34

сс

преди 9 години

Реформи? Какви реформи, в България реформи не се правят от 2001 година, с изключение на реформите за далавера.

33

ГОРЧИВАТА ИСТИНА

преди 9 години

ДО ГОСТДА, СВОБОДНИ СМЕ ДА ГОВОРИМ КАКВОТО НИ ПАДНЕ И КАКВО ОТ ТОВА, ДА СМЕ БЕЗ РАБОТА И БЕЗ СМИСЪЛ НА ЖИВОТА, ДА НИ ЛЪЖАТ И МАНИПУЛИРАТ,ДА НИ ГРАБЯТ МУТРИ,АМЕРИКАНЦИ, "ЕВРОПЕЙЦИ".ГОВОРЯ ЗА ОНЕЗИ 90% ОТ БЪЛГАРИТЕ,КОИТО СА ВСЪЩНОСТ НАРОДА. ДА СМЕ НЕОБРАЗОВАНИ, БЕЗПРОСВЕТНИ И ВСЯКАКВИ КРАДЛИВЦИ ВКЛ. И Т.НАР.ПРЕЗИДЕНТ ПЛЕВНЕЛИЕВ,НА КОЙТО ДА МУ ОТКРИЯТ ПРОЦЕДУРА ПО ИМПИЙЧМЪНТ ЗА ОТКРИТИЯ ОПИТ ПОД ДИКТАТА НА МУТРАТА ДА ОТКРАДНАТ 3,5 МИЛИАРДА ОТ ПАРИТЕ НА НАРОДА.ТОВА Е БЪЛГАРСКАТА /НЕ/СВОБОДА

32

Анонимен

преди 9 години

Рубриката КОМЕНТАРИ към този сайт трябва да се закрие.Защото с всеки изминал ден все по-ярко лъсва неграмотността, глупостта и простащината на българското население. ДА НЕ СЕ ИЗЛАГАМЕ ПОВЕЧЕ!

31

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

До политологИ ГЕРБ, и ГЕРБ ! Те са в тайна коалиция с ДПС отдавна. Кафеварката за ТУРСКО кафе на Бойко работи ... :)Тъкми се следизборна коалиция БОСТАН (БОйко+меСТАН) !

30

Анонимен

преди 9 години

Явно съвсем сме претръпнали щом дори не протестираме срещу назначаването на такава мазна корумпирана и алкохолизирана мутра начело на държавата.

29

остин

преди 9 години

До Дежурен Атакиста пиите си хапчетата бе ненормалници..........

28

гост

преди 9 години

До ЗА КАКВО ГОВОРИМКога ще спрете с тези опорни точки --кой бил комунист. Важното е какво правим през годините ,в които вече имаме свобода да бъдем други.

27

ГЕРБ+ДПС

преди 9 години

Другарят Мазнишки - изборът на ГЕРБ ! :)

26

Дежурен Атакист

преди 9 години

Атака - победа!

25

Пиар агент

преди 9 години

Червения *** вече се мята като риба на сухо. Чуди се каква глупост да напише , ама като не му се отдава и е неграмотен какво да го коментираш. Хайде червено *** пиши ама няма вече кой да ти плаща.

24

политолог

преди 9 години

Вече над 10 години неграмотни и необразовани хора от ДПС т.н. Български турци стопанисват язовири за да гледат риба. Тези *** нищо не ги интересува, само гледат печалбата, ако ще и цяла България да се удави. Накрая нека кажем на по младите , че БСП и Луканов създадоха противоконституционната партия ДПС , а и сега БСП и ДПС управляват т.е. крадат заедно.

23

социолог

преди 9 години

След Орешарски виден крадец на банки и първи приятел на В. Божков-черепа, който и да е ще е по достоен от Олигарски. Въобще , който и министър да дойде след предишните ще е ангел небесен в сравнение с престъпниците от БСП и ДПС . Проклятието на България е БСП и ДПС.

