154

шефа на работниците

преди 9 години

До Анонимен 234Ами на газ се "топлят" ТЕЦ-овете :) На газ се топлят и много предприятия. Например аз където работя, отоплението на всички цехове е на газ. Зимата означава, че ще е ужас и то не само за работниците, а и за машините, които нали се сещаш като всяка машина, не трябва да замръзва. Че там и обикновени и дестилирани води. Познай каква беля става при замръзнал тръбопровод. на практика това може да означава излизане от строя на цял завод. и защо? Защото няма газчица.

153

Анонимен

преди 9 години

До бат ЗдравкоАми хубаво.Сега България остава на 100% на студено и без газ.В каменната ера.3ащото ще ни топли братската дружба с великия краварски народ.-----------че кой в българия се топли на газ?

152

сд

преди 9 години

Защо държавата не обяви фалит и да се свърши то очевидно сме фалирали,пък и вече трудно може да се каже изобщо има ли такова нещо като държава всичко е пред фалит институциите не работят,една държавна институция не работи както трябва

151

бат Здравко

преди 9 години

Ами хубаво.Сега България остава на 100% на студено и без газ.В каменната ера.3ащото ще ни топли братската дружба с великия краварски народ.

150

Кирил

преди 9 години

Ако ***, които произвеждат българите са неконкурентноспособни - да фалират!!!!!!! Къде е драмата тук?????

149

Анонимен

преди 9 години

АААААКЪДЕ БЯХТЕ КОГАТО ЕС НАЛАГАШЕ САНКЦИИ ????????????????????

148

vesko02

преди 9 години

Ако политиците ни са загрижени за нашата икономика,нямаше толкова да се натискат да плащаме на Русия най скъпия газ в света.

147

.

преди 9 години

Нека сега политиците, които подкрепят присъединяването ни към решението за налагане на санкциите на Русия ги обезщетят, защото те са виновни. Не представяйте тъй едностнарчиво новините и не бъдете така лакейски насочени да ближете подметките на НАТО и ЕС, "журналисти", карате хората да се отвръщат от четенето и слушането на нашите купени новини и все по- често да пускат чужди телевизии да четат чужди медии. Вашето е едно и също по Бай Тошово време и сега, само дето господарят ви е сменен. Роби.

146

vesko02

преди 9 години

До bbgТака наречените "стари "членки формират близо 95% от приходите в бюджета на ЕС.

145

bbg

преди 9 години

Някой може ли да ми каже защо нашата селскостопанска продукция е субсидирана в пъти по-малко от тази на Франция, Гърция Дания, Италия и.т.н. "сатри" членки, които са много по-добре от нас но с по-големи субсидии? И ако това не несправедливо и подло здраве му кажи.ж

144

Монархист

преди 9 години

до 219Качественото и на добра цена няма да го намериш в големите търговски вериги (макар да има изключения), а по малките квартални пазарчета и селата. Тогава ще си сигурен, че ядеш нещо наистина качествено и хубаво за нормални пари.

143

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКъм момента пилешкото в Русия струва с 10% повече, свинското - с 18%.---------само така____Прав си. Тъкмо ще харчат по-малко кинти в БГ. Да ги дават за храна.

142

ХИ-ХИ-ХИ

преди 9 години

До Ха,ха,хаааа....: ЗНАЕ БЕ ,ЗНАЕМ БЕ , ВИЕ СТЕ ОТ ГОЛЯМОТО ДОБРУТРО ,ВИЕ СТЕ ОТ ОНИЯ ,ДЕТО С ДВАТА СИ ПРЪСТА РАЗСИПАХТЕ И ЛИКВИДИРАХТЕ БЪЛГАРИЯ ! ВИЕ СТЕ ОТ ШАЙКИТЕ НА ЖЕЛЕВ,АЛ. ЙОРДАНОВ , КОСТОВ ,ФИЛИП ЧОВЕКОЯДЕЦА И ОЩЕ ДЕСЕТИНА МОМЦИ И МОМИ ,ДЕТО СЕГА СЕ ПИШАТ РЕФОРМАТОРИ ! ВИЕ ЯДЕТЕ САМО ЗАПАДНИ МЕСА ОТ ЩАСТЛИВИ ЖИВОТНИ И ДОМАТИ ОТ ТУРЦИЯ-РОДНОТО ПРОИЗВОДСТВО ГО ЗАИБАХТЕ ОЩЕ СЛЕД 1989 Г.

141

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКъм момента пилешкото в Русия струва с 10% повече, свинското - с 18%.---------само така

140

krass

преди 9 години

аз купувам само това което е хубаво, качествено и да е на добра цена. за съжаление такова нещо още не съм видял произведено в българия. всичките стоки са по лоши от качествените западни, и са на по високи цени!! така че единственият шанс за българските производители е да се научат да произвеждат качествени стоки на добри цени. всичко друго е популизъм. ясно ли е на ***?

139

Ха,ха,хаааа....

преди 9 години

Аз и Чичо , немаме договори с Русия, а и не ни требат...!!!Да му мисли нашия "Другар-Партиен секретар"--сега "ЧЕРВЕН КАПИТАЛИСТ"!

138

1878

преди 9 години

Не възможни, ами 100% са сигурни фалитите и те ще са заслужени ,защото всеки търговец не си гледа интереса, ами гъзолизничи разни прости политици-мекерета.Лично аз ще се радвам да са повече такива фирми-не го оценяйте като антибългарщина, а като заслужено наказание.

137

Панталеев

преди 9 години

Да го пампуркат Руснаците

136

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен209 Виждам, че добре си запознат с СТО. Я ми кажи (аз съм бос просто по този въпрос) какво е общото между СТО и ООН? До колкото съм чувал санкцийте в рамките на СТО се приемат от ООН. Чувал ли си за това или само така да си на приказка?

135

Пешо

преди 9 години

До Анонимен 211 ....Какви комунизЪми те тресат теб бре промито мозъче???? Прекалено много лозунги четеш!...спри се малко....