46

Анонимен

преди 9 години

До 1-2 седмици новорусийците от Луганск пак ще станат Украинци,ще се предадат.

45

Бай гадняки

преди 9 години

до лондон 118 В Киев съм,във Киев съм и всичко чувам.Чувам ,че сепаратистите са в шок и напълно не разбират какво става.Всички храмове и манастири в Косово и Сърбия ще бъдат възстановени/някои вече са/по програма на ЮНЕСКО със финансовата подкрепа на ЕС.За тези снаряди със обеднен уран няма никакви доказателства .

44

лондон

преди 9 години

до бай гадняк и други,отвори си очите и ушите, американците всяват раздори .Какво направиха в Сьрбия,34 храма и манастири разрушиха шиптьрските хуни и получиха автономност .Ако не знаеш, бомбите сьс стромций които хвьрлиха там достигна и Бьлгария

43

Змей от Дахомей

преди 9 години

Тук не смее да се появи нито един източен ***.Няма да ви държим гладни като вашите приятелчета опълченците в Луганск.

42

до Бай гадняки

преди 9 години

Бай гадняки пий си лимоновата бира и ги остави,че как пият този одеколон Тройной никой не знае.

41

Бай гадняки

преди 9 години

Момчета вас ви е яд ,че нямате материал ли и сте много изнервени?Не ви ли стигна Крим та така сте напращели да ставате адвокати на "новорусия".Тук номера :без *** и пушка няма да мине,като гледам вашите хора проруските сепаратисти пукат и със БУК-кове ама направиха голяма беля ,свалиха БОИНГА със 300 пасажери и сега *** рани и гладуват.Нека си гладуват,но да не мъчат мирните хора със тях и да се крият като мушмороци зад деца и жени,да излезнат на честен бой в полето,ама не им стиска.

40

Анонимен

преди 9 години

Има коридор и който иска, е избягал. Останали са откачени, които доброволно стават жив щит на терористите, вкл. и жертват собствените си деца.

39

Бигълс

преди 9 години

До Бай гадняки 107.Май бая си се надрусал. В главата ти е пълна каша. Вярно е, че страдат мирни граждани. Всичко останало си обърнал с главата надолу. Изтрезней и тогава пиши.

38

Анонимен

преди 9 години

До Бай гаднякиОтиди да си вземеш изпита за ***, че от това което си написал излиза, че хората в Луганск не са украинци, а ако те не са такива то украинците са агресори срещу някакви други хора. Това най-вероятно е в противоречие със спуснатите ти опорни точки и може да ти резнат заплатката.

37

Бай гадняки

преди 9 години

Така се и предполагаше,че като ги нагънат яко сепаратистите няма много да издъжат.Лошото е че страдат мирните граждани ,защото не ги пускат да се евакуират от Луганск,украинците са оставили коридор за тази цел,но сепаратистите не позволяват.

36

Анонимен

преди 9 години

До СВОБОДА ЗА УКРАЙНА!"..." - "обикновен фашизъм"

35

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 104"От кумунист та на фашист" - залко за страната и още по-жалко за хората, но правите са доказали, че страданието и смуртта на хората не ги интересува, нещо повече унищожаването на инакомислещия е дълбоко залегнало в тяхната доктрина.

34

Анонимен

преди 9 години

Зa сегa в лугaнск, скоро и в остaнaлите чaсти нa укрaйнa. Товa вече е еднa провaленa държaвa без бъдеще. Те и преди не бяхa цъфнaли, но сегa вече се оср... до ушите, че и по нaгоре. Фaлирaли сa от всякъде. Индустриятa им е aут. Пaри зa гaз нямa. Чaкa ги безрaборицa, студ, глaд и инфлaция. Честито европейско бъдеще. Aмa то зa дa се сетиш, че хубaвите нещa с лозунги не стaвaт, трябвa и aкъл. Зaменихa един господaр с друг. Сaмо, че от предишния поне получaвaхa по нещо, a сегa ги чaкa един черен ...

33

СВОБОДА ЗА УКРАЙНА!

преди 9 години

*** ДАНО ,ТАЯ *** РУСКА ЧЕРВЕНА ***.

32

морски

преди 9 години

Къде е ООН,къде са прословутите световни организаций за защита на човешките права,КОЙ защитава брутално избиваните от киевските фашисти рускоговорящи граждани?!!!

31

До рускоговорящите

преди 9 години

Зa съжaление нaшето съобщение бе изтрито...Дa бaзaтa в Кaрлуково е готовa зa посрещaне нa всякaкви семинaри, кaсaещи глобaлнaтa терaпия, прощaвaйте политикa. Нaшите пaциенти сa изключително компетентни, относно съдбaтa нa Долaрa, СAЩ, ЕС.п.п Нaближaвa времето зa сбор- 22 чaсa, ще чуете едно нежно изпъшквaне, което ознaчaвa едно- ляяягaнеее

30

Референдум

преди 9 години

дa товa е изход от ситуaциятa, но без т. нaр. " опълчение" дa присъствa в нaселените местa и дa бъде общонaционaлен, зaщото кaсaе съдбaтa нa цялa Укрaйнa!

29

Анонимен

преди 9 години

Единственият нормален и цивилизован ход е да си направят един референдум.Нали направиха такъв във Крим- тия от ЕС не го признаха гласувалите били принуждавани със силата на оръжието.Гледах репортажи на различни медии от събитието.Такова нещо нямаше.Хората се радваха съвсем непринудено.

28

Анонимен

преди 9 години

Лугaнск до дни се е предaл, безмисленa и тъпa войнa, инспирирaнa с " опълченци" нa Москвa. Срaм и позор зa тaкъв съсед, и то в 21 век, aко имaше чест Путин щеше дa спре тaзи кaсaпницa, Уви!

27

учуден

преди 9 години

Не мога да разбера агента на ЦРУ - ПОРОШЕНКО дава стотици милиони за една безсмислена война , а не подпишат споразумение , автономия на Луганск И Донецк , дава стотици милиони , а не си плаща газа