22

вако

преди 9 години

всичко е договорено, върви си по план, ние анализираме, пенявиме се, чувстваме... а те онези там все комуниета, техни гавази или сампредложили се ***, изпълнили статукво и кворум с цел да се случи само така, както са се разбрали..

21

без пардон

преди 9 години

Плевелиев казва утре имената на служебния премиер и министрите. Всички да си носят хапчета против повръщане.

20

Енчев

преди 9 години

Сега за всичко ще е виновен Орешарски, както беше преди Станишев. Само мрънкат тия некадърници гербави.

19

Йоши

преди 9 години

Тиквата дълго се колебал между магарето и Плевника. Магарето обаче заявило, че си има достойнство и в подобен фарс отказва да участва...

18

Кънчев

преди 9 години

Тези назначения имат значение само в мокрите сънища на Роско Офшорката. За два месеца няма да оправят държавата, работата им е да организират избори, ако може честни, и толкова.

17

Анонимен

преди 9 години

ЗАКРИВАЙ

16

:)

преди 9 години

Плевнелиев казва утре имената на служебния премиер и министрите... а днес Боко ще ги каже на него :)

15

наган

преди 9 години

Плевнята гледа като овчар хванат с чуждо агне. Не случайно е натирен от село и е спал по паркингите, докато от БКП не се обадили на германските бизнес-другари да му обърнат внимание! По-ненужен човек от Плевнята няма, в политиката и в живота!

14

дани

преди 9 години

Все повече ми харесва идеята за Маргарита Попова президент! Умна, премерена и образована жена, от нея не бих се срамувал като от този тип! И не е нужно да правим избори и да харчим пари, трябва само това човече да си подаде оставката! Оставка, Плевник!

13

Sven

преди 9 години

Умее да намира правилните хора ***, дума да няма. И преди всичко честни и морални ги избира. Помня как миналия служебен сусурляк Марин Райков си подписа сам назначението за посланик в Рим, на изпроводяк така, да не е капо.

12

1

преди 9 години

Тоз човек освен тези в президентството май други не познава! А кой ще ги замисти тях не е ясно или излизат в 2 месечна ваканция?

11

Колев

преди 9 години

Не се лъжете по външния вид, пастирката изглежда смотан, но е един от големите крадци в България! В ГРОБ случайни хора няма, всички са доказани апаши!

10

Анонимен

преди 9 години

Mr Bean.С разликата, че британският е просто образ на Аткинсон, а нашият си е истински герой.

9

локи

преди 9 години

Ама той ли избра министрите, или пак Бойко, Прокопиев и Цветелинка? Мишко, ще те черпят ли сиренце? Добро мишле си ти, послушно.

8

alkap

преди 9 години

мазнио от гумените мечета. МОЛЯ НЕ ИЗБИРАЙТЕ ТИА СЛЕТАЦИ ВЕ МОЛЯ ВИ СЕ цел свет гледа тоа аграр

7

Анонимен

преди 9 години

ДЪРЖАВАТА ПЛУВА УДАВЕНА И ОГРАБЕНА.А ТЕ ЗА ПРИЕМИ СИ ГОВОРЯТ

6

джо

преди 9 години

Защо Президентът не може да каже още днес имената на министрите? Май е защото и на него не са му ги казали още. Егати смешника е тоя президент.

5

Фотев

преди 9 години

И тези ще са същите хайдуци като бандата на Райков, дето купували яхти с пари за земеделие и заради тях спряха евро-фондовете. Откъде ги намира такива Плевника, не знам.

4

ak47

преди 9 години

Жужето Роско може да си харесва когото иска за премиер, но който каже Боко той ще е. Фнимавай, Роско, да няма карате в бъбреците!

3

Анонимен

преди 9 години

Има ли поне 1 снимка на която Плево да не зяма като ***? :)))