20

Дочуто

преди 9 години

Разговарят Бойко и Росен:Росен: - Хич ама, не ми аресва, че спиш с жена ми.Бойко: - Бряяя, вий кво семейство сте бре: Единия вика убаво ми е, другия - не ми е убаво?

19

Хан Бойчо Трети

преди 9 години

Време е да почне строежа на Терминал 3. Кандидати да емигрират ще са много.Бойко Великолепни се завръща!

18

Rierre Lotti

преди 9 години

Честито на всички бедни граждани на РБ. Още 25 години криза,мизерия,мутри и чалга.

17

раит

преди 9 години

До АА АЗ СЕ ПИТАМ бОЙКО И ТОЯ КОМУНИСТ роско КОЛКО ЩЕ ИСКАРАТ ТЕ А?дАЛИ ЩЕ МОГАТ КОЛКОТО орешарски аз мисля ,че-не а?

16

раит

преди 9 години

До Анонименнали искахте Орешарски да се махне ,ходехте 1 година на протести а?Сега ви чака голямия *** като дойде ГЕРБ И МУТРАТА НА ВЛАСТ ТОГАВА ЩЕ ПИТАТЕ ЗА ОРЕШАРСКИ КЪДЕ Е?

15

Иван Шишман

преди 9 години

гербераст до гербераст,мила моя майно льо,*** до ***....Загробихте България окончателно,***.....цата ви!!!!

14

А

преди 9 години

Браво на президента, единственият свестен политик на ръководна длъжност в последната 1 година! Гледам червените тролчета недоволстват, но не знам дали са разбрали, че копейките са на привършване и скоро ще бъдат уволнени. Тогава какво ще правят?

13

Ганьо некадърника

преди 9 години

КАК СЕ РАДВАТ ГРЕШНИТЕ ДУШИЧКИ!МНОГО ПАРА ЩЕ ПАДА ПАК ОТ НЕБЕТО.

12

111111

преди 9 години

НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ИМА ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ ЧЕ ДАНО ДОЙДЕ ПРЕЗИДЕНТ НА ЦЯЛА Б-Я А НЕ НА ГЕРБ..............

11

НОВИНА!

преди 9 години

Думичката "ешЕлон" се пише с буквичката "Е"!.............................

10

бб и сие

преди 9 години

До Анонимен 5Колега, много сте прав. И на мен често ми прави впечатление, че има зли хора, които не казват нищо по същество, а обиждат другите. За съжаление това е нивото на бб и сие.

9

Анонимен

преди 9 години

И какво стана.Президента на ГЕРБ,назначи за премиер изключения от БСП,а той назначи зам.министри гербаджии и лапачи,наречени протестъри.И това се нарича служебно правителство.

8

Анонимен

преди 9 години

Всички толкова много са направили за страната че тя пропада.

7

Монархист

преди 9 години

Много мазни усмивчици! Много!

6

Анонимен

преди 9 години

Червеното грозде е кисело :)

5

адв. Менко

преди 9 години

Няма смисъл за 63-76 дни да бъдат настанявани тези които опикаха и *** зелените площи и жълтите павета. Това не е правителство. Това е някаква подложка с която се запълва времето до идването на редовните министри. Всички с голяма радост очакваме завръщането на марщал Будю-Мазния Бостанджия, докторът на всички науки. На него времето му е до Нова година, когато ще започнем на чисто и ще потръгне някак си живота. Нека оставим двукопитните да гласуват за известния полиглот от с. Хераково.

4

Анонимен

преди 9 години

Тоя под имената "политилог", "социолог", "прокурор-персионер", "историк-анализатор" и пр. тъпизми е герберастки ***, цвъкащ едно и също под всички статии. Не заработи ли достатъчно, бе момче????

3

прокурор-пенсионер

преди 9 години

Другари, голяма мъка ви налегна. Свърши вашето крадене и простотия. Сега идва ред на млади и образовани хора в управлението. Разбирам, че не можете да спите, но ще ви бъде осигурен дълбок сън в централния затвор. Този път няма да има прошка.

2

политолог

преди 9 години

След т.н. управление на БСП-ДПС-Атака-ДС-КГБ , който и да дойде на власт ще е като херувимче спрямо престъпниците и крадци на Банки от БСП и ДПС. Тези партии трябва да изчезнат от политическия живот на България иначе Държавата се закрива. В учебниците по история бъдещите поколения ше изучават как само за една година БСП и ДПС фалираха цяла Държава.

1

Made in BeGeto

преди 9 години

ХА-ХА-ХА!