149

Бреййййй....

преди 9 години

...явно дълго си вървял след войниците ....ха,ха,хааааааа...Как е цвайтерчето , здраво ли е...??!!С какво ти го мажеха , братушките..??

148

ЯВНО...

преди 9 години

Тука некои са много сведующи по руско-украинския конфликт, защото ...като "ку"вите са вървяли след войниците".../като Т.Христов/

147

Заблуден

преди 9 години

ПОЛЕЗНИ *** ,както е казал Ленин,винаги ще се намерят, "за да намажат въжето",с което,пак по думите на Ленин, ще ги обесим!

146

Анонимен

преди 9 години

НЕ СЪМ ЛИ ЯСЕН..???ПЛОДОВЕТЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ НА ЕС....ПАК ЩЕ ГИ ЯДЕТЕ ВИЕ,БЕ...ХА,ХА,ХАААААААААААУ СОФЕТО И ФИЛИБЕТО ......ДОМАТИТЕ И ПРАСКОВИТЕ НЕ РАСТАТ ПО ТРАМВАЙНИТЕ ЛИНИИ..!ПРОСТО ЗИМАТА ЩЕ ПЛАЩАТЕ ПОВЕЧЕ.....ЗА КОНСЕРВИТЕ!

145

Пъзел

преди 9 години

Не в краката, в главата се застреля Европа...ама това е защото се води по акъла на хАмериканците...На тях не им пука и се чудеха кой да набутат в огуъня...

144

pastoral

преди 9 години

гецо, моите уважения, че сте помогнали на унгария. предполагам орбан ще го оцени по добава. имате ли идея дали пеевски, доган, хр. бисеров петното, бареков, серж, орешарски, драгалевския лаборант и др.. са по-българи от нас? споделете.

143

гецо

преди 9 години

тая държава ще е наша държава,няма да е на руснаци на турци на европейци. *** сме по българи от българите

142

анонимен

преди 9 години

Тоя лъже не му вярвайте,говори глупости,какъв политик е той никакъв вижте нашите "достойни" мъже ирландсата овчарка ,Буда и сие те веднага категорично се изказаха по въпроса Путин бил бандит,а Русия за нищо не ставала.Ето това е позиция на кокошкарската България която по население е половин Москва.Видяла лисицата че не стигнала гроздето и си рекла,че е горчиво.Не политици имаме ние а кокошкари,пръкнали се от никъде.

141

гецо

преди 9 години

дали сме специалисти или не,при нас всичко се прави с любов. живота ни е любов и се радваме на него и децата си правим с любов а вие и деца не правите. гласували сме за пари,щом дават ще взимат наште хора.кои ги дава тия пари,българите ги дават от кражбите.ние крадем по нужда и по малко да се храним,вие с милиони от алчност. за друго ви мързи и да гласувате дори ви мързи

140

Анонимен

преди 9 години

Орбан дгд!Зеленчуците от ЕС , ще ги преработят на консерви, сладка и компоти ....и пак ВИЕ СОЦ-ГЛАДиаторите ще ги изядете --АМА НА ПО-ВИСОКА ЦЕНА!!!!ЕС...ТОВА НЕ ТИ Е СССР!!!Там се мисли с глава и в пари----НЕ СЪС ПАРТИЕН ***!ДОГОДИНА , ПРОСТО ПАЗАРА НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ЩЕ СЕ ПРЕОРИЕНТИРА КЪМ ДРУГИ СТРАНИ!КОГАТО ИМА ПАРИ И ТЪРСЕНЕ----ВИНАГИ ИМА КОЙ ДА ГО ДОСТАВИ ,.... ДОРИ И НА ЛУНАТА!/...ама червените ви мозъчета не могат да мислят до там....ТРУДНО Е...!!!!!!/

139

до гецо

преди 9 години

за скрап ли взехте мечовете и щитовете,защото сте специалисти

138

гецо

преди 9 години

аз съм етнически *** и съм по българин от вас.и да знаете че тая държава я има благодарение на нас.още при Аспарух е имало елитни части от *** които вечерта преди битката влизат във византийския лагер и окрадват мечовете и щитовете.на сутринта византийската армия се строява без оръжие. Аспарух напада,византийците бягат.така става тази държава

137

Анонимен

преди 9 години

180 пиянде, русия всички войни е загубила- и ПСВ и ВСВ, къде е сега сесесере- то- в гробището...И сегашната война в Украйна руснаците вече я губят, въпрос на седмица- две е краха им в Донецк и Луганск

136

Анонимен

преди 9 години

Няма ли как да влезем в съюз с Русия, вместо към Нато и ЕС,един път да сме от страната на победителите.

135

Анонимен

преди 9 години

до 173 нали руския ви е майчин бе дудук, чети как украинците ви правят на кайма

134

pastoral

преди 9 години

спусъкът все пак бе натиснат от вашингтон. аз лично не очаквам каквито и да е щети за "водачи"-те, предизвикалите поредната война в границите на европа. защото се говори за всичко друго, само не и за състоянието на хората живеещи в границите на украина. все пак какво им е на ащън, путин и обама. имат си жилища, храна, ток, вода и пари по сметките. както и огромно место за изяви в пресата. какво му трябва повече на човек?

133

до 172

преди 9 години

турчин от БГ.....нещо се бъркаш брат(сестро).....аз съм от БГ и произвеждам в БГ (не че не произвеждам *** де... :)

132

УнIaн

преди 9 години

Почти 90% украинцев считают себя патриотами15.08.2014 | 11:090 0 0 0 086% граждан Украины считают себя патриотами своей страны. При этом однозначно характеризуют себя патриотами 50%, еще 36% скорее да, чем нет. Только 6% не считают себя патриотами, 8% - не смогли определиться.

131

Анонимен

преди 9 години

Районьi Донбасса не пострадали в результате действий боевиков, а в результате действий и артелерийских обстрелов укропитеков.

130

Анонимен

преди 9 години

модератореее, спри тоя дето копипейства от украинския сайт meta.ua всякаква помия-тук е българско и на нас писания на чужди езици не ни трябват !