269

глупости

преди 9 години

До псевдоморалистиЕдно е ядене, едно е избиване без причина! Ти акъл имаш ли не ми е ясно. Още повече няма човек (включително и ти), който не е ял месо. Айде без простотии. Трябвало е да го упоят само, още повече е бил на територията на зоопарка. Сигурно някой от "истинските мъже" - ловджии, които си вдигат самочувствието да убиване на беззащитни животни е объркало пушките или патроните :Х (нямам идея дали трябват различни пушки за различните патрони)

268

псевдоморалисти

преди 9 години

Ако някога сте яли съзнателно поне 1 път умряло животно,нямате право да осъждате, тъй като и вие сте съучастници в избиването на животни.Ако няма месоядци, няма да избиват животни.Разбрахте ли ме ***-***?

267

Анонимен

преди 9 години

***,***,***! Нямало друг начин. Въобще не са пробвали друг начин. Направо са си убили горкото животно. Нищо не се прави като хората в тази *** държава

266

Dimka

преди 9 години

mnogo sme jalki!!!!!!!V na6ta mila darjava vsi4ko e naopaki!!!!Nqmame edin svesten zoopark-vsi4ko e beton ,marsotiq ,nedohraneni jivotni i NEKOMPETENTEN PERSONAL OT IZKUKALI STARCI!!!!!!!!

265

kotka

преди 9 години

До Анонимен А бе човек,как така спрямо природата живееш -тя няма нужда от теб,да ходиш и да стреляш.Човек дори няма биологичното устройство на хищник! Ама пушките ви правят велики,нали!

264

Анонимен

преди 9 години

***

263

Анонимен

преди 9 години

6 часа,а животното дори не е напуснало територията на зоопарка,а някой въобще изстрелял ли е упойваща стрела или директно с патроните са почнали?Минчо,Минчо големи професионалисти сте!

262

kremenastanboteva

преди 9 години

До 330, достатъчно давам приноса си за човешкия род, а той не го заслужава с нищо. Никой друг вид, освен човека не руши природата и не си играе така с живота, било то животински или човешки :)

261

Анонимен

преди 9 години

Който е командвал акцията да си подаде оставката,едно животно не могат да хванат камо ли престъпник!Нали се сещате за ,,акцията,, в Лясковец...същите некадърници!!!

260

az

преди 9 години

Като се замисля само, че имаме атомна електроцентрала и лошо ми става!!!

259

330

преди 9 години

"Дано човешкия род изчезне по-скоро" ?!Момиче младо, не така, звучиш екстремистки. Човешкият род е оцелял и ще оцелява още дълго време.Може би, когато ти дадеш своя принос в насока оцеляването, ще почнеш да мислиш по - различно.

258

Alex

преди 9 години

Аз съм от Ловеч и съм виждала това животно много пъти. Мога да кажа на хората които казват колко опасно било и т.н., че животното е толкова спокойно, добро и като го гледаш ти става жал, защото определено "хубавите" грижи, който полагат за него му личът.... ;х Много жалко за животното и нека направим всичко възможно случаят да не остане безнаказан!!!

257

възмутен

преди 9 години

До АнонименГрешката е моя,моля за извинение,но все пак това е вид от семейство котки.

256

Африкански ягуар

преди 9 години

Аз пък видях крокодил в Перловска река. Спотайваше се и гледаше да избяга от човека.

255

kremenastanboteva

преди 9 години

Да го бяха разстреляли тоя който е оставил клетката отворена! Това не е безотговорно, това е умишлено!! Как без да искаш оставяш отворена клетката на ЯГУАР? И как не можаха да го обстрелят с упойка, а го убиха?! Скапана държава! Дано човешкия род изчезне по-скоро! И престанете да ходите по тия зоо-градини скапани!

254

възмутен

преди 9 години

До phbsВидях от близо ягуар,когато е нахранен той не е заплаха за човека,напротив-спотайва се и гледа да избяга от човека,основната плячка на ягуара в африканската савана са маймуните бабуини.Африканският ягуар не е голямо животно,но се счита за едно от петте големи африкански вида-слон,хипопотам,бивол,лъв и ягуар.

253

Анонимен

преди 9 години

Чета коментарите и се чудя дали да плача или да се смея. Това да ви е някое маче, та да го ловите с мрежа ? Ягуарът е третата по големина котка - хищник, а името му от индиански означава "убиецът, който побеждава жертвата си с един скок. Жалко за животното, но ако не е имало как да го хванат, по - добре да го убият. Питомно било, дрън-дрън, че нали се намира в град, всичко го побърква - автомобили, хора, шум. Ами, ако налети на някое дете ?

252

Чикън

преди 9 години

Уважаеми ловци, грабвайте пушките, пийте по едно за отскок и тръгвайте към парламента. Там ви чакат тлъсти и мазни екземпляри, който ще препарираме с удоволствие!Ловният сезон започва!

251

Анонимен

преди 9 години

Отървали са хайвана от мъките. Едва ли му е харесвало да стои в клетка 2х2.

250

ИЦХАК РАВИН

преди 9 години

НЯМА ЛИ ГО ДА ДОИДЕ ХИЩНИКА ОТ ФИЛМА, И ДА ВИ РАЗПЛАЧЕ СЕМКАТА НА ВСИЧКИ ''СЕЛЕНДУРИ--ЛОВЦИ'' .КЪДЕ СИ ПРЕДАТРОЕ..ЕЛА ТУКА И УТРЕПИ ВСИЧКИ ОТ ТЕЯ ЛОВНИ СДРУЖЕНИЯ.