26

цецо

преди 9 години

Ясно е че двамата говорят за различни общини. Какво толкова се дърлят. Важно е обществеността да види доказателствата иначе няма да накажат никого.

25

Анонимен

преди 9 години

Престъпно безхаберие!!!Хора загинаха все пак, и всички там пострадаха физически, психически и материално.Държавата и институциите - убийци!

24

Анонимен

преди 9 години

"Скъсани язовирни стени са причинили потопа в Мизия"Добър ден!

23

Анонимен

преди 9 години

Ами от язовир ще е, толкова вода неможе да дойде от казанчето в тоалетната.

22

не че нещо амааа

преди 9 години

Защо предоставя снимки на шарани, а не снимки на скъсаните стени?

21

Анонимен

преди 9 години

КОЙ ЛЪЖЕ?

20

Рали1

преди 9 години

От колко години се"стопанисват"язовирите?Кои са "стопаните"на опасните съоръжения?Къде са сега министъра в оставка Греков, министър Ст.Анастасов?Нали само властите в Мизия били подценили съобщенията за обилни валежи?Шарани не валят от небето,може във филмите.Но не и реалния живот-това е безотговорност,безхаберие,некадърност!Природата не е само виновна,виновните си имат и имена.Крайно време е за отговорност и наказание.Прокуратурата в Оряхово не беше ли разпоредила на МВР Враца да прави проверка?

19

еее а сега

преди 9 години

А сега.... 'айде ЦАЦАРООООВ, какво се чака? Арести за тия наглеци, които твърдяха по всички телевизии, че няма технически проблеми по язовирите - експерти, министри, областни... лакоми лапачи... безотоговорна алчна пасмина... айде към панделата... бързооо, и разните там арендатори, концесионери и прочие мутрафони-рибовъди... унищожиха живота на хората

18

Т. Илиев

преди 9 години

А излизаха през първите дни на потопа министгър след министър по телевизиите, за да казват, че няма скъсана язовирна стена. Като, че ли живеем в неизследвани райони на Африка или Южна Америка и то през по-миналия век, за да не може да се открие причината. Явно тези хора говорятг по инструкции още от времето на Живков. Добре, че трябваха само дни за да се разбере истината, а не както при Чернобил. Тогава си ядяхме спокойно салатата, посипана от радиоактивния облак и сега берем плодовете от това!

17

дедо Ташунко

преди 9 години

Познавах навремето един Виолин от Вършец, следваше медицина. Има по-гилям брат. Хора, знае ли някой от Вас на колко години е Виолин Крушовенски?

16

Смехурко

преди 9 години

Както винаги никой не казва кои са арендатори на язовирите. Кажете и концесионната такса, защото аз съм виждал такси по 100 лева на година. Младите да си взимат багажа и да бягат от тук - има държави където ще бъдат ценени заради уменията им и няма да ги управляват най-неграмотните престъпници.

15

бг

преди 9 години

Всичко е толкова елементарно.Има сателитни снимки,може да се види местоположението на всички язовири.След това е достатъчно с хеликоптер да се огледат и да се видят щетите по тях,но няма воля да се направи това ,за да не им лъснат нас****те задни*и.

14

ПУК

преди 9 години

СОБСТВЕНОСТТА НА ЯЗОВИРИТЕ Е ИЗВЕСТНА---ВОДИ СЕ В РЕГИСТРИТЕ НА ОБЩИНСКИТЕ СЛУЖБИ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ --АРЕНДАТОРИТЕ СА ИЗВЕСТНИ ----РЕГИСТРИРАНИ СА КАТО ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В ОБЩИНСКИТЕ СЛУЖБИ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ И ОБЛАСТНИТЕ ДИРЕКЦИИ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ----НЕОБХОДИМИ СА ДВА ТЕЛЕФОННИ РАЗГОВОРА СЪС ТЕЗИ СЛУЖБИ И ВСИЧКО Е ЯСНО---

13

мунчо

преди 9 години

ЯЗОВИРИТЕ СА АРЕНДОВАНИ ОТ "НАШИ ХОРА"..... ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ОЩЕ НЕ Е ХОДИЛ ДА ОГЛЕДА ЯЗОВИРНИТЕ СТЕНИ ПОНЕЖЕ Е ОТ "НАШИТЕ ХОРА" И Е ИЗЦАПАЛ ГАЩИТЕ С КАФЯВО ПОНЕЖЕ ЩЕ ГО СМЕНЯВА НОВАТА ВЛАСТ ....СПАСЕНИЕТО------ВЗИМАЙТЕ ТОЯГИТЕ И ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И ПРЕЗИДЕНТСТВОТО....

12

Истина

преди 9 години

тези стени са разрушени още преди 2-3 години и те много добре го зная проблема не е там но крият че са испускани още 3 язовира във врачанско но понеже са хора на герб си трайкат аз утре ще отида в БТВ и ще разкажа всичко

11

Дебелата Цаца

преди 9 години

Всички са невинни та ние се намираме в държавата в която никой никога за нищо не е виновен.

10

www

преди 9 години

КАКТО ВИНАГИ ЯЗОВИРА НЯМА СОБСТВЕНИК. БГ.МАФИЯ.

9

Шаран -БГ

преди 9 години

Нали гн В.Василев е Държавата във Врачанска губерния? Еее, тогава как е възможно, на държавни язовири да им се късат стените? Шарани и тнолстолоби валят от небето ! Така са валяли и върху членовете на комисиите назначени от него! Е, били са леко изпражени, сварени и прочие, НО гарнирани със червено и бяло вино и малце ракийка като аператив!Нещастниците от гр.Мизия няма да се оправят и след 3 /три/години !

8

Hunin

преди 9 години

Е колко време ви трябваше да видите скъсаната язовирна стена? Минаха две седмици и видиш ли сега са забелязали, че язовирната стена я няма. За това сме на това дередже, държава пълна с дупедавци, които правят това което им се спуска отгоре за 10 сребърника. Пък за последствията не ги е грижа особено. Да се хванем ли на бас, че ако беше друг правителство скъсане стени нямаше да има?

7

?!?

преди 9 години

Министърът на БСП - ДПС да излезе и да каже защо лъга, че няма скъсани стени на язовири във всички телевизии!