63

Анонимен

преди 9 години

Ей, голтаци, щом един ток не можете да си платите, що за хора сте. Какво остава за останалите неща - дали сте завели жените и децата си на почивка, дали сте ги завели на ресторант ?Жалки бедняци ! С такива като вас не се прави европейска държава. Или чакате да дойде поредният гуру и да ви увеличи заплатите - ей така, да вземе пари от небето и да ви ги увеличи. Парите не се дават, а се изкарват. Който няма акъл да ги изкарва - плаче по форумите. Това сте вие, жалки същества.

62

Анонимен

преди 9 години

Аз пък съм си много добре - при 1600 лв заплата не ме притесняват особено сметки за ток от 80лв през лятото и 160 лв през зимата. Мисля, че е нормално. Вместо да мрънката по форумите, работоте и изкарвайте пари за да можете да си плащате сметките. Тогава ще живеете нормално и ще сте щастливи, а няма да се превръщате в едни жалки комплексирани мишки пред мониторите, които само завиждат на всеки и оплюват всичко.

61

Нако

преди 9 години

От София съм и ми е що годе добра заплатката,но ПОЛОВИН средна заплата за ток,парно и вода?Май ще емигрирам със семейството си сина е първолак няма кво да си губим времето тук.. ще оставя майка си да се грижи за бабата и след години при добра оферта си продавам къщата на някой чужденец.Явно за това се борят тези в парламента - да обезлюдят БЪЛГАРИЯ.

60

Анонимен

преди 9 години

ne mi pyka parvo tria da se ynishtojat podstanciite i energodryjestvata sveshti ima na magazina i shte bade goliamo spokoistvie i romantichni vercheri na sveshti...

59

Анонимен

преди 9 години

Долу тока, да живее Кюмуро. Кой не иска Кюмуро, да ми се грее на ... уро !

58

Анонимен

преди 9 години

Никакъв ток за ***. Да си се греят на газ от Патока.

57

Анонимен

преди 9 години

Роби, хем сте бедни като църковни мишки, хем искате да се греете на ток. Токът е лукс и стока само за богатите, за тези, които има пари да си го платят. Който няма, ще гледа през витрината и ще се облизва. Така е при капитализма. Комунизмът ви свърши отдавна. Ако не ви харесва, ходете да си изкопате Тодор Живков.

56

Абракадабри

преди 9 години

Какво стана с излишният ток.Къде е складиран.Взети ли са мерки да не почне да гние и да се разлага.Ами този ,,данък Слънце на кой Слънца се плаща.Поне ги обявете за да видите дали няма набързо да слънчасат , макар и да са анонимни и да се крият в офшорните зони.И от това че хората намаляват консумацията не следва режим на тока , а ще последва разпадане на системата от пренапрежения.За смях я направихте тази страна , заради алчността , грабежа и липсата на основно образование.

55

до 65

преди 9 години

Забрана за ГЕРБ, защото те щом дойдат на власт, първото нещо е да вдигнат цената на тока. За 3 години го вдигнаха 4 пъти - общо с 68 %. БСП го намалиха веднъж с 5% и след това го увеличиха с 2%.

54

до 68

преди 9 години

Пропуснал си да уточниш, че Прокопиев, всъщност е представляван от машата си Плевнелиев, а Цветелинка - от машата си Борисов.Иначе съм съгласен с написаното от теб.

53

Боев,

преди 9 години

да не се лъжем, не сме в Северна Корея-ще ти пусна ток по топките!

52

Анонимен

преди 9 години

Ние нямаме достойни конституционни съдии. Тази такса не трябва да бъде премахната. Много от притежателите на ВЕИ-та са ползвали европейски пари, а това не се отчита. Все едно са теглили кредити. Още повече не са спазени изискванията на пазара. Токът им неправомерно се изкупува преференциално, което и го и оскъпява. Също така ВЕИ-та са повече от определеното. Отново на протест и искания за връщане на тази такса. Няма да храниме мошеници. Стига ни е цицала ВЕИ-мафията на Прокопиев и Цветелинка!!!

51

финансист

преди 9 години

След т.н. управление на БСП-ДПС-Атака-ДС-КГБ , който и да дойде на власт ще е като херувимче спрямо престъпниците и крадци на Банки от БСП и ДПС. Тези партии трябва да изчезнат от политическия живот на България иначе Държавата се закрива. В учебниците по история бъдещите поколения ше изучават как само за една година БСП и ДПС фалираха цяла Държава.

50

до 59и60

преди 9 години

Кво си слагаш плюсчета бе миз...ник)))

49

Анонимен

преди 9 години

Кво са ви виновни хората в ЧЕЗ, ами те са си обикновени работници българи. Преди ЧЕЗ работеха в Енергото, след ЧЕЗ пак ще работят, който поеме електроснабдяването.Само лаете по форумите без да сте наясно с най-елементарни неща.

48

Анонимен

преди 9 години

Ами който не му харесва да се откаже от тока. За разлика от парното, токът не е задължителен и ако не искаш може да не го ползваш. Какво само ревете.

47

до 54 от 50

преди 9 години

Става въпрос за мафията на държавна служба ДЕКВР,НЗОК,ПРЕЗИДЕНТ,ПОЛИТИЦИ,ОБЩИНАРИ,ДЪР.АГЕНЦИИ,СЪД и т.н-те са МАФИЯТА в БГ!

46

Анонимен

преди 9 години

Трябва да се избият парите за протестърите!!!

45

ъъ

преди 9 години

КАто не ви харесва емигрирайте в сахара, парното е евтино. Тук Идва миниледников период и това е 30% сигурно ще бъде като онзи през 1650-1700 година. Ако живеете по насевер всичко ще гори газ и ток до дупка на 200%. Кво се оплаквате сега е супер топла зимата. по 30лв с климатик и си екстра.

44

Анонимен

преди 9 години

до 54Соросоидна безмозъчна амебо!ДКЕВР ,по чия молба го вдига ?????????Ей много са *** еничарите или нас се опитват да ни облъчват!!!!!