12

набабавифърчилото

преди 10 години

няма сура няма мура,питайте бабите и дядивците си,това е нормално за българия..

11

Анонимен

преди 10 години

Кремълският фашист ни отмъщава за спрените енергийни проекти.

10

Анонимен

преди 10 години

Българи, имаме право да знаем причината за бедствията, които ни унищожават. Пишете в гугъл СУРА и четете.Не слушайте пропагандата на путински *** копейкаджии за ХААРП и т.н.Въпросният ХААРП е твърде слаб и твърде далеч.

9

Анонимен

преди 10 години

50 години? Толкова много? Как ще ги изтърпи светът толкова тези ***?

8

Анонимен

преди 10 години

Другари, лъжат учените като дърта *** с брада! Полюсите сменят местата си, ледените шапки се топят активно, Световният океан се надига и идва ПОТОПА! Почвайте да се каете, докле е време и купувайте водолазна техника!

7

Анонимен

преди 10 години

ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ВСЕКИ Е НАЯСНО ВЕЧЕ КОЕ Е ПРИЧИНАТА ЗА ТЕЗИ КЛИМАТИЧНИ АНОМАЛИИ В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ,ТО ПРОДЪЛЖАВАТ УПРАВНИЦИ И ПОРЪЧКОВИ МЕДИИ ДА СИ МЪЛЧАТ ПО ТОЗИ ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ ,А ПРОБЛЕМА Е КЕМТРЕЙЛЪС-САМОЛЕТИТЕ КОИТО ВСЕКИ ВЕЧЕ Е ВИЖДАЛ ДЕТО ПРЪСКАТ И ОСТАВЯТ СЛЕДИТЕ В НЕБЕТО НАД БЪЛГАРИЯ.ОНЗИ ДЕН НАД ПЛОВДИВ ДЕНЯТ ЗАПОЧНА СЪС СЛЪНЧЕВО ВРЕМЕ,НО КЪМ 11 ЧАСА ЗАПОЧНАХА ДА ПРЕЛИТАТ САМОЛЕТИТЕ СЪС СЛЕДИТЕ И ДО 2 ЧАСА ОТ СЛЪНЧЕВОТО ВРЕМЕ НЯМАШЕ И ПОМЕН И ЗАВАЛЯ КАТО ИЗ ВЕДРО

6

Анонимен

преди 10 години

Внимание, СУРА.Путинското климатично оръжие отмъщава на България за стремежа за независимост.

5

Анонимен

преди 10 години

България става пустиня като Нубия.

4

АНТИ

преди 10 години

Един от най-страдащите е зимният туризъм.Сезонът за каране на ски ще бъде скъсен, прогнозира вестникът.А за удължаване съответно на летния туризъм-нито дума!Нали според другарката Бокова щяхме да развиваме културно-исторически, сватбен, винен, селски, поклоннически туризъм!ЮНЕСКО давал пари, а къде отиват те?Това лято има супер слаб сезон, заради алчността на бай *** мутра хотелиер!

3

Анонимен

преди 10 години

До 2050 г. българи няма да има на тази територия, така че... А пък този литератор Василев, който прогнозира, че истинска дясна партия щяло да има след 50 г. завалията, явно живее напълно извън времето и пространството.

2

приятел

преди 10 години

Няма значение кое е вярното. Важното е приспособимостта на тялото и по-точно силна имунна система.

1

Анонимен

преди 10 години

а пък периодите на суша ще се редуват с периоди на наводнения....голямо прозрение-голямо чудо....и колко години отне на "учените" да стигнат до това велико умозаключение