19

Анонимен

преди 9 години

AMI BOKO TIKVATA SLED KATO LOBIRA MASA GODINI ZA TAQ BANKA ZASHTO SEGA KAZVA CHE DRUGITE SA VINOVNI?

18

ДОН

преди 9 години

ЗАЩО НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ГОВОРИ ЗА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ КАКВО СТАНА С ТОЗИ ЧОВЕК

17

Анонимен

преди 9 години

MI KYDE E ONQ DETO PODPISA I IZNESOXA ONIQ 205 MILIONA I KAZA 4E STE DOIDE DA OBQSNI,TOI PRI ONIQ LI IZBQGA?

16

Анонимен

преди 9 години

ТАЯ ОКРАДЕНА БАНКА ОТ ДС КАКВО ИМА ДА И НАДЗОРВАТ ? ТОЙ ХАНГАРА НЯМА ДА ИЗБЯГА

15

14

преди 9 години

До прости-стеПич ти можеш ли да четеш и да мислиш едновременно? На 10 септ. ще решат с колко да продължи надзора. А сега се сети с колко ще продължи при положение, че до 20 септ. ще сключват договори за пълен одит с одиторски фирми, които ще правят одит до 20 октом.? А сега след 20 октм. сложи колко време е нужно на тия от БНБ да прочетат и осмислят одита, после да възложат изготвяне на оздр. програма евентуално и тя да стане факт?Аз го пиша на макс. 20.12. Ако не го удължат със нов закон

14

наблюдател

преди 9 години

Добрият стар и познат номер в БГ - когато политиците не могат да контролират една финансова институция и тя не прави каквото и кажат те просто я фалират.Няма банка в света на която да и пуснат кепенците за 6 м., да наложат недоговорни лихви и условия по влогове и кредити и тя да не фалира. А и Банковият сектор се крепи на доверие - няма как да изкараш банкера престъпник и да чакаш вложителите да си държат парите там.

13

прости-сте

преди 9 години

ей пише че на 10 септември ще се знае дали ще се удължи. актив не е пасив ***. кредите са важни. цялата идея е достъп до досиетата.

12

11

преди 9 години

Пич, прочети доклада, а не глупостите на сайта. Тези *** искат цялоста търговска оценка на кредитния портфейл - т.е. всяка една фирма с кредит да бъде проверена и оценена?! За тази работа 1 месец е нищо време. Друг е въпроса кому изобщо е нужно това? Системата за оценка на кредитите не била добра. Ами в която и да е банка да влезеш можеш да направиш същата констатация. А за изплащането на гарантираните влогове пари от хазната не са нужни. Друга е далаверата.

11

Анонимен

преди 9 години

VII KAK SMEITI DA KOM%ENTIRATI *** ,BOKO PRIE ZAKON ZA BANKI DA NE SE GOVORI PRAVETI MU SMETKA UTRE MOJI I DA VI SYDI

10

Анонимен

преди 9 години

Това не е селска бакалница с тефтер с вересии. Това е банка с модерна компютърна технология и база данни. Абсолютна лъжа е, че толкова време бе необходимо за този доклад. Идеята е да се ограбят хората, да се провалят плановете им, да поставят вложителите на колене до тогава, докато намерят начин да откраднат пари от хазната за изплащане на депозитите над 100 000 евро.

9

Анонимен

преди 9 години

Рубладжийте май се опитаха да фалират банката за арижат евтини и без това фалиралия НЕК - КТБ е основната банка за разплащане в енергртиката.

8

ха-ха-ха

преди 9 години

Четох доклада. И какво излезе сега? Банката си е работила нормално докато Стойнев не решава дружествата под неговата шапка изведнъж да разплатят просрочени задължения към контрагенти за скромната сума от 600-700 млн. и то в рамките на два-три дни. В допълнение с паниката, създадена от медиите на Пеевски и бездействието на Искров една работеща банка е докарана до фалит. За какво изобщо са тия одити вече? Комбинацията проблемна банка и ниски лихви води до изтегляне на депозитите - т.е фалит.

7

Аз

преди 9 години

Какви допълнителни договори с одиторите Ърнст енд Янг..., бе?!Те досега какви договори имаха??? За оценка на половината портфейл ли? Затова ли обяснявахте как 3,5млр. липсват?

6

Аз

преди 9 години

Изключително закъснял доклад! Две седмици.Пълна пародия на някакви действия. Това и аз можех да го направя за 2 дена, напълно сама в банката. Това ли правиха месец и половина? Това е нелепо! За пореден път БНБ се изложи като кифла. Най-малкото квесторите вече трябваше да са отправили покани към акционерите и да са приложили към доклада техните намерения. Къде са те??????????????

5

Анонимен

преди 9 години

Явно някой изнесе всички пари и ги вложи на лихва за едни 6 месеца и после ще ги върне,ама ще си прибере лихва на едни 5 милиарда!

4

Анонимен

преди 9 години

Споко бе, след изборите ще им гласуват 3-4 милиарда и ще си им върнем милионите на хитреците....че и лихви може да капнат!

3

Нема такава държава

преди 9 години

И както се предполагаше, едни бандити решиха да крадат банка, с подкупени бнб и прокуратура.Уплашиха се, че номера им не мина и дума не продумват. Скриха се като мишки, а банката си е била ок.Е нема такава държава!

2

Антисоросоид

преди 9 години

На печелившите-честито!

1

Не ги е срам

преди 9 години

Нали уж за 1 месец, после за 2, после за 3.Май зора е да дойдат другите дето трябва да му берат гайлето.