и те само ще я накарат да се обърне към своите производители и да си засили икономиката. Така че ЕС вместо да изпише вежди ще си извади очите, както си казва в поговорката.

212

истината

преди 9 години

Россия /СССР е страната водила най-много завоевателни войни през 20ти век.Няма съсед , на който да не са отнели територии.Вземете една карта започнете от Финландия , карайте надолу през Прибалтика, Полша ,Молдова ,Азия и ще стигнете до Япония...Нямат съсед от който да не са откраднали земя !Исторически россия е най-големия крадец на земи.

211

Анонимен

преди 9 години

Браво на Путин ! Велик е !

210

Анонимен

преди 9 години

Защо не се опитат и на Китай и Иран да забранят да търгуват с Русия?! Смешници!

209

555

преди 9 години

Лошото е че слушаме тези КУХИ ГЛАВИ!!!

208

филоксера зеленкова

преди 9 години

пъченето на политиците на великите сили от типа:-Вижте колко сме велики!няма да доведе до нищо добро

207

стефчо

преди 9 години

заека бягал след един слон и му викал-"спри бе страхливец,ще те скъсам от еване ако те пипна" . Слона се изкендзал върху заека докато търчал,и заека си помислил че слона се е наакал от страх...

206

ИСТ

преди 9 години

Путин забрани вноса на хранителни продукти за сметка на увеличен внос на спиртни продукти. Да обрече на глад руският народ, явно Путин здраво се е наквасил.

205

Анонимен

преди 9 години

Евро геьове,кой си призна че дава пари и оръжие на терористи?Кой научи Бин Ладен да кара самолет?Отговора винаги е един- САТАНИСТКА АМЕРИКА.Целта на сатанистите,които управляват Америка е да направят военен конфликт между християните.ТАКА КАКТО НАПРАВИХА С УКРАЙНА.

204

Анонимен

преди 9 години

Малко по малко почна да лъсва йезуитската същност на еврейско-гейския съюз .ЩE УБEЖДАВАМE ТРEТИ СТРАНИ ДА НE СИ ОТВАРЯТ ПАЗАРИТE И EКСПОРТА за Русия!!!!Без най голямото зло на Земята - САЩ и неговия пудел EС ,света щеше да е много по добър.

203

горете в ада сатанис

преди 9 години

Тези,които подкрепят Америка и ЕС са езичници.Вие сте неосъзнати сатанисти.Ясно е че Америка се командва от пирамида.Символа е на тяхната банкнота.Пирамидата е геометрична фигура и в света на тайните масонски общества,тя е показателна за връзката между иерархията във властта и познанието за истината.Тоест,става дума за неравенство и прикритие на истината между самите членове на сектата.Пълна противоположност на учението,което Иисус учи.Ние сме равнопоставени и познанието е за всички.