57

Симона

преди 9 години

Тъй като явно на никой друг не може да се има доверие, че ще изпълни предписанията на Бойко, то Близнашки ще трябва сам да се заеме

56

Радо

преди 9 години

Всеки разумен човек би отказал да бъде част от това марионетно служебно правителство

55

хора се палят

преди 9 години

Хората ги бъхтят. Всички пред БНБ. Слагат загражденията тази вечер. Стачка.

54

Защо няма статия

преди 9 години

Защо няма една статия за стачката, която става в този момент пред БНБ.Бият хората. Стачкуваме, защото от Брюксел дигнаха ръце от нашите депутати.Тази вечер ще слагат пак преградите, този път пред БНБ."Според еврочиновниците българските власти вече надвишават правото си да отлагат решаването на въпроса. Те припомнят върховенството на европейското право, което изисква изплащането да започне 20 дни, след като банката видимо е изпаднала в несъстоятелност."

53

DreamTheater

преди 9 години

Много елементарни,неграмотни тролчета има в този "форум"!Др.Кутев да се стегне и да намери по-читави такива.Че вместо реклама му нанасят вреди.Поне средно образование да имат и някакви начални познания по български език.

52

Анонимен

преди 9 години

И в мен убеждението ,че социологическите проучвания са с цел подготовка на електората да повярва на фалшифицирани избори.Та той и Радан Кънев спомена за взаимна уговорка между партиите за спечелване победата на Герб и раздаване на парчета от баницата.Но може би подобна политическа игра е по-добра,от оная за купуването на гласове.Честни избори поне в обозримото бъдеще ще видим през крив макарон.Но дори и те не са гаранция за добро управление на победителите.

51

Анонимен

преди 9 години

Голям залък ***, голяма дума не казвай!

50

Анонимен

преди 9 години

А ДАНО, АМА НАДАЛИ

49

аман професоре,

преди 9 години

само не с 4гражданското общество",видяхме го.Рипаха,рипаха,сега рупат,ли рупат.

48

se

преди 9 години

Най важното на този кабинет е да убеди българите , че гласуването за Герберите е пагубно за народа и неговото оцеляване!!!! Глас народен трябва да е за всеки друг но не за ГЕРБ! Ако гласуващия проумее то страната ще тръгне по нов път на успех и развитие! Никога повече рибари не трябва да се допускат до властта !!!

47

до 52

преди 9 години

Алоо, България е нелигитимен член на ЕС и Нато, защото бяхме приети БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, което нарушава конституцията на страната и Лисабонския договор за присъединяване, БЕЗСПОРЕН ФАКТ. Така, че забрави за върховенството на еврейското европейско законодателство в България. На практика България не е член на ЕС и Нато, даже и по европейското фашистко законодателство. България трябва и яе напусне робската организация ЕС още тази година, само трябва да го обяви и толкова.

46

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС, НДСВ, ДСБ, РБ и други, са антибългарски проционистки партии, които работят за унищожаване на България. След изборите на есен, ако властта не се вземе от патриотичните български партии, очаквайте Украйна номер 2 и тогава ще бъде унищожена политико-олигархичната мафия, слуга на триполовите евроатлантически психопати, фашисти от САЩ и ЕС. 65 процента от българите на евроизборите не гласуваха и казаха НЕ, на еврогейската фашистка ***. ДОЛУ САЩ, ДОЛУ ЕС, ДОЛУ ФАШИЗМА! АНАТЕМА!

45

Анонимен

преди 9 години

Брюксел,само Брюксел ще оправи нещата.Задава се международен съд,а после и народен съд срещу бг.политици.Хората стачкуват пред БНБ,раково болни със сметки в КТБ умират,хора се палят от глад,фирми фалират.От Брюксел почват мащабно дело срещу бг.политици.Никоя медия не казва нищо.Защо?"Според еврочиновниците българските власти вече надвишават правото си да отлагат решаването на въпроса. Те припомнят върховенството на европейското право, което изисква изплащането да започне 20 дни, след като банката видимо е изпаднала в несъстоятелност."

44

днес бг крие инфо

преди 9 години

Защо днес.бг крие информация от Брюксел.Провеее се закрито заседание.Очакват се осъдителни и бързи процеси срещи бг. политици.Цитат :"Според еврочиновниците българските власти вече надвишават правото си да отлагат решаването на въпроса. Те припомнят върховенството на европейското право, което изисква изплащането да започне 20 дни, след като банката видимо е изпаднала в несъстоятелност."

43

Брюксел готви мерки

преди 9 години

Днес в Брюксел се проведе закрита среща.Започват дела срещу управляващи бълг. политици.Причината е превишаване на правата си."Според еврочиновниците българските власти вече надвишават правото си да отлагат решаването на въпроса. Те припомнят върховенството на европейското право, което изисква изплащането да започне 20 дни, след като банката видимо е изпаднала в несъстоятелност."

42

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ ГРОБ ГРАБ ако се върнат на власт, народа ще ги изгони пак с камъни.

41

В Брюксел почват

преди 9 години

Затова пък допуснахте Пеевски да открадне 3.5 милярда лева.И още,скоро на бълг. политици ще пъдат подведени под отговорност за превишаване на своите права.Този пъд съдията ще е неподкупен и няма да е българин.Ето и цитат от закрита среща днес."Според еврочиновниците българските власти вече надвишават правото си да отлагат решаването на въпроса. Те припомнят върховенството на европейското право, което изисква изплащането да започне 20 дни, след като банката видимо е изпаднала в несъстоятелност.

40

уплашен

преди 9 години

Ей драскачи - и жилищата ще ви вземат!Вие гласувайте и вервайте!Ран-Ът не е майтап работа!

39

Анонимен

преди 9 години

До Анонименако боко беше кадърен нямаше хората да се заливат с бензин............

38

българин

преди 9 години

До BG чумата на ЕвропаЗащо обиждаш собствената си Родина? Това, че във всяко стадо има *** и допускаме тя да властва не означава че Родината ни е чума!!!!