148

333

преди 9 години

ДО 214АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ, НО САЩ ВЕЧЕ ИМАТ СИЛНО ИЗРОДЕНО НАСЕЛЕНИЕ С ДЕФОРМИРАНО СЪЗНАНИЕ. ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ГУБЯТ ХЕГЕМОНИЯТА СИ, НЯМА РАЗСЪДЪК ОТ ТВЪРДЕ ГОЛЯМА ГЕНЕТИЧНА ОБРЕМЕНЕНОСТ.

147

Garibaldi

преди 9 години

До Одисей 1 Каква истина боли бе ***,кой си ти? Никой! Само минуси ти чукат.Многознайко.

146

Неочаквано развитие3

преди 9 години

В изявление,германската статистическа служба Destatis заявява,че икономиката "губи инерция" като вносът се е увеличил повече от износа.В същото време,втората икономика на Европа,Франция е в застой(развитие 0%) а нито една от 18-те страни от еврозоната не е показала положителен растеж по-голям от0.6%за тримесечие.Проучвания на доверието на бизнеса показват,че герм.бизнесмени не са склонни да инвестират,резултат от съмнения за развитието на украинската криза.

145

Анонимен

преди 9 години

Затова и в запада се води такава пропаганда срещу Русия,запада и най-вече САЩ не могат да допуснат въздигаща се и изправяща се от дъното Русия!За това Путин е им трън в очите,защото застрашава американската хегемония!Елцин им беше много удобен,слаба Русия,разграден двор,но при Путин нещата са по коренно различен начин!Този човекуспя да възвърне самочувсртвието на Русия,повиши видимо стандарта на руснаците и си защитава националните интереси,затова е и толкова неудобен за САЩ!Тъпите американци не

144

333

преди 9 години

ПРОСТО РУСИЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НАПОМНИ, ЧЕ ТЯ НЯМА ИНТЕРЕС ОТ ТОЗИ КОНФЛИКТ. ИНТЕРЕС ИМАТ НЕНАСИТНИТЕ ЮДЕИСКИ БАНДИТИ ОТВЪД ОКЕАНА, КОИТО ВЕЧЕ ПЪК СЕ ЧУДЯТ КАК ДА КРЕПЯТ КОЛОСАЛНАТА СИ ЛЪЖА, НАРЕЧЕНА ЛИБЕРАЛИЗЪМ И ЗАТОВА СЪЗДАВАТ КОНФЛИКТИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА.

143

Анонимен

преди 9 години

Путин е най-големият политик на 21 век!Доказва го за пореден път,на неговите плещи лежи не леката задача да спаси света от трета световна война към която усилено се стремят американците чрез най-различни провокаций и вмешателства!Да Путин е велик!Това е човекът който не само работи за благото на страната си и си защитава националните интерси,но и най-трезвият и прагматичен политик!Дано и в България имаме някога такъв държавник,че ми писна от *** и чуждопоклоници,предаващи България!

142

Неочаквано развитие2

преди 9 години

Нещо повече,Париж започва да изясни във всяка посока това,което в продължение на месеци френските източници съобщават,че Франция няма да е в състояние да отговори на фискалните си цели за 2015 г.и по-специално за намаляване на дефицита до 3,8%. Това развитие е било неочаквано за страна с колосално индустриално развитие,тъй като това е първият спад през последните 12 месеца.

141

Garibaldi

преди 9 години

До Одисей 1 НЕ не съм Одисее. Да не би те да си,че ми се предлагаш?

140

Неочаквано развитие1

преди 9 години

"Духът"на кризата в Украйна,обхващаща от край до край целия континент,влияе в/у развитието и финансите на държавите-членки на Европа.Под сянката на кризата и в очакване на следващите големи stress tests на ЕЦБ,еврозоната регистрира ръст на нула,по същото време най-голямата икономика,Германия,отбелязва спад в икономическата активност от 0.2%.Вече няколко длъжностни лица в Брюксел са изразили своите опасения относно данните,с особен акцент от въздействието на руското ембарго.

139

Garibaldi

преди 9 години

До Одисей 1 Повтори че не разбрах.Защо не го изпишеш нацяло? Няма да те изтрият.Добре знаеш това.

138

Obiknioven

преди 9 години

Че кой ли вярва вече в думите на Путин?

137

Garibaldi

преди 9 години

До Одисей 1 Какво общо има ника ми с изложеното от мен,че извърташ темата. Нима не е вярно това, което написах? Направи справка. А за Донецк - кой го е създал кажи да знаем всички.

136

До Оле,отвори Очички

преди 9 години

Снимка на Абу Бакр ал Багдади, командир на групировката "Ислямска държава в Ирак и Леванта" (ИДИЛ),на която е запечатана срещата му с известния сенатор Джон Маккейн,който беше кандидат за президент на САЩ през 2008 г.,обикаля интернет и причинява шок на обществото.На снимката са членове на "сирийската опозиция" и Маккейн на среща през юни 2013 година./от гръцки сайт/prisonplanet.gr/

135

Анонимен

преди 9 години

До до 182 от славянинНищо не си разбрал както винаги, славянски ***. Самите руснаци го признават. Сега ще плащат комисионна на Белорусия. Защото Белорусия ще им препродава европейските продукти. Вярно е, че руснаците могат без тях. Те са свикнали да страдат. На български е Белорусия, не е Беларус. Простено ти е, ти не си българин.

134

хи

преди 9 години

Запартъка Путинчо ще отиде на бунището на историята като славяноубиец точно както Хитлер. Вече е заклеймен даже и от Беларус, Казахстан, Китай и мн.др. Остана сам, светът се отврати от него.

133

Анонимен

преди 9 години

Плюйте братя българи... Плюйте... Това е нещото което от 25 години правите най-добре. Май даже по-добре и от кючеците...

132

Garibaldi

преди 9 години

Интервенции на САЩ - срещу 67 суверенни държавиo Бомбардировки на САЩ - срещу 25 суверенни държавиo Намеса на САЩ в изборите - в 23 суверенни държавиo Политически убийства (и опити), организирани от САЩ - в 35 държавиo Прилагани изтезания - в 11 държавиОбщо - за 50 години 167 случая на престъпно политическо насилие, извършено от САЩ след Втората световна война.Брой на убитите от САЩ при тези 167 случая - между 13 и 15 милиона души.

131

тя

преди 9 години

Войната в Украйна трябва да я спрат тези които я започнаха .САЩ да спре да финансира и подстрекава убийците от Киев и войната със сигурност ще спре.

130

баба Яга

преди 9 години

До Одисей 1когато един Одисей 1 с големи претенциии за някакъв си "разбиращ"...напише обрЪч с "А",като обрАч...за мен веднага става ясно,че всякаква комуникация с ИНДИВИДА е обречена на провал.............

129

Анонимен

преди 9 години

171, липсва ти възпитание, шалава.