88

ТАЙСЪН

преди 10 години

И КАТО ГО ХВАНАТ НА КОЛКО ЛИ ЩЕ ГО ОСЪДЯТ? И ДАЛИ ВЪОБЩЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ 1 ЛЕВ ОТ ЗАГРАБЕНИТЕ ПАРИ И ДАЛИ ЩЕ ПРЕСТЪПИ ПРАГА НА ЗАТВОРА?

87

ПОТЕН КОН

преди 10 години

"Предприети са действия и за издирването му в системата на Интерпол.ПЪЛНА ЛЪЖА,В ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА НА ИНТЕРПОЛ ТАКЪВ ЧОВЕК НЕ Е ПУСКАН ЗА ИЗДИРВАНЕ.ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПРОВЕРИ

86

Белият

преди 10 години

Този човек отдавна не е между живите ...

85

Черен Петър

преди 10 години

Ха-ха-ха. Издирват дон Цецо 2 месеца по-късно. И той като младежите от Варна и Тотото сменил времето в Компютъра. Сега де го издирват? При Веска в ЮАР ли? И защо? - не е виновен човека. Нали беше човек на много хора. Арестуваха банката му, а на него му дадоха 2 месеца преднина. А преди това са му давали и чували.Сега тоя си клати краката в някоя хасиенда и не му пука за КГБ и КТБ, ДАНС и банс. И за всички роби, риби и шарани на Прехода и ограбването.

84

Големия брат Галев

преди 10 години

До Малкия Маргин: Ники, трай, че вие там в Испанията не сте толкова зле! Ела тука в Южна Африка нас да ни видиш с брат ми - с 300 зора си опазваме имението от набези на ***, стотици хиляди долари на година само за охрана плащаме на къщи, яхти и частни плажове! Не се издържа! Мислим да изчакаме Мая Манолова да дойде на власт и да си идваме в Дупница!

83

Малкия Маргин

преди 10 години

Аре бе Цецкоо, откога те чакаме с брата, идвай да донесеш малко кеш, че тука в Испания *** скъпотията - яхти, коли, къщи, вили, манекенки, миски, всичко за пари крещи!

82

dan

преди 10 години

До говори МоскваАбе *** БНБ казва кой е най-добър

81

Bulgarin ot Germania

преди 10 години

PROTESTITE mai che deistvat.Zatova sledvat novite izmislici, ZASHTO ne kazaha za tezi 14 CHUVALI oshte v nachaloto ?Na lazlivoto ovcharche nikoi ne vjarva.

80

Неверник

преди 10 години

Работата стана: "Вервайте ми!"Ама като не вярвам нито на банката, нито на одиторите, нито на Прокуратурата, която се оказа доста гъста с Пеевски...Тогава какво?

79

?!?

преди 10 години

Oт много време насам не съм виждал толкова смислени коментари. Радвам се, че в тази държава има останали хора с ум в главата.

78

торта от зелка

преди 10 години

виж ти! обаче ви казвам, че ако бяха написали на кашоните:"строго секретно (пет удивителни) изгори преди да прочетеш", сега нямаше да има проблеми с пчп (първа частна прокуратура). цацаров - за прокурор на хилядолетието! а режисьора на поредната постановка - за вечен оскар! холивудските некадърници рукола да пасат с техните екшъни на лента. тук всичко е на живо и няма викове: cut! всичко е естествено.

77

Анонимен

преди 10 години

Както се казва 1 : 0 за Пеевски! Отново ни подхвърлят абсурдни и противоречащи си информации. От които трябва да се досетим, че прокуратурата е отново изпълнител на поръчки. КОЙ поръча нова порция прах в очите на слепите. Нямат намерение да спрат докато не унищожат банката и заметат следите, което е започнало още на 21 юни. Докога главният прокурор ще бъде маша в ръцете на КОЙ ?!? Докога ще позволяваме безгръбначните да допринасят да живеем в бандитска държава?!

76

Разследващ Комисар

преди 10 години

Вече стана ясно - 2 от чистачките и една от касиерките за откраднали мангизите. Имали намерение да отворят ресторант с тях. Обаче ние, от МВР ги хванахме и сега са в пандиза! А Цецо Цветанов не се крие, просто е по работа във Виена. В неделя вечер си идва с влака.

75

ö

преди 10 години

Аз вече не вярвам на нищо, което излиза от Прокуратурата и одиторите на тази банка. Толкова много неща се изговориха, които си противоречат едно с друго.. Сега след близо два месеца одити и претърсване на банката за документи изведнъж излизат някакви "14 броя чували с нарязани оригинални документи".Като са нарязани, откъде знаете, че са оригинални???Откъде да знаем, че не са кредитните досиета на Пеевски и фамилия, най-големият длъжник на банката, унищожени от неговите хора в прокуратурата??

74

Анонимен

преди 10 години

Преди две седмици го предупредиха да се спасява и сега виждате ли търсили го били с интерпол. Абе мама ви *** свинско-комунистическа

73

Анонимен

преди 10 години

Банкови фалити и банкови афери е имало и ще има по целия свят независимо дали обществото е просто или развито. Такъв е характера на бизнеса. Глоби за милиарди се точат и в момента срещу най-големите френски банки на американска територия. Всички по веригата си затварят очите, получават безбожни комисиони и бонуси, докато настъпи световна криза. Така е в най-развитите общества, а какво да кажем за нещастна България

72

Анонимен

преди 10 години

Бъдете сигурни, че нашата полиция ще си свърши работата, съдът ще му даде голяма присъда, а парите ще бъдат възтановени. А сега ще броя бавно до три и ще щракна с пръсти, след което ще се събудите.

71

Цв Василев

преди 10 години

Ще се върна в неделя с братя Галеви,Веска и Маргините чакайте ни ОООО СВЕЩЕННА ПРОСТОТА

70

Анонимен

преди 10 години

Честит рожден ден на господин Василев,какъв подарък от прокуратурата,заповед за арест,случайност или не ?

69

american boy

преди 10 години

Този печален цирк придобива вида на играта "има билето -нема билето", дето в зората на демокрацията румънски и нашенски *** разиграваха по пазарите. Ту откраднал, ту неоткраднал бил Цецо, ту всичките мангизи си били в банката, и всички четоводни балански излизали, ту били извлекли целия кеш с черни боклучарски чували!!! Костурица да не се бави, ами направо да започва да снима, това тука му е невероятен сценариий! Доган Ефенси, не се ли умори от тази клоунада?!?!?