262

...

преди 9 години

До смаян 290 ti puk ama 4e zakliu4enianapravi . Ot zavist 4e Boiko si e po4inal edin den 6te se pukne6 .

261

смаян

преди 9 години

Господ да ни пази от тези недоразумения на природата.Единият *** се снима гол с шарани на ръце,сякаш всичко ни е по масло,а другият се хвали,че ГЕРБ имат единствена мечта: "Я не сакам аз да съм добре,важното е Вуте да е зле"...Нещастни комплексари.

260

Анонимен

преди 9 години

Значи агент Гергов от ДС получи висок пост от умното и красиво протестърско правителство. Ех мекеренцааа. Само Адамова удари на камък.

259

Надежда

преди 9 години

Честно казано никога не чета статиите докрай, но тази я прочетох втори път. Разбрах, че тези хора първи са се регистрирали (като на състезание) и единственият им проблем е да победят бсп (други проблеми нямат). Не става много ясно за какво се състезават, освен пак да вземат властта. Но както някой вече го каза, надявам се хората да не се излъжат втори път да им я дадат.

258

Анонимен

преди 9 години

Трябва един хубав народен съд за всички ГЕРБерасти

257

пророк

преди 9 години

Цветанов отдавна трябваше да е в затвора,а не да внася документите на герб! Но партията трябва да се провали тотално и всички ще видят това!

256

Анонимен

преди 9 години

И кога ги направихте тези номинации за водачи?Аз съм член на ГЕРБ от учредяването на сдружение,а мен никой за нещо не ме е питал.Изразявайте се по-точно-наредихте водачите на листи.

255

Анонимен

преди 9 години

Петка и Чапай отворили магазин ,Петка застанал на щанда а Чапай постоянно влизал и излизал в магазина забелязал това Петка го попитал какви ги върши как какви рекъл Чапай правя навалица пред магазина

254

до 269

преди 9 години

БСП - Без Съмнение Продажници. Да те коригирам, просто. Виждам, допускаш смислови недоразумения и оксиморони като "БСП" и "Патриоти" в едно изречение.

253

Анонимен

преди 9 години

Един осъден престъпник е лицето на ГЕРБ!

252

Анонимен

преди 9 години

То бива мерак за власт, ама чак и да не спиш няколко денонощия, за да се редиш на несъществуваща опашка.....Цирк!

251

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ тръгнаха за вота, пожелаха си първа загуба от Миков

250

Анонимен

преди 9 години

еиии я всеки да стане и да иде до прозореца..КАКВО ВИЖДАТЕ?? докато само си плямпате живота ви си замина в тая мизерия и в тая скапана държава,ктб и всички уж организации,минали и бъдещи управници Трябва да ги натискаме за едни европейски,ЧОВЕШКИ закони,за нас,за ТЕБ,ЗА МЕН

249

Анонимен

преди 9 години

Като спечелят изборите(евентуално, ако ги спечелят) и започнат пак с вдигане на цените на тока, храните, топлото......, ще бъдат изгонени от хората с камъни и този път високото кръвно няма да спаси никого!

248

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Боко,ако целта ви на...изборите е,да си го...мерите с Бесепето,таковам ти и партията и...изборите.Нищо не става от вас...политиканите и за това народът не ходи да...гласува.

247

Анонимен

преди 9 години

Цоко и Боко-лицето на мафията.Още не са дошли на власт и вече си върнаха компрометираните кадри-започва се с Ваньо Танов.Ще продължат с Фидосова-главната героиня в тефтерчето на Златанов .Какво пишеше там?-а да,ИФ-ЦЦ-ББ.И още-този да се удари,на онзи да се помогне.НАРОДЕ,ОЩЕ ЛИ ИМ ВЯРВАШ?????

246

Анонимен

преди 9 години

СКЕЛЕТИТЕ ОТ ГАРДЕРОБА ПРОГОВОРИХА!!!!!!!!!!!!

245

дупе американско

преди 9 години

ГЕРБ - Гладни Еничари Разсипват България. .БСП - " Без Съмнение Патриоти" .ДПС - Далавери. При Съюз. .ББЦ - Бат Бойко Царува. .Р Б - Разрушили България. . ЗА КОГО. ОТ ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ???

244

Анонимен

преди 9 години

А ние си пожелаваме повече разум в българския народ за да не допусне отново мафията ГЕРБ на власт.

243

ХА ХА ХА

преди 9 години

Плямпането на червените папагали да започне,... сега! :)