22

ЗА КАКВО ГОВОРИМ

преди 9 години

КОМСОМОЛЕЦ/ПЛЕВНЕЛИЕВ/ ДО КОМУНИСТА/БЛИЗНАШКИ, БОКО ТИКВАТА И ПР./КОМУНИСТ ДО КОМСОМОЛЕЦА И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА.КАК САМО СТАНАХА ДЕМОКРАТИ, ПРОТЕСТЪРИ И НОВИ ХОРА,КОИТО ЩЕ ПРОМЕНЯТ НЕЩО.СРАМ, СРАМ СРАМ И ПОЗОР.А МИНИСТЪРКАТА НА КУЛТУРАТА РУМЯНА КОЛАРОВА Е ВНУЧКА НА АКТИВНИ БОРЦИ И СТАНА СТУДЕНТКА В СУ С ПРЕДИМСТВО КАТО ТАКАВА ВНУЧКА.

21

Анонимен

преди 9 години

БЛИЗНАШКИ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ СОЦИАЛИСТ В БЪЛГАРИЯ. АЗ СЪМ СЛУШАЛА ИЗКАЗВАНИЯТА МУ В ПАРЛАМЕНТА И ТОЙ Е МНОГО ДОСТОЕН ЧОВЕК НО В ТАЗИ ПАРТИЯ СА СЕ СЪБРАЛИ САМО СРБРОЛЮБЦИ И ЛИПСВАТ ИДЕИ И ЛИПСВА НАРОДА.ТОВА Е НАЙ-ДЯСНАТА ПАРТИЯ -ХПАРТИЯТА НА МИЛИОНЕРИТЕ !

20

Прост

преди 9 години

До ДАНЧОТи не си в ред или неживееш в БГ. КОЕ И Е ЦВЕТУЩОТО НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД УПРАВЛЕНИЕТО НА ОРЕШАРСКИ?Кажи ми само едно, неискам повече. Защото нещата които не направи и които направи срещу БГ са доста.

19

Анонимен

преди 9 години

Кои са ключовите реформи?????От 25 години живеем само в реформи!!!!!Другите страни започват реформа и до 3 години я завършват!!!!У нас 25 години не стигат!!!Баси и народа!!!Не казвам политици,а народа,защото народа избира политиците и ги контролира!!!Мога само да адмирирам хората,които емигрират,защото с "ние които оставаме да се борим в България" не става нищо.Хората оставащи в България единствено си "живуркат" доколкото могат.Така известните "протести" се водят от подставени хора.

18

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Това, че Близнашки е политически хамер(леон и мазник като човек е факт.Тук обаче не е въпросът за личността на Близнашки. Въпросът е принципен !1 години викове и крясъци ОСТАВКА, за да махнат Орешарски и да сложат Близнашки ...Това някаква шизофрения ли е, господа *** ?Орешарски беше човек на десницата преди години. Близнашки е още топъл комунист. Преди няколко месеца са го изгонили от БСП.За какво става въпрос тогава ?

17

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Чакаме протестърите още довечера да излязат на протест. :)Нали бяха срещу комунистите ? Близнашки е бил член на БСП до преди няколко месеца. Оглавявал е софийската организация на БСП през 90-те, бил е член на Висшия партиен съвет и кандидат-депутат от БСП на последните избори ...Сега този комунист ли е или като лиже вече хамерикански *** не е комунист ?Чакаме Бойко Тиквата да каже нещо за комунистите ... :)И да си върне партийния билет, че от БСП го търсят. :)

16

до троловете:

преди 9 години

Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат......Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Петко Славейков

15

Анонимен

преди 9 години

Айде бе успокоите се. Още не е влезнал в длъжност и вие вече го ругаете. Вярно е че българина има правото да е по-добре и да иска да е по-добре, ама защо плюете без още да сте видели правението му. о така никога няма да намерим сносен политик, ако ругаем всеки преди да е влезнал в длъжност и сме черногледи. Не съм много по политиката, така че не знам какви ги е вършил преди това Близнашки, но смятам че като избран има правото на шанс поне да покаже управлението си. След това може да се критикува