103

Анонимен

преди 9 години

Поляците ако ги опапат сичките тия ябълки сами ще настъпи еко-катастрофа!

102

балансирано хранене

преди 9 години

"Яж ябълки срещу Путин!" - "След това се изходи срещу Обама!"

101

Анонимен

преди 9 години

Шушляци ***. Значи да стоят и да понасят удари като боксова круша, занич нямат право на реакция. И то тя, шуляци ***, ще се стовари върху нас - ясно и точно казаха, че всички загуби от санкциите ще ги компенсират с цената на газта. А що се отнася дотова какво да купуват и да не купуват - си е техен проблем и свободна търговиия, шушляци ***. Ние ще го отнесем заради световните ви господари ***.

100

тра-ла-ла

преди 9 години

До Анонимен 137... тъй, тъй... много си ***, пишеш неграмотно и вероятно си като бабуин в главата... Сега да не вземеш в отговор на тези мои твърдения да ме обиждаш... ще постъпиш като "червенушка".

99

Анонимен

преди 9 години

уж червенушките на санкции нямаше да отговарят, комуниста едно говори друго прави. поредното доказателство

98

Нармаг

преди 9 години

Руснаците май пак ще се редят на опашки за банани, портокали и киви. А кокосови орехи ще има само преди Нова година. ДА ЖИВЕЕ СОЦИАЛИЗЪМА

97

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен134 как може да си толкова елементарно момче?

96

Анонимен

преди 9 години

вица е *** като всички комунисти , добре, че поне измират включително и в русия от мизерия и алкохол

95

Анонимен

преди 9 години

До Малко смяхВица не е е лош :))

94

Малко смях

преди 9 години

Барак Обама с криком ужаса просыпается в своей спальне ночью...- Что случилось, Барашка? - спросонья недовольно вопрошает первая леди.- Да кошмар приснился... Представляешь, снится мне, что проходит совещание в Москве... И В.В.Путин вдруг говорит: "А теперь слово предоставляется губернатору Аляски товарищу Обаме"...- А я не готов

93

Анонимен

преди 9 години

"...Европейската комисия заяви, че ще "проучи внимателно" основанията за налагането й и ще вземе необходимите мерки" - Ще вземе мерки? Евпропейската комисия ше ги почерпи със студена вода и ще подари на всички тениски и шапки с надпис "I Love NY"!

92

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 127, сърбите са пратили и наемнции къде размирните украински райони все пак. А нашите съветофили са сила по форумите и телефоните им звънят с Гаварит Масква.

91

Анонимен

преди 9 години

Пешко, прекръсти се на Саше. Ако не се сещаш защо - ще ти обясна.

90

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЕлате и вижте по нашето Черноморие как харчи нашироко руснакът!-------------типичен пример за куха българска лейка :)ела в средния запад да видиш как хамериканеца харчи

89

Анонимен

преди 9 години

Между другото, "мисионера", точно от Сибир са най-богатите руски туристи. Е, тази година понамаляха у нас, но причината не е в обедняването им. Просто сега са на Крим....

88

Пешко

преди 9 години

До верноКакво да коментирам - че Боко ходил в щатите ли? Ами нормално - щатите са ни официален партньор в НАТО. Той Орешарски ходи във Виетнам, ама никой не пише - Орешарски прави каквото виетнамците му кажат. Когато някой ходи на посещение в Путинска губерния това също е нормално, тъй като имаме взаимоотношения с тях. Обаче не е нормално путинчанци да ни пишат енергийните закони и да ни "съветват" какви да бъдат.

87

Анонимен

преди 9 години

Поляците прекалиха с подкрепата си за украинците, въпреки че са яли голям бой точно от тях. Изглежда не обръщат внимание колко предпазлива е политиката например на Меркел спрямо Русия. А Путин крие още много изненади в ръкава си - не само за Полша и не само с ябълките. С руснаците трябва "со кротце, со благо", и с повече уважение. Обичани или не, те са силни и днес, при това не само нефтът им дава самочувствие. Елате и вижте по нашето Черноморие как харчи нашироко руснакът!

86

Анонимен

преди 9 години

едва ли ес и хамериката нямат резервен план, тя тая газ златна стана, целия свят се изнудва заради това че щели да му "спрат кранчето" . ами нека го спрат ама и парите за алчните *** ще спрат и ябълки от полша даже за ядене няма да има.

85

верно

преди 9 години

До Пешко 112То е написано - но трябва да се чете и да се мисли . При теб явно нито едноти , нито другото !

84

Янко

преди 9 години

Много интересно - шефът на "Сельхознадзор" се казва Онищенко. Значи е от малоросски произход. От писалката му треперят много от тези, които внасят храни - и в Литва, и в Латвия, е в САЩ. Млекари, сиренари, вносители на пилешко. Замесникът му пък - Алексеенко. Тоже малоросс. А някои *** си мислят, че русите и украинците са мно-ого различни народи! Полските селяни едва ли мислят като измислената им високомерна ***. Последните са такива *** ултраси, че за тях Полша да страда е удоволствие.