16

Анонимен

преди 9 години

трябват само две работещи клетки в мвозъка, за да поискаш още два мандата да дремеш и се правиш на велик. Аман от "разработени програми" от болни мозъци. Тая има ли представа какво са десет години от един човешки живот. Защо да има като е с толкова липси в главата. И понеже наоколо е море от такива диагнози, те се взеха за нормални. Ама пък нормалните къде са? Е, кво значи, още двайсе години ли ще прехождаме през тунела на демонокрацията? И дума да не става! Ама на думи, а всъщност...

15

лекар - пенсионер

преди 9 години

Здравната реформа стартира правилно - беше ползван здравния модел от няколко държави ,но се побългари ,дано не е необратимо.Причината съвсем не е в н т "Монопол" на НЗОК. Просто няма ясни правила до къде и на какво имат право осигурените .И освен това ресурса се ползва като орташка кобила.Ще има полза ,ако се въведат нива на осигуряване...за по- ясно ... за повече услуги по- висок % за здраве.А повечето Здравни каси Само невероятно ще влошат ситуацията --това ще е разхищение

14

Злобното Танче

преди 9 години

Абе взехте мерки за стабилизация, и то такива, че финиширахте на минус 200 милиона по средата на годината.Танче, видяхме те че може да се пениш по телевизията. Не те видяхме да работиш и не видяхме резултати от работата ти. Само приказки за успехи, за невидими успехи.

13

Анонимен

преди 9 години

Основната причина е в икономическата разруха 25 години, високата безработица и емиграцията на младите хора в чужбина. В България останаха главно роми, които не плащат и политиците си купуват техните гласове с безплатно лечение и училище.

12

Щирлиц

преди 9 години

Калинчица крилата,червена като мак.Размахай си крилцата,отлитай бързо в такт!

11

изнервен

преди 9 години

Ти първо се махни, пък после ще видим.

10

анономен

преди 9 години

3,щото за 20 години , десетки Министри на Здравеопазването я направиха ли ? Здравето и политиката са две различни неща....

9

Анонимен

преди 9 години

До ИвановАбсолютно прав сте! Случват се земетресения,бури,пожари...Имаше една министърка в служебния кабинет-Захариева,която казваше,че магистралата се случвала!? Планираните от човека неща се осъществяват,стават,изпълняват! Аман от тъпия им новоговор!

8

Сливен

преди 9 години

Една година бръщолевеше че всичко е наред и съскаше срещу Герб в парламента. Сега изведнъж не били наред нещата. Затвор им е малко на тези закоравели измамници.

7

avg

преди 9 години

На всички е ясно какво трябва да се направи - в здравеопазването, енергетиката, образованието, администрацията. Проблема е, че никой не го прави, и то само поради една причина - веднага ще му падне рейтинга главоломно. И понеже за наш'те политици е най-важна народната любофф, никой няма още 20 години да реформира тези системи.

6

vesko02

преди 9 години

Защо всички политици са готови на революции ,когато са извън властта.На власт са по ниски от тревата.

5

Анонимен

преди 9 години

Как при комунизма дето все псувате имахме толкова нормални неща - едно от което беше здравната система, а сега при капитализма и псевдо-демокрацията ги нямаме?Два мандата - осем години - за да стигнае здравната ни система нормално ниво.

4

Анонимен

преди 9 години

А няма ли някой най-накрая да каже колко струват на Здравната каса на т.нар. "социално слаби" от един етнос, които не са внесли и една стотинка в тази каса?! А стават все повече? По болниците предимно е пълно с тях и техните! Никоя здравна система не може да издържи такъв товар!!!!!!!!

3

Анонимен

преди 9 години

"Здравната рефома няма да се случи скоро, убедена е Андреева"-Че за какво ни е реформа то и сега си е добре, докторите и сестрите избягаха в чужбина няма кой да ти удари една инжикция вече, линейките са се превърнали в раздрънкани москвичи, останалите доктори станаха Еднолични Търговци или ЕТ, пълно е с некадърници просто щото няма други, бързата помощо очевидно не може да стигне до всички населени места на време и т.н. и т.н.

2

Тъпа пача

преди 9 години

Дойдохме си на думата! Въпросът е ко праим, след като си била година и нещо министър и на края ми викаш, че здравната рефома нямало да се случи скоро?

1

zeus

преди 9 години

От 25 години сме все в реформи и преход, и до къде я докарахме, какво е станало по-добро от каквото беше преди 89-а?