6

Fan

преди 10 години

С една дума - пари няма и т.нар държавна гаранция за влоговете до 196000 лв е фалшива!А иначе все се равняваме по Европейското законодателство и когато от ЕК ни кажат, че е недопустимо вложителите да бъдат лишавани от парите си за толкова дълъг период (6 месеца, с тенденция за постоянно удължаване!), вместо да им се изплати ДЪРЖАВНО гарантираните 196х лв, политиците разбира се се обясняват че нямало видите ли как това да се случи...Вие знаете ли за банка, затворена за >6 месеца...дали оцелява?

5

a

преди 10 години

Както се казва лъжат мамят и въшки въдят около себе си. Това е банка бе хора кого лъжете. В 5 часа на всеки работен ден има салдо . В края на всеки месец също. Във всеки един момент състоянието на банката е ясно. ако някой е крал това може да се разбере за няколко дена. Ако нещата са забатачени до такава степен както казват. Последни са виновни служителите на банката. Всички от БНБ са за затвора. Преди да се умува за банката.

4

23:59 - БУНТ в БНБ

преди 10 години

Тази вечер обсада на БНБ в 12 полунощ. Защо няма една статия за стачката, която става в този момент пред БНБ.Бият хората. Стачкуваме, защото от Брюксел дигнаха ръце от нашите депутати.Тази вечер ще слагат пак преградите, този път пред БНБ."Според еврочиновниците българските власти вече надвишават правото си да отлагат решаването на въпроса. Те припомнят върховенството на европейското право, което изисква изплащането да започне 20 дни, след като банката видимо е изпаднала в несъстоятелност.

3

Jecky

преди 10 години

Shte sloja edin + na komentara otdolu i otivam da lyubq 16 godishna mruvchica. Dnes skloni da dade drugata dupka, dobre che zavardih 4 000 za bmw-to ;) Ni polqnite ni decata si zavardihte, a taq razrabotenata.. osven da q praq servitiorka posle pri mene..

2

Анонимен

преди 10 години

крадците не могат да върнат частично парите, щото им трябват

1

финансист

преди 10 години

След т.н. управление на БСП-ДПС-Атака-ДС-КГБ , който и да дойде на власт ще е като херувимче спрямо престъпниците и крадци на Банки от БСП и ДПС. Тези партии трябва да изчезнат от политическия живот на България иначе Държавата се закрива. В учебниците по история бъдещите поколения ше изучават как само за една година БСП и ДПС фалираха цяла Държава.ф