34

Анонимен

преди 9 години

Достатъчно е човек да прочете коментарите под някоя новина за успех на българин, за да му стане ясно защо като народ и държава сме на тоя хал - бедни, нещастни, мизерници...

33

за 44

преди 9 години

Поста ти е пълно противоречие! Нацията си е в ред, не й вменявай сатанински черти, и се радваме на успехите на Гришо! Просто сайта е турски, за тези, които не знаят този "дребен" факт, и не знам скоро да си е сменял собственика!

32

Анонимен

преди 9 години

До Сократиства са глупости за образованието и 5тия клас, не вярвай на всички жълтини по нета. няма нито един цитиран източник, справка в министерство, община и т.н.

31

Браво Гришо

преди 9 години

Германия спечели с късметлийски гол на световното, понякога трябва и късмет, както 1994 с нашите национали. Но първо трябва да си много добър. Кой от вас мрънкалници е в топ 8 на своята професия? Аз не съм и свалям шапка на Гришо че е. Браво!

30

Сократис

преди 9 години

Вчера четох за това момче,че има завършен само 5 клас и не мога да повярвам,че хора които нямат задължителното основно образование (да не говорим за средно и нагоре),представят България пред Света...Ще каже някой,че образованието не прави таланта и това е така ако Григор си играеше тенис само за удоволствие,но един неук и необразован субект да представя страната ни е срамно за България.И още един незначителен въпрос-след като няма основно образовани Григор с какъв документ шофира автомобила си?!

29

Анонимен

преди 9 години

Няма толкова злобна, ГАДНА нация като българина, искрено се надявам да е такава само по форумите. Как не ви е срам, няколко българи да постигнат успех със СОБСТВЕНИ сили и средства и да бъдат оплюти като анатема. Как може бееее..... Успех Гришо!!!

28

До № 38

преди 9 години

Не виждам някой да твърди, че Григор е най-великия тенисист за всички времена. Но определено е най-добрия БЪЛГАРСКИ тенисит за всички времена, и вместо да хетиш, наведи глава от уважение поне.

27

до разбирач

преди 9 години

Ами ти, разбирач, N 38, на неговата възраст какво си постигнал?! Я кажи, похвали се... Нещо, аналогично на Голям турнир, на Шлем, независимо в коя област... ***.

26

разбирач

преди 9 години

Реално погледнато, това беше пълен късмет, не разбирам защо сте зинали в телешки възторг. Той просто е един добър тенисист и нищо повече. Кога ще вземе голям турнир? Кога ще вземе Шлем? На неговата възраст Надал и Федерер са с по няколко Шлема, а Гришу какво има - няколко победи в гладни турнирчета като Квинс и Букурещ

25

Х

преди 9 години

Евала!!!

24

Анонимен

преди 9 години

Много ми е кеф да си седя в Торонто и да гледам Гришо как ги помила. Става ми едно хубаво и уютно на душата. Напред, българино.

23

Анонимен

преди 9 години

Желая му успех, надявам се и всички българи!

22

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Аз не съм виждал до...сега,босффорски сапунки с главен...герой тенисист.Турчин...тенисист,все едно...*** -скиор.

21

фамозно

преди 9 години

Тоа българин ли е сега, къв е?! Щото повечето Българейци са да психото, тоа май е избегал?!

20

monk

преди 9 години

Go Sharapov, go !

19

Cleo

преди 9 години

Аскускуту *** Гришу *** няма да може и един гейм да вземе срещу Крал Цонга. НЕ!

18

Анонимен

преди 9 години

Т'ва турчин-тенисист ми бие на гибон- професор!

17

Анонимен

преди 9 години

До 26Викаш турци като теб няма как да разбират от тенис, като ви няма на белия свят в тениса вас туците, нали?

16

мунчо

преди 9 години

Бай *** и от тенис взе да отбира..

15

До 21

преди 9 години

За*би брато ....това са някакви индивиди злобни и завистливи , кой зависещ от майка си кой от баща си ......затлъстели задръстени пубери без никаква мотивация за спорт и дори живот .....такива дето застават пред компютъра с 2 литра кока кола и всевъзможни "диабетични бомби" този начин на живот отблъсква и женската аудитория около тях и след като с години (или хич) не са правили секс , стават още по злобни и губят разсъдък и ясна преценка за реалността ! Тези са ОТ "ЛОШИЯ МАТЕРИАЛ" хах