403

7

преди 9 години

По последни данни на украинското разузнаване, от Мордор е навлязла колона *** и *** - колоната е унищожена

402

5

преди 9 години

А въобще имало ли е някога подобна военна колона освен в болните мозъци на Яценюк , Аваков и сие ???какво стана с БОИНГА ???

401

hahaha

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯСьобщението за унищожение на военна колона е достоверно. Техническа подробност е че колоната е Украинска... Видеото не льже, има си ги снимките. Не е като да пишеш статия.https://youtube/watch?v=vYBbwnBrabIhttps://youtube/watch?v=RsfXFJg8TaIhahahahahhahhahahhahahhahahahhahahahahhaha spigel

400

хаха

преди 9 години

Как минава денят на Петро Порошенко:Събуждане се в 7.30,убива Стрелков.8.00 пие Кафе,превзе Гороловка...Говори с Обама,превзе Луганск..12.00 обядва,превзе Донецк.след обеден сън.събуди се в 14.30,уби Стрелков..В 15.00 говори в Радата,превзе Гороловка и между другото пак уби Стрелков..17.00 пи кафе и след обедна закуска,превзе Донецк..20.00 вечеря,зачисти Степановка,Шахтерск и Гороловка и уби Стрелков...23.00 денят завърши,лега да спи,преди сън уби Стрлков...Та така и с колоната,хаха

399

Анонимен

преди 9 години

Не вярвам на "запада" след толкова военни конфликти, предизвикани навсякъде по света от тях. Косово ми е под носа, бивша Югославия пред очите!!

398

глупости

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯКакви са тези идиотщини,как може да се тиражират лъжи вия представяте ли си какво щеше да стане ако това беше истина?мислете...

397

хаха

преди 9 години

до 734Прав си,минечтия,че е унищожена колона с брониране техника в Украйна,унищожена е,това е беспорен факт..Гледах кадрите,наистина бяха страшни,изгорели машини,изгорели тела,направо потресаващо...Само че за голямо съжаление на Порошенко,колоната е украинска и разбита под Степановка."Руските алкохолици"така са помлели славната украинска армия,че чак да ти стане жал!!!Вижте клиповете в youtube и ще разберете истината за войната и защо "руските алкохолици" бият армията на порошрнко като маче у дирек

396

ха

преди 9 години

До axaxaxaНяма,всичко е ниско качествена провокация,за ***.

395

идиот

преди 9 години

До Анонимен 736Ти си болен лекувай се ***......

394

axaxaxa

преди 9 години

и къде е снимковия материал и доказателствата?? Колкото в Ирак намериха химическо оръжие, вие живеете с америко-турски сериал бе мекерета - хем измислен, хем ***

393

лъжи

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯСтига лъжи,това е поредната дезинформация на безсилния и унижен запад,на този сайт има снимка на Руски военни който се движат в Русия,и просто с тях се разминава лека кола с Украинска регистрация,страхотно доказателство няма що!

392

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯДа, това е вярно. Поне вече сега е по добре. Но ще бъде още по добре, ако бъде унишожена русия и славянството. Славяните са без никаква култура. Те не заслужават да имат държави.

391

цирк

преди 9 години

Те я от хунтата в Киев са големи палячовци,кой ли им вярва на лъжите,голям цирк.

390

хa 52 щaт пaк бълнув

преди 9 години

Aбе хорa тези от укрaйнa си мислят че сa във филм от холивут. Почвaт много яко дa фaнтaзирaт. Сигурен съм че колонa не е имaло. И сaмолетa е свaлен от пияни укрaинци. Кaкто беше нaписaно нa няколко местa в пресaтa.

389

без пардон

преди 9 години

Новини от вече бившата Украйна: опълченците са разгромили колона на елитната 95-та аеромобилна бригада. Унищожен е и фашисткия батальон "Горынь".

388

Александър

преди 9 години

До КатонКатончо, единственото, по което си приличаш със Стария е, че повтаряш едно и също. Но ти няма да влезеш в историята. Неперфектно организирана, с импровизации, руско-грузинската война завърши за 5 (пет) дни с пълен разгром на грузинската армия и потопяване на цялата им флота - един ракетен катер - от ракета, а всичко двуго - взривено от руски командоси на пристанището в Поти. Руснаците загуубиха 4 самолета, свалени от украински ракетчици. Най-зле бяха американците - голямо бягане падна

387

6

преди 9 години

,,Колонна военной техники идет к границе Украйной''-в областа но Каменска-Шахтинского-Ростовска област.СНИМКИ НА Сергей Хазов от руския вестник Ню Таймс-Москва.Оригиналите са на Московския вестник Ню Таймс и препечатано в сайта на Радио ЕХОТО НА МОСКВА...Има и коментари.

386

Според

преди 9 години

РУСКА МЕДИЯ колоната е влязла в УКРАЙНА и какво и се е случило та я няма?Танковете и Камаз-ите май са си останали в Украйна,на черния път,като руски паметник на глупостта на джуджето.

385

ставри

преди 9 години

Дали е имало такава?

384

Анонимен

преди 9 години

НАБИЙТЕ ИМ ЗАДНИЦИТЕ НА ТЕЗИ МАШИ НА ФАШИСТА ПУТИН ! ТОЗИ ДОКАТО НЕ ГО СЛОЖАТ В РЕШЕТКИ НЯМА ДА СПРЕ ДА КЛАТИ СВЕТОВНИЯТ МИР